Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
Profilele de la 1 la 50 din 61 companii din judetul Constanta activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Acoperiri & Izolatii & Hidroizolatii.
Din acelasi domeniu de activitate, din judetele invecinate: Tulcea, Braila, Ialomita, Calarasi.

Comercializare materiale de constructii: acoperisuri tigla ceramica, tabla tip tigla, tencuieli decorative, termosisteme. Asiguram si montaj.

Prelucrare lemn. Productie de brichete din rumegus. Producator de materiale de constructii. Comert cu materiale de constructie.

 

Constructie civila. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista.

Constructii civile si industriale. Confectii, profile si armaturi metalice. Confectii din lemn si metal. Materie prima si materiale pt. izolatii termice/hidroizolatii. Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Izolatii termice si hidroizolatii.

Membra a grupului de firme "Constructii si echipamente". Distribuim de materiale pentru constructii si produse metalurgice.

Producem pavele orice tip. Din stoc sau la comanda. Bonus: transport gratuit in orasul Navodari si sate: Corbu, Sacele.

Va oferim produse inovatoare de sistem care corespund celor mai ridicate cerinte tehnice, ecologice si economice.

www.bitindustries.ro

Beton (C8/10-40/50), produse de cariera (piatra sparta, cribluri, nisip), otel beton, laborator grad II, spatii de cazare si masa, certificari de calitate-ISO 9001, SR EN 14001, OHASAS 18001.

www.comcm.ro

Furnizare de materiale de constructii.

Comunicatii. Constructii hidrotehnice. Amenajari pt. navigatie. Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Materiale de constructie pt. drumuri. Constructii civile si industriale.

Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Aer conditionat - furnizare echipamente, consultanta, service. Instalatii si echipamente.

Produse din lemn - import/export. Producator de materiale de constructii.

Producator de caramizi si blocuri ceramice cu goluri verticale portante. Dimensiuni: 240x115x88, 290x140x88, 290x240x138. Preturi de fabrica.

Constructii civile si industriale. Confectii, profile si armaturi metalice. Materiale prefabricate din beton pt. constructii. Constructie civila. Servicii in constructie. Constructii. Servicii de constructie. Comert cu materiale de constructie.

Elemente pt. acoperisuri din tabla si otel. Tigla de constructie. Sisteme de acoperire cladiri sau spatii productie. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Constructii. Servicii de constructie. Aranjamente si amenajari interioare.

www.da-vinci.ro

Copertine si parasolare personalizate.

Tigla de constructie.

Elemente din materiale plastice pt. constructii.

Importator tigle metalice KAMI - Suedia, sisteme de drenaj Rydab - Suedia; confectionam tamplarie PVC Kommerling - Germania; asiguram vanzari si montaj in Constanta si in toata tara.

www.dragostrading.ro

Fabrica de BCA realizata cu capital 100% privat. Proiect unic in Romania prin echipamentele si tehnologiile folosite.

www.ecoblock.ro

Instalatii si distributie de gaz metan. Instalatii de incalzire locuinte. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Instalatii de incalzire si climatizare. Instalatii de climatizare prin pardoseala.

www.pet-constanta.ro

Tigla de constructie. Azbociment.

Furnizare de materiale de constructii.

Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Izolatori hidro, termici si fonici.

Corpuri de iluminat, aplice, lampadare, lustre. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Importator de mobilier pt. baie. Izolatori hidro, termici si fonici. Servicii in constructie. Furnizare de materiale de constructii.

Importator de materiale de constructii.

Turism intern/international.

Constructii hidrotehnice. Amenajari pt. navigatie. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Constructii. Servicii de constructie. Drumuri si poduri - constructie si intretinere.

Productie de ambarcatiuni de agrement si utilitare. Confectii, profile si armaturi metalice. Reparatii nave. Acoperiri metalice pt. constructii industriale si locuinte. Furnizor de materie prima si materiale pt. confectii metalice.

Furnizor otel-beton. Producator de otel.

Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Aranjamente si amenajari interioare. Plafoane false, placari, servicii de amenajare. Materiale pt. finisaje in constructii Bayramix. Constructie civila. Comercializare de faianta si gresie.

Export de metal, fier vechi. Activitati de recuperare de deseuri metalice. Furnizare de materiale de constructii. Caramida pt. constructii. Cherestea.

Produse din polistiren.

www.kissler.ro

Betoane si agregate de balastiera. Constructii. Servicii de constructie. Aranjamente si amenajari interioare.

www.ligaconsult.ro

Constructii civile si industriale. Furnizare de materiale de constructii.

Furnizare de materiale de constructii. Producator de adezivi, gleturi, chituri pt. materiale de constr. Caramida pt. constructii. Cherestea. Tigla de constructie.

Comercializam intreaga gama de otel beton neted si striat produs de firmele romanesti de renume cum sunt : Mekel Targoviste, Otel Inox Targoviste, Mittal Steel Hunedoara.

www.marymet.ro

Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Servicii/montaj/intretinere de instalatii de incalzire centrala. Servicii in constructie.

Mecanizare pt. constructii. Materiale de constructie pt. drumuri. Transport rutier intern de marfa. Utilaje pt. constructii. Reparatii de autovehicule. Service.

Producator de otel.

Furnizare de materiale de constructii. Comert cu materiale de constructie. Izolatori hidro, termici si fonici.

www.narcom.rs.ro

Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista.

Servicii de proiectare pt. constructii. Servicii de arhitectura si proiectare imobiliara. Furnizare de materiale de constructii.

Panouri solare si centralele pe peleti folosesc energie regenerabila si sunt cele mai populare in obtinerea caldurii si a apei calde menajere.

www.oracinci.ro

Masini si utilaje pt. agricultura. Comercializare de masini si utilaje agricole. Furnizare de materiale de constructii. Comert cu materiale de constructie. Accesorii pt. faianta si gresie.

Producator de pietre pt. pavaj. Pavaj; pavele beton.

www.pavementprod.ro

Materie prima si materiale pt. izolatii termice/hidroizolatii. Robinete industriale, vane, supraplin. Echipamente electrice de incalzire centrala. Aer conditionat - furnizare echipamente, consultanta, service. Radare, sisteme electronice de navigatie.

Elemente din materiale plastice pt. constructii. Producator de faianta.

Copertine si parasolare personalizate. Aparate si echipamente de afisaj luminos. Productie de firme luminoase. Design. Agentie de publicitate. Servicii de serigrafie si tampografie. Gravura artistica. Arta grafica si picturi. Decoratiuni.

Instalatii si echipamente. Instalatii de incalzire locuinte.


1 - 50 din 61
 50 - 100  
Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web