Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
9 companii din judetul Constanta activeaza in domeniul Calculatoare, sectiunea Proiectare & Software.

De la numai 10 Euro/luna! Pachetele HOTPOD constituie prima solutie completa web profesionista pentru persoanele juridice romane. HOTPOD - inregistrare, realizare, gazduire si intretinere website.

www.hotpod.ro

O echipa de profesionisti in domeniul publicitatii pentru marile companii din Romania va lucra pentru a promova eficient si firma dumneavoastra. Vom crea in numai 7 zile: site-uri, brosuri& pliante.

www.pongo.ro

 

Service, depanare, reparatii calculatoare. Software.

Software.

www.multisoft.ro

Software de contabilitate Aktivres, salarii, Asociatie Proprietari si webdesign. CD gratuit cu versiunea demonstrativa a oricarei aplicatii.

www.aktivres.ro

Software.

www.rbc.ro

Companie producatoare de software tip E.R.P. - gestiune a afacerii. Oferim consultanta IT si consultanta economica, implementare solutii informatice la cheie.

www.romfast.ro

Solutii complete de vanzare pentru restaurant, hotel, retail si de fidelizare clienti (Point Of Sale, imprimante fiscale, imprimante cartele PVC) si software specializat.

www.sol-center.ro

Service si consumabile pt. echipamente de birotica. Birotica si papetarie. Software.

www.xerographix.ro


Recomandari: 8 companii cu activitate in domeniul Calculatoare, sectiunea Proiectare & Software din judetele invecinate ( Tulcea, Braila, Ialomita, Calarasi ).

Agentie de creatie, specializata in grafica publicitara, webdesign, progrmare si consultanta web.

Web design, prezentari pe cd, software la cerere, depanare software&hardware, retele de calculatoare, calculatoare, componente calculatoare.

Offshore software development company. We offer custom software development, web development outsourcing services from Eastern Europe.

Web design, logo design, multimedia, software, identitati.

Softuri financiar contabile, pe module de contabilitate, gestiune comerciala si necomerciala, patrimoniu-mijloace fixe, personal salarizare, service, facturare, program pentru ag. imobiliare si altele.

Produce si comercializeaza programe de gestiune si contabilitate. Balanta Profesional este un sistem integrat ce cuprinde modulele: contabiliate, aprovizionare, facturare, mijloace fixe.

Software. Software si solutii informatice personalizate.

Un lider in web design interactiv, dezvoltare, optimizare SEO si gazduire web. Echipa noastra a dezvoltat numeroase prezente media inca din 2001, si dupa 11 ani de experienta, in 2012 am creat Krogertek. Noi traim si respiram web, de aceea putem spune ca pasiunea noastra pentru aceasta industrie este de fapt fundamentul agentiei noastre. Site-uri care intr-adevar functioneaza pentru a va atinge scopurile si au maiestria ca o prioritate de top. Totul incepe undeva si noi suntem aici pentru a va ajuta sa incepeti. Krogertek nu subcontracteaza nici un proiect.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web