Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
6 companii din judetul Braila activeaza in domeniul Calculatoare, sectiunea Proiectare & Software.

Produce si comercializeaza programe de gestiune si contabilitate. Balanta Profesional este un sistem integrat ce cuprinde modulele: contabiliate, aprovizionare, facturare, mijloace fixe.

www.geoservice.servebbs.com

Web design, prezentari pe cd, software la cerere, depanare software&hardware, retele de calculatoare, calculatoare, componente calculatoare.

www.isagroup.ro

 

Un lider in web design interactiv, dezvoltare, optimizare SEO si gazduire web. Echipa noastra a dezvoltat numeroase prezente media inca din 2001, si dupa 11 ani de experienta, in 2012 am creat Krogertek. Noi traim si respiram web, de aceea putem spune ca pasiunea noastra pentru aceasta industrie este de fapt fundamentul agentiei noastre. Site-uri care intr-adevar functioneaza pentru a va atinge scopurile si au maiestria ca o prioritate de top. Totul incepe undeva si noi suntem aici pentru a va ajuta sa incepeti. Krogertek nu subcontracteaza nici un proiect.

www.krogertek.com

Softuri financiar contabile, pe module de contabilitate, gestiune comerciala si necomerciala, patrimoniu-mijloace fixe, personal salarizare, service, facturare, program pentru ag. imobiliare si altele.

www.placebo.go.ro

Offshore software development company. We offer custom software development, web development outsourcing services from Eastern Europe.

www.softlinkcenter.com

Web design, logo design, multimedia, software, identitati.

www.web-studio.ro


Recomandari: 34 companii cu activitate in domeniul Calculatoare, sectiunea Proiectare & Software din judetele invecinate ( Galati, Buzau, Ialomita ).

Dezvoltator software. Programe utilitare si aplicatii web folosind tehnologii care nu depind de sistemul de operare.

Realizare de produse software de gestiune, contabilitate si evidenta a firmei. Realizare de site-uri de prezentare/promovare on-line. Realizare de materiale publicitare.

Productie software orientata in special catre domeniul educatie-invatamant.

Proiectare si dezvoltare aplicatii software; servicii de resurse umane; consultanta software; promovare si comercializare produse si servicii software.

Software, sisteme informatice, baze de date, site-uri web, aplicatii intranet, aplicatii internet, baze de date on-line, design de identitate, prezentari grafice.

Societate specializata in oferirea de servicii integrate.

Program pentru evaluarea, ofertarea si decontarea lucrarilor in constructii. Windoc Deviz creat pentru a usura munca evaluatorilor de lucrari in constructii (executanti, proiectanti, beneficiari).

Solutii software pentru afaceri.

Produce si comercializeaza sisteme informatice complexe de tip ERP - Precontab, aplicatii pentru managementul stocurilor, managementul financiar contabil, salarizare, productie, constructii-montaj.

Pagini web si strategii de internet. Negociem orice - chiar si pretul, dar nu calitatea. Nu trebuie sa stiti nimic despre internet - stim noi totul perfect.

Oferim servicii de consultanta, outsourcing si body rental in domeniul informatic pentru dezvoltarea de aplicatii web realizate cu tehnologii Java.

Webdesign, magazine online, situri interactive si SEO; forumuri, liste de discutii; design divers, internet streaming, multimedia, depanare hardware si software, instruire in folosirea computerului.

Dezvoltare software si consultanta in vederea certificarii ISO 9001:2000.

Companie cu capital privat integral romanesc avand ca obiect de activitate principal dezvoltarea aplicatiilor software (programelor pe calculator) si web la cerere.

Cursuri individuale de informatica pentru incepatori si avansati. Curs de contabilitate primara si facturare (Exercitii practice cu prog.SAVA).

ERP contabilitate, salarii, imobilizari, facturare, gestoc, distribuitori, casa de marcat, cod de bare.

Calculatoare. Componente hardware pt. calculatoare. Software. Retele de calculatoare. Service, depanare, reparatii calculatoare. Tehnica de calcul. Telecomunicatii mobile. Comercializare de telefoane mobile. Service si reparatii de telefoane mobile.

Producator software contabilitate: aplicatii comerciale. Software utilitar: biblioteci si resurse informatice. Software. Software si solutii informatice personalizate. Software pt. contabilitate si relatia cu fiscul. Servicii hardware si software.

Producator software personalizat financiar, contabil, management. Software pt. contabilitate si relatia cu fiscul. Consultanta pt. management. Servicii hardware si software. Instalari soft. Devirusari. Software. Software si solutii informatice personalizate. Retele. Consultanta in ingineria calculatoare.

Producator software standardizat financiar-contabil. Software pt. contabilitate si relatia cu fiscul. Software. Software si solutii informatice personalizate. Servicii informatice. Servicii hardware si software. Instalari soft. Devirusari. Evaluator imobiliar.

Software development company. Software. Software si solutii informatice personalizate. Componente hardware pt. calculatoare. Servicii informatice. Servicii hardware si software. Instalari soft. Devirusari. Internet service provider.

Calculatoare. Software. Service, depanare, reparatii calculatoare.

Parc de soft. Software si solutii informatice personalizate. Servicii hardware si software. Instalari soft. Devirusari. Servicii informatice.

Proiectare software in domeniul constructiilor. Software. Software si solutii informatice personalizate. Constructii civile si industriale. Constructii. Servicii de constructie.

Calculatoare. Retele de calculatoare. Componente hardware pt. calculatoare. Software. Service, depanare, reparatii calculatoare.

Software.

Producator software pentru management hotelier. Software. Software si solutii informatice personalizate. Servicii informatice. Servicii hardware si software. Instalari soft. Devirusari. Echipament hotelier. Echipamente, utilaje si amenajari pt. unitati alimentare.

Productie software contabilitate gestiune hoteliera/restaurant. Software pt. contabilitate si relatia cu fiscul. Contabilitate si servicii de contabilitate. Consultanta financiar-contabila; audit; contabilitate. Servicii informatice. Servicii hardware si software.

Servicii informatice. Servicii hardware si software. Instalari soft. Devirusari. Software si solutii informatice personalizate.

Calculatoare. Comert cu calculatoare. Software. Software si solutii informatice personalizate. Retele de calculatoare. Internet service provider. Servicii de furnizare semnal internet. Tehnica de calcul. Telecomunicatii mobile.

Software. Software si solutii informatice personalizate. Servicii hardware si software. Instalari soft. Devirusari. Creare/intretinere pagini web si site-uri complexe. Hosting/gazduire pagini de internet.

Productie software financiar-bancar. Software pt. contabilitate si relatia cu fiscul. Consultanta financiar-bancara; audit. Servicii informatice. Software. Software si solutii informatice personalizate.

Distributie software gestiune. Contabilitate pentru restaurante si magazine. Software pt. contabilitate si relatia cu fiscul. Contabilitate si servicii de contabilitate. Servicii informatice. Servicii hardware si software. Instalari soft. Devirusari. Software.

Software & web design. Software. Software si solutii informatice personalizate. Creare/intretinere pagini web si site-uri complexe. Portal informational pe internet. Strategie de imagine. Publicitate pe internet. Bannere. Campanie media online. Consiliere buget publicitate.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web