Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
5 companii din judetul Constanta activeaza in domeniul Plastic, sectiunea Materiale Plastice & Produse & Prelucrare.

Colectarea si reciclarea deseurilor din polietilena si polipropilena. Materie prima regranulata. Achizitionam toate tipurile de deseuri din polietilena si polipropilena.

Producerea de mase plastice intr-o gama variata. Prin calitatea si varietatea produselor noastre satisfacem cerintele pietei romanesti si celei straine.

www.asplastikrom.ro

 

Prelucrare de materiale plastice.

Colectare orice tip de deseuri de plastice si hartie - cartoane.

www.greenliferecycling.ro

Prelucrare de materiale plastice.


Recomandari: 15 companii cu activitate in domeniul Plastic, sectiunea Materiale Plastice & Produse & Prelucrare din judetele invecinate ( Tulcea, Braila, Ialomita, Calarasi ).

Producator flugi din ambalaje PET postconsum. Fulgii sunt spalati cu apa rece, sortati pe culori, fara impuritati, fara metal, uniditate finala <3%.

Societatea noastra este noua in productia de pungi de plastic si de aceea dorim sa fim cat mai promti in executarea comenzilor atat calitativ cat si la termen.

Caramida pt. constructii. Mase plastice armate cu fibre de sticla.

Recuperam deseuri din PVC, polipropilena, plastic. Centru de recuperare hartie si deseuri din carton. Servicii de protectia mediului.

Producator snecuri (suruburi), cilindri si accesorii. Suruburi, accesorii mici din plastic - productie. Piese de schimb pt. utilaje de injectie/extrudare. Masini si echipamente din mase plastice. Prelucrare de materiale plastice. Prelucrari mecanice prin aschiere. Productie cauciuc.

Prelucrare de materiale plastice.

Preforme si flacoane PET - productie.

Preforme si flacoane PET - productie.

Prelucrare materiale plastice. Prelucrare de materiale plastice. Articole de uz casnic din materiale plastice. Ambalaje realizate din materiale plastice. Repere industriale pt. piese de schimb.

Ambalaje realizate din materiale plastice. Productie/furnizare materiale plastice. Saci, sacose, invelitori din materiale plastice. Prelucrare de materiale plastice. Furnizor de ambalaje. Depozit de materiale plastice. Comert en-gros a materialelor plastice.

Aprovizionare tehnico-materiala: tevi inox, FRP, PP, PVC, robinete, tancuri, recipienti, armatura fibra sticla, cosuri fum, protectii anticorozive, gaze industriale. Armaturi industriale. Tevi din inox. Robinete industriale, vane, supraplin. Conducte si accesorii din materiale plastice. Fitinguri si subansamble pt. instalatii. Izolatii termice a locuintelor. Materie prima si materiale pt. izolatii termice/hidroizolatii.

Prelucrare de materiale plastice.

Instalatii pt. constructii - montaj. Mase plastice armate cu fibre de sticla. Instalatii de ventilatie si aerisire.

Ambalaje realizate din materiale plastice. Prelucrare de materiale plastice.

Ambalaje din carton. Ambalaje de mase plastice. Personalizare. Imprimare. Pungi de plastic LDPE HDPE. Saci de plastic LDPE HDPE. Cutii din carton. Mape de arhivare. Dosare cu sina. Dosare incopciate.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web