Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
4 companii din judetul Braila activeaza in domeniul Plastic, sectiunea Materiale Plastice & Produse & Prelucrare.

Recuperam deseuri din PVC, polipropilena, plastic. Centru de recuperare hartie si deseuri din carton. Servicii de protectia mediului.

www.ecosistem.ro

Producator snecuri (suruburi), cilindri si accesorii. Suruburi, accesorii mici din plastic - productie. Piese de schimb pt. utilaje de injectie/extrudare. Masini si echipamente din mase plastice. Prelucrare de materiale plastice. Prelucrari mecanice prin aschiere. Productie cauciuc.

 

Prelucrare materiale plastice. Prelucrare de materiale plastice. Articole de uz casnic din materiale plastice. Ambalaje realizate din materiale plastice. Repere industriale pt. piese de schimb.

Aprovizionare tehnico-materiala: tevi inox, FRP, PP, PVC, robinete, tancuri, recipienti, armatura fibra sticla, cosuri fum, protectii anticorozive, gaze industriale. Armaturi industriale. Tevi din inox. Robinete industriale, vane, supraplin. Conducte si accesorii din materiale plastice. Fitinguri si subansamble pt. instalatii. Izolatii termice a locuintelor. Materie prima si materiale pt. izolatii termice/hidroizolatii.

www.pgroup.ro


Recomandari: 20 companii cu activitate in domeniul Plastic, sectiunea Materiale Plastice & Produse & Prelucrare din judetele invecinate ( Galati, Buzau, Ialomita ).

Domeniul principal de activitate il reprezinta prelucrarea maselor plastice prin diverse tehnologii. In afara de produse de mase plastice, firma mai ofera si-proiectare si consultanta in domeniu.

Producator de tamplarie PVC.

Companie cu capital integral privat fondata in 1999. Filosofia firmei pune accent pe fidelitatea clientilor si pe raportul calitate-pret.

Activitati de consultanta pentru afaceri si management. Societatea noastra este autorizata in colectarea si valorificarea deseurilor reciclabile nemetalice.

Prelucrare P.A.F.S.. Constructii din fibra de sticla. Productie de ambarcatiuni de agrement si utilitare. Ambarcatiuni de agrement si utilitare. Mase plastice armate cu fibre de sticla. Prelucrare de materiale plastice. Poliester armat cu fibra de sticla.

Caramida pt. constructii. Mase plastice armate cu fibre de sticla.

Accesorii auto realizate din fibra de sticla. Comert cu accesorii si piese de schimb auto. Poliester armat cu fibra de sticla pt. constructii. Mase plastice armate cu fibre de sticla. Constructii din fibra de sticla.

Prelucrare de materiale plastice. Productie/furnizare materiale plastice. Ambalaje realizate din materiale plastice. Saci, sacose, invelitori din materiale plastice. Furnizor de echipamente si utilaje pt. ambalat. Masini de imbuteliat in saci.

Productie si furnizare echipamente de munca si protectie. Prelucrare de materiale plastice.

Recuperam deseuri din PVC, polipropilena, plastic.

Recuperam deseuri din PVC, polipropilena, plastic. Prelucrare de materiale plastice. Prestator de servicii pt. ambalare.

Prelucrare de materiale plastice. Instalatii de ardere, reglare si masurare pt. gaz metan.

Confectii, profile si armaturi metalice. Prelucrare de materiale plastice. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Preforme si flacoane PET - productie.

Preforme si flacoane PET - productie.

Producator ambalaje din material plastic de mici dimensiuni destinate ind.farmaceutice, alimentare si chimice. Certificata SR EN ISO 9001. Prelucrare de materiale plastice. Ambalaje realizate din materiale plastice.

Prelucrare de materiale plastice. Productie si furnizare echipamente de munca si protectie. Comercializare filtre aer si piese auto. Produse chimice de uz industrial. Elemente din materiale plastice pt. constructii. Ambalaje realizate din materiale plastice. Furnizor ambalaje.

Depozit Galati. Conducte si accesorii din materiale plastice. Tevi din PVC. Profile si accesorii pt. tamplarie din PVC.

Instalatii pt. constructii - montaj. Mase plastice armate cu fibre de sticla. Instalatii de ventilatie si aerisire.

Prelucrare de materiale plastice. Productie/furnizare materiale plastice.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web