Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
1 companii din judetul Cluj activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Incalzire Sisteme.

Arzatoare pentru echipamente termice.

www.ganz.ro


Recomandari: 21 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Incalzire Sisteme din judetele invecinate ( Bihor, Mures, Alba, Bistrita-Nasaud ).

Prestator servicii sisteme de incalzire, autorizat ISCIR pentru montare-instalare, punere in functiune, service si autorizarea functionarii centralelor termice.

Reprezentant oficial in Romania al produselor Biemmedue Arcodry, Arcomat, Arcotherm ofera o gama larga de dezumidificatoare profesionale, dezumidificatoare de uz casnic, masini de spalat.

 

Comercializeaza centrale termice electrice, sisteme complete pentru incalzirea in pardoseala, pompe de circulatie.

Constructii civile si industriale. Instalatii de incalzire electrice. Furnizare de materiale de constructii.

Instalatori si service pt. instalatii si conducte de gaz metan. Instalatii de incalzire locuinte.

Constructii civile si industriale. Instalatii in constructii. Instalatii de incalzire locuinte. Instalatii pt. constructii.

Instalatii si echipamente. Instalatori si service pt. instalatii si conducte de gaz metan. Instalatii de incalzire locuinte. Instalatii in constructii. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Instalatii electrice si retele. Instalatii de incalzire locuinte. Confectii, profile si armaturi metalice. Instalatori si service pt. instalatii si conducte de gaz metan. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Instalatii de incalzire locuinte. Echipamente si instalatii de producere a energiei nepoluante.

Instalatii de incalzire locuinte. Productie de cazane si recipienti din metal.

Instalatii si echipamente. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Echipamente electrice de incalzire centrala.

Aranjamente si amenajari interioare. Instalatii de climatizare prin pardoseala.

Instalatii si echipamente. Instalatii de climatizare prin pardoseala.

Echipamente electrice de incalzire centrala. Comert cu materiale de constructie. Instalatii in constructii. Articole sanitare din materiale feroase.

Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Instalatii de incalzire si climatizare. Instalatii de incalzire locuinte. Reparatii si intretinere instalatii si echipamente termice.

Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Usi si porti automate. Import/export de centrale termice. Instalatii de incalzire locuinte. Consultanta.

Instalatii in constructii. Echipamente electrice de incalzire centrala. Radiatoare si convectoare. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte.

Rezistente electrice. Instalatii de incalzire electrice. Producator de produse elctrocasnice, subansamble si componente. Producator de componente electrotehnice. Saune si accesorii pt. sauna.

Instalatii de climatizare. Automatizari mecano-electrice pt. porti. Sisteme de incalzire a locuintelor. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Productie de cazane si recipienti din metal. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Instalatii de incalzire locuinte.

Companie infiintata in 2011, specializata pe montarea de sisteme eoliene si microhidrocentrale, precum si in importarea si distribuirea utilajelor de constructii, cum ar fi: incarcatoare frontale, picoane si atasamente, placi compactoare.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web