Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
3 companii din judetul Bistrita-Nasaud activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Incalzire Sisteme.

Constructii civile si industriale. Instalatii de incalzire electrice. Furnizare de materiale de constructii.

Constructii civile si industriale. Instalatii in constructii. Instalatii de incalzire locuinte. Instalatii pt. constructii.

 

Instalatii si echipamente. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Echipamente electrice de incalzire centrala.


Recomandari: 25 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Incalzire Sisteme din judetele invecinate ( Cluj, Suceava, Mures, Maramures ).

Prestator servicii sisteme de incalzire, autorizat ISCIR pentru montare-instalare, punere in functiune, service si autorizarea functionarii centralelor termice.

Firma ce fabrica si comercializeaza seminee si barbeque precum si o gama larga de accesorii pentru utilizarea, conservarea si buna intretinere a acestora.

Comercializeaza centrale termice electrice, sisteme complete pentru incalzirea in pardoseala, pompe de circulatie.

Comercializare si instalare sisteme de incalzire ce folosesc panouri solare. Panouri solare, boilere Styleboiler, controllere Resol, statii solare, monopropilenglicol, la cele mai mici preturi din zona.

Sisteme de incalzire a locuintelor. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte.

Instalatii de climatizare prin pardoseala. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Usi si porti pt. garaje. Usi si porti automate.

Instalatii electrice si retele. Instalatii si echipamente. Instalatii de incalzire electrice. Instalatii electrice si automatizari.

Instalatii de incalzire si climatizare. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte.

Constructie civila. Instalatii si echipamente. Echipamente electrice de incalzire centrala. Constructii. Servicii de constructie.

Boilere pt. incalzire apa. Hidrofoare. Reparatii ale ustensilelor de uz casnic. Interventii specializate asupra echipamentelor de climatizare auto.

Arzatoare pentru echipamente termice.

Instalatii pt. constructii. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Instalatii de incalzire locuinte. Servicii de proiectare pt. constructii.

Instalatii si distributie de gaz metan. Instalatii de incalzire locuinte. Instalatii de incalzire electrice. Producator/furnizor de articole sanitare. Echipamente si instalatii de incalzire centrala.

Instalatii in constructii. Instalatii si distributie de gaz metan. Instalatii de incalzire locuinte.

Instalatii de incalzire electrice. Echipamente si instalatii de incalzire centrala. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare.

Instalatii si echipamente. Instalatii de incalzire locuinte.

Instalatii in constructii. Echipamente si instalatii de incalzire centrala.

Instalatii de incalzire locuinte. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare.

Produse si accesorii din aluminiu-tevi, profile. Confectii si profile din aluminiu. Echipamente electrice de incalzire centrala.

Instalatii in constructii. Servicii in constructie. Instalatii de incalzire locuinte. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Comercializare en-detail de articole sanitare. Comert cu materiale de constructie. Confectii, profile si armaturi metalice.

Constructii civile si industriale. Constructii la cheie. Constructii din lemn. Instalatii de incalzire locuinte. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Instalatii electrice si retele.

Import/export de centrale termice. Instalatii de incalzire pe baza de gaz metan. Productie de embleme, insigne, ecusoane. Echipamente electrice de incalzire centrala. Materiale promotionale.

Rezistente electrice. Instalatii de incalzire electrice. Producator de produse elctrocasnice, subansamble si componente. Producator de componente electrotehnice. Saune si accesorii pt. sauna.

Instalatii in constructii. Echipamente electrice de incalzire centrala. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte.

Instalatii de incalzire locuinte. Depozit de medicamente umane. Utilaje si scule pt. gradini si gradinarit.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web