Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
6 companii din judetul Caras-Severin activeaza in domeniul Instalatii, sectiunea Instalatii Constructii.

Instalatii termice si de climatizare; materiale de constructie; utilaje profesionale de bucatarie.

www.energo-proiect.ro

Constructii civile si industriale. Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Instalatii in constructii. Servicii de demolare constructii. Constructii hidrotehnice. Amenajari pt. navigatie. Constructii agricole; sere; depozite.

 

Instalatii in constructii. Proiectare si executie conducte de gaz natural. Comerciant de produse textile si incaltaminte. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Instalatii de incalzire locuinte. Instalatii in constructii. Instalatii de incalzire si climatizare. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Comert cu produse de uz general. Comert cu materiale de constructie. Comercializare de mobila. Instalatii in constructii. Materie prima, materiale si accesorii pt. mobila - furnizare.

Comert cu materiale de constructie. Instalatii electrice si retele. Instalatii in constructii. Materiale de constructie - boltari din ciment aglomerat si usor.


Recomandari: 35 companii cu activitate in domeniul Instalatii, sectiunea Instalatii Constructii din judetele invecinate ( Timis, Mehedinti, Hunedoara ).

Unic distribuitor in Romania al articolelor hidro-termo-sanitare produse de SC Tiemme Spa Italia.

Antreprenor instalatii in constructii.

Consultanta, proiectare, executie, service si mentenanta instalatii in constructii: termice, sanitare, canalizare, apa, gaze naturale, GPL, aer comprimat, climatizare, ventilatii, frig industrial.

Aer conditionat & instalatii frig. Suduri speciale, instalatii termice, sanitare sau electrice. Dealer YORK/zona vest. Acest lucru confirma profesionalismul echipei noastre.

Specializata in furnizarea de spuma de polietilena cu celule inchise in placi sau role, simple sau caserate cu film metalizat sau aluminiu si cauciuc sintetic tip EPDM.

Vanzari si inchirieri echipamente constructii.

Comercializarea en-gros a produselor folosite la realizarea instalatiilor de ventilare si aspirare a aerului viciat, noxelor, vaporilor, fumului.

Specializata in realizarea instalatiilor HVAC din domeniul rezidential si industrial, in antreprenoriatul cladirilor de birouri de clasa A si a halelor de productie, si sistemul BMS.

Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Producator de produse elctrocasnice, subansamble si componente. Boilere pt. incalzire apa. Sisteme automatizate de stingere a incendiilor. Utilaje pt. industria alimentara. Sisteme de incalzire a locutelor.

Servicii de proiectare pt. constructii. Instalatii in constructii. Servicii de arhitectura si proiectare imobiliara.

Instalatii in constructii. Instalatii de incalzire locuinte. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Instalatii pt. constructii.

Constructii civile si industriale. Instalatii in constructii. Constructie civila. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Servicii de placare cu faianta pt. industria de constructii. Instalator mozaic si gresie.

Instalatii in constructii. Confectii, profile si armaturi metalice. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Servicii de apa si canalizare. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte.

Instalatii electrice si retele. Instalatii electrice si automatizari. Instalatii in constructii. Instalatii si echipamente. Reparatii si intretinere a instalatiilor electrice.

Instalatii electrice si retele. Acoperiri metalice pt. constructii industriale si locuinte. Comercializare accesorii pt. retele electrice. Instalatii exterioare pt. constructii. Prestari de servicii. Galvanizare si tratamente speciale pt. articole din metal.

Instalatii in constructii.

Instalatii in constructii.

Constructii civile si industriale. Instalatii in constructii. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Instalatii si echipamente.

Instalatii in constructii. Instalatori si service pt. instalatii si conducte de gaz metan.

Instalatii in constructii. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Constructii civile si industriale. Instalatii exterioare pt. constructii. Proiectare si executie conducte de gaz natural. Constructii industriale; amenajari de hale si depozite. Betoane si agregate de balastiera.

Sisteme automatizate de stingere a incendiilor.

Instalatii in constructii. Proiectare si executie conducte de gaz natural. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Instalatii in constructii. Conducte si accesorii din materiale plastice. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Elemente din materiale plastice pt. constructii.

Instalatii exterioare pt. constructii.

Instalatii in constructii. Confectii, profile si armaturi metalice.

Instalatii de incalzire si climatizare. Instalatii in constructii.

Instalatii in constructii. Productie mobila. Instalatii exterioare pt. constructii.

Conducte si accesorii din materiale plastice. Instalatii in constructii.

Constructii civile si industriale. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Tamplarie din PVC si lemn. Instalatii in constructii. Comert cu materiale de constructie.

Instalatii pt. constructii - montaj. Contoare pt. apa; apometre diferite debite. Fitinguri si subansamble pt. instalatii. Instalatii exterioare pt. constructii. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Contoare si echipamente de masura.

Instalatii in constructii. Constructii. Servicii de constructie.

Oferim din 2003 servicii complete de instalatii in constructii, de la consultanta, la proiectare si executie, in Timisoara si zona de Vest a Romaniei. Oferim 5 ani garantie.

Instalatii de incalzire locuinte. Instalatii de incalzire si climatizare. Instalatii in constructii.

Executam servicii de: consultanta, proiectare, instalare, reparatii, intretinere. Pentru instalatiile de curenti slabi, automatizari si curenti tari.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web