Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
5 companii din judetul Caras-Severin activeaza in domeniul Calculatoare, sectiunea Componente & Imprimante & Consumabile.

Comercializare calculatoare, imprimante, camere foto digitale, laptop-notebook, componente IT, multifunctionale, PDA la preturi ieftine.

www.activision.uv.ro

Calculatoare. Furnizor de calculatoare second-hand. Consumabile pt. imprimante - tonner, ribbon. Imprimante. Service, depanare, reparatii calculatoare.

www.centrul.com

 

Comert cu calculatoare, componente, accesorii pentru calculatoare si consumabile. Servicii hardware si software.

Consumabile pt. imprimante - tonner, ribbon.

Comercializare en-detail pt. produse de cosmetica/galanterie. Accesorii pt. calculatoare. Consumabile pt. imprimante - tonner, ribbon.


Recomandari: 33 companii cu activitate in domeniul Calculatoare, sectiunea Componente & Imprimante & Consumabile din judetele invecinate ( Timis, Mehedinti, Hunedoara ).

Comerciant in sectiunea Comert din domeniul Calculatoare .

Tehnica de calcul si retele.

Componente calculatoare, imprimante, consumabile, service calculatoare si retele.

Servicii: support tehnic si comercial; consultanta de specialitate pentru definirea solutiilor tehnice necesare; vanzari tehnica de calcul; proiectare, intretinere retele.

Import si distributie a unei game foarte diversificate de consumabile inkjet si laser. Unul dintre liderii asiatici in domeniul consumabilelor pentru imprimante.

Componente PC, laptop-uri, orice configuratii la comanda. Preturi mici! Descarca oferta noastra!

Filiala firmei franceze TIN France SA - produce si comercializeaza consumabile pentru imprimante HP, Lexmark, Canon, Epson, Olivetti, etc. Peste 1.000.000 de cartuse produse si vandute.

Comercializeaza produse de birotica, papetarie, cartuse, tonere, componente IT, benzi adezive si adezivi 3M.

Firma romano-maghiara de import si comercializare consumabile birotica si tehnica de calcul. Produsele din UE si China au ISO. Preturi avantajoase.

Importator direct calculatoare, componente, monitoare noi si second-hand. Stocuri de peste 250.000 EURO. Gama larga de produse. Asiguram transportul in orice localitate din tara.

Unul din liderii in vanzari de consumabile compatibile pentru imprimante, fax-uri si copiatoare. Peste 45 de angajati in birourile sale din Timisoara.

Comercializare, depanare si instalare de calculatoare, componente PC, periferice si consumabile, servicii IT, birotica.

Importator si distribuitor national de tonere si cartuse pt imprimante, copiatoare si faxuri. Peste 2000 de modele! Livrarea se face imediat direct la sediul clientului, in orice localitate din tara.

Activam pe piata tipariturilor din Romania din 1995. Experienta in tehnologia de tiparire offset in coala si flexo in bobina pe suport de hartie, carton, polietilena, propilena, hartie metalizata.

Magazin specializat consumabile pentru imprimante vinde cerneala, cartuse compatibile, cartuse refilabile, CISS, hartie fotografica. Incarcari cartuse jet si laser cu aparatura ultramoderna.

Vanzare en-gros de cartuse pentru toate marcile de imprimante. Cartuse reconstruite cu piese noi. Calitate excelenta la preturi exceptionale. Garantie pe viata + polita asigurare produs.

Comercializeaza tonere si cartuse pentru imprimante, originale si compatibile, la preturi de producator. Toate produsele noastre au o garantie de 36 luni si sunt certificate ISO 9001 si 14001.

Servicii si vanazari in domeniul IT: case de marcat fiscale, cantare electronice, calculatoare, laptopuri, automatizari, sisteme de supraveghere video, alarme, consumabile IT, reincarcari cartuse.

New solutions on your DESK. Newdesk este unitate protejata autorizata conform legii 448/2006 eliberat de MMFES - Autoritatea Nationala pt. Persoane cu Handicap.

Calculatoare. Accesorii pt. calculatoare.

Comercializare componente pt. produse electronice. Aparatura audio de inalt nivel calitativ. Accesorii pt. calculatoare. Sisteme profesionale de sunet si joc de lumini. Comercializare produse pe suport optic.

Calculatoare. Imprimante. Componente hardware pt. calculatoare.

Comercializare copiatoare. Imprimante. Birotica. Service si consumabile pt. echipamente de birotica.

Comert cu calculatoare. Accesorii pt. calculatoare. Furnizor si service pt. case de marcat fiscale.

Cantare si echipamente de precizie. Furnizor si service pt. case de marcat fiscale. Calculatoare. Accesorii pt. calculatoare. Comert cu calculatoare. Aer conditionat - furnizare echipamente, consultanta, service. Sisteme de alarma, paza si securitate.

Comert cu calculatoare. Accesorii pt. calculatoare. Asamblare de calculatoare. Configuratii diverse. Consumabile pt. imprimante - tonner, ribbon. Furnizor de calculatoare second-hand. Service, depanare, reparatii calculatoare.

Accesorii pt. calculatoare.

Calculatoare. Consumabile pt. imprimante - tonner, ribbon. Service, depanare, reparatii calculatoare. Retele de calculatoare. Comert cu calculatoare. Componente hardware pt. calculatoare.

Consumabile pt. imprimante - tonner, ribbon.

Servicii de cablare structurata pt. transmisii de voce si date. Echipamente pt. transmisii de voce si date. Calculatoare. Accesorii pt. calculatoare. Comunicatii. Instalare si intretinere de centrale telefonice.

Consumabile pt. imprimante - tonner, ribbon. Service si reparatii copiatoare. Furnizor si service pt. case de marcat fiscale. Furnizor de calculatoare second-hand. Service, depanare, reparatii calculatoare. Centru de fotocopiere. Service si reparatii.

Tehnica de calcul. Consumabile pt. imprimante - tonner, ribbon.

Service si vanzare componente PC, laptop, notebook, netbook, imprimante, copiatoare, incarcari cartuse laser, jet.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web