Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
5 companii din judetul Hunedoara activeaza in domeniul Calculatoare, sectiunea Componente & Imprimante & Consumabile.

Comercializare componente pt. produse electronice. Aparatura audio de inalt nivel calitativ. Accesorii pt. calculatoare. Sisteme profesionale de sunet si joc de lumini. Comercializare produse pe suport optic.

www.aselectronic.ro

Calculatoare. Consumabile pt. imprimante - tonner, ribbon. Service, depanare, reparatii calculatoare. Retele de calculatoare. Comert cu calculatoare. Componente hardware pt. calculatoare.

www.multisis.ro

 

Componente calculatoare, imprimante, consumabile, service calculatoare si retele.

netcomvideoservice.home.ro

Servicii si vanazari in domeniul IT: case de marcat fiscale, cantare electronice, calculatoare, laptopuri, automatizari, sisteme de supraveghere video, alarme, consumabile IT, reincarcari cartuse.

www.recep.ro

Servicii: support tehnic si comercial; consultanta de specialitate pentru definirea solutiilor tehnice necesare; vanzari tehnica de calcul; proiectare, intretinere retele.

www.topit.ro


Recomandari: 28 companii cu activitate in domeniul Calculatoare, sectiunea Componente & Imprimante & Consumabile din judetele invecinate ( Arad, Timis, Alba, Gorj ).

Comerciant in sectiunea Comert din domeniul Calculatoare .

Tehnica de calcul si retele.

Import si distributie a unei game foarte diversificate de consumabile inkjet si laser. Unul dintre liderii asiatici in domeniul consumabilelor pentru imprimante.

Componente PC, laptop-uri, orice configuratii la comanda. Preturi mici! Descarca oferta noastra!

Filiala firmei franceze TIN France SA - produce si comercializeaza consumabile pentru imprimante HP, Lexmark, Canon, Epson, Olivetti, etc. Peste 1.000.000 de cartuse produse si vandute.

Comercializeaza produse de birotica, papetarie, cartuse, tonere, componente IT, benzi adezive si adezivi 3M.

Comercializeaza o gama larga de componente, calculatoare, imprimante, copiatoare. Oferim servicii de intretinere copiatoare si calculatoare, webdesign si proiectare retele.

Firma romano-maghiara de import si comercializare consumabile birotica si tehnica de calcul. Produsele din UE si China au ISO. Preturi avantajoase.

Importator direct calculatoare, componente, monitoare noi si second-hand. Stocuri de peste 250.000 EURO. Gama larga de produse. Asiguram transportul in orice localitate din tara.

Unul din liderii in vanzari de consumabile compatibile pentru imprimante, fax-uri si copiatoare. Peste 45 de angajati in birourile sale din Timisoara.

Ai nevoie de un calculator, un laptop, sau de un aparat foto-video de ultima generatie? Cauti componente pentru calculator, telefoane, GPS-uri, PDA-uri, imprimante, sau un monitor bun? Atunci vino.

Comercializare, depanare si instalare de calculatoare, componente PC, periferice si consumabile, servicii IT, birotica.

Importator si distribuitor national de tonere si cartuse pt imprimante, copiatoare si faxuri. Peste 2000 de modele! Livrarea se face imediat direct la sediul clientului, in orice localitate din tara.

Magazin specializat consumabile pentru imprimante vinde cerneala, cartuse compatibile, cartuse refilabile, CISS, hartie fotografica. Incarcari cartuse jet si laser cu aparatura ultramoderna.

Vanzare en-gros de cartuse pentru toate marcile de imprimante. Cartuse reconstruite cu piese noi. Calitate excelenta la preturi exceptionale. Garantie pe viata + polita asigurare produs.

Comercializeaza tonere si cartuse pentru imprimante, originale si compatibile, la preturi de producator. Toate produsele noastre au o garantie de 36 luni si sunt certificate ISO 9001 si 14001.

New solutions on your DESK. Newdesk este unitate protejata autorizata conform legii 448/2006 eliberat de MMFES - Autoritatea Nationala pt. Persoane cu Handicap.

Calculatoare. Accesorii pt. calculatoare.

Consumabile pt. imprimante - tonner, ribbon.

Service si consumabile pt. echipamente de birotica. Accesorii pt. calculatoare. Imprimante. Retele de calculatoare. Service, depanare, reparatii calculatoare. Comercializare copiatoare. Service si reparatii copiatoare. Comert cu calculatoare.

Comert cu calculatoare. Consumabile pt. imprimante - tonner, ribbon.

Calculatoare. Consumabile pt. imprimante - tonner, ribbon. Comert cu calculatoare. Servicii de internet. Service si consumabile pt. echipamente de birotica. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Componente hardware pt. calculatoare.

Calculatoare. Componente hardware pt. calculatoare. Furnizor si service pt. case de marcat fiscale. Instalatii de incalzire si climatizare. Sisteme de alarma, paza si securitate. Servicii de telefonie nationala. Retele de calculatoare. Software.

Accesorii pt. calculatoare.

Comert cu calculatoare. Accesorii pt. calculatoare. Software.

Consumabile pt. imprimante - tonner, ribbon.

Servicii de cablare structurata pt. transmisii de voce si date. Echipamente pt. transmisii de voce si date. Calculatoare. Accesorii pt. calculatoare. Comunicatii. Instalare si intretinere de centrale telefonice.

Calculatoare. Furnizor si service pt. case de marcat fiscale. Sisteme de alarma, paza si securitate. Servicii de telefonie nationala. Service si consumabile pt. echipamente de birotica. Sisteme video de supraveghere. Componente hardware pt. calculatoare.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web