Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
37 companii din judetul Caras-Severin activeaza in domeniul Servicii, sectiunea Unitati Prestari Servicii.

Activitatea de baza a firmei este tratarea, curatarea chimica, mecano-chimica a suprafetelor, sudurilor si instalatiilor din inox, aluminiu si distribuirea de chimicale decapante pt. metale inoxidabil.

Servicii de traducere.

 

Cooperatie mestesugareasca si obiecte artizanale. Prestari de servicii. Echipamente si utilaje pt. alimentatie. Imbracaminte de protectie.

Servicii de traducere.

Loterie.

Prestari de servicii.

Prestari de servicii.

Prestari de servicii.

Prestari de servicii. Cooperatie mestesugareasca si obiecte artizanale. Salon de coafura si frizerie. Croitorie si accesorii. Cabinet de cosmetica.

Servicii de recuperare hartie uzata. Comert cu materiale de constructie. Servicii de turism. Prestari de servicii. Bar de zi. Atmosfera relaxata. Pensiune agroturistica. Casa de oaspeti.

Editura. Servicii de traducere.

Servicii de traducere.

Servicii de traducere.

Loterie.

Loterie.

Loterie.

Loterie.

Loterie.

Loterie.

Loterie.

Loterie.

Loterie.

Loterie.

Loterie.

Loterie.

Loterie.

Loterie.

Loterie.

Loterie.

Loterie.

Loterie.

Loterie.

Loterie.

Prestari de servicii. Cooperatie mestesugareasca si obiecte artizanale. Atelier de reparatii pt. incaltari. Marochinarie. Producator de confectii textile diverse.

Cooperatie. Prestari de servicii. Comert en-detail. Bar de zi. Atmosfera relaxata.

Comert cu produse de uz general. Prestari de servicii. Comercializare de produse alimentare derivate din agricultura. Achizitii de stocuri si marfa.

Prestari de servicii. Service si reparatii pt. aparatura electronica. Reparatii ceasornicarie. Servicii de reparare si service pt. electrocasnice.


Recomandari: 13 companii cu activitate in domeniul Servicii, sectiunea Unitati Prestari Servicii din judetele invecinate ( Timis, Mehedinti, Hunedoara ).

Comercializare stampile Ultimark in doar 15 minute la cele mai mici preturi. Comercializam stampile Trodat la preturi promotionale.

Servicii paza bunuri valori si persoane, servicii transport valori si consultanta in aceste domenii, acestea fiind efectuate de catre personal calificat la un inalt grad de profesionalism .

Traduceri tehnice si tehnoredactare, Timisoara, Romania. Traduceri legalizate: engleza, franceza, germana, italiana, spaniola, maghiara, sarba, croata. Traducatori autorizati.

Cu experienta in domeniul operatiunilor vamale, Euroapt intocmeste declaratia Intrastat pentru firme importatoare si exportatoare.

Aranjamente nunti in Drobeta Turnu Severin: huse, perdele de lumini, voaluri, baloane, flori naturale. Buchete de mireasa, lumanari cununie, cocarde, marturii. Foto si video profesional.

Servicii profesionale de consultanta si design incaltaminte - dama, barbati, copii - elegant, classic, sport. Modele, tipare, unicate, serii, multiplicari. Placam cu aur, argint, crom, accesorii metal.

Firma abilitata MMSSF ofera servicii externalizate de securitate si sanatate in munca si aparare impotriva incendiilor (evaluarea riscurilor, intocmirea documentatiei, instruirea lucratorilor).

Bobinaj si service pt. motoare electrice. Reparatii si intretinere motoare electrice. Prestari de servicii.

Prestari servicii in domeniul intermedierii, consultantei, transportului, curierat.

Business Development and analysis. Interventii operative. Analiza aprovizionarii/productiei/vanzarilor. Punere in functiune si predare la cheie. Asistenta. Fezabilitate. Strategii de top management.

Inspectii tehnice ADR. Gazon sintetic profesional. Indicator ADR reflectorizant. Stingator incediu CO2. Banda reflectorizanta de contur.

Societate infintata cu scopul de a veni in ajutorul clientilor nostri cu servicii si consultanta in domeniul securitatii si sanatatii in munca si a situatiilor de urgenta.

Traduceri autorizate, interpretariat, legalizari notariale, apostile, in Timisoara pentru persoane fizice si juridice din tara si strainatate. Experienta, calitate, seriozitate, preturi accesibile!

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web