Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
16 companii din judetul Hunedoara activeaza in domeniul Servicii, sectiunea Unitati Prestari Servicii.

Reparatii ceasornicarie.

Tatuaje si infrumusetare corporala.

 

Reparatii ceasornicarie.

Plasare de forta de munca permanenta si sezoniera. Servicii de traducere. Consultanta in domeniul turismului.

www.consultia.ro

Producator de imbracaminte de dama. Prestari de servicii.

Servicii de traducere.

Servicii de traducere.

Servicii de administrare si gospodarire locala. Prestari de servicii.

Centru de fotocopiere. Servicii de traducere.

Loterie.

Loterie.

Servicii de traducere.

www.edituramadera.com

Servicii de traducere.

Prestari de servicii. Comercializare produse de papetarie.

Servicii de traducere. Interpret, translator.

Reparatii ceasornicarie.


Recomandari: 34 companii cu activitate in domeniul Servicii, sectiunea Unitati Prestari Servicii din judetele invecinate ( Arad, Timis, Alba, Gorj ).

Servicii.

Instalatii electrice, automatizari, reparatii si intretinere electrice, service.

Comercializare stampile Ultimark in doar 15 minute la cele mai mici preturi. Comercializam stampile Trodat la preturi promotionale.

Servicii paza bunuri valori si persoane, servicii transport valori si consultanta in aceste domenii, acestea fiind efectuate de catre personal calificat la un inalt grad de profesionalism .

Traduceri tehnice si tehnoredactare, Timisoara, Romania. Traduceri legalizate: engleza, franceza, germana, italiana, spaniola, maghiara, sarba, croata. Traducatori autorizati.

Firma noastra executa retele interne LAN, rele intranet, retele calculatoare. Instalare/configurare calculatoare (linux&windows), routere si switch-uri. Intretinerea retelelor si a echipamentelor.

Cu experienta in domeniul operatiunilor vamale, Euroapt intocmeste declaratia Intrastat pentru firme importatoare si exportatoare.

Servicii de inchiriere si intretinere pentru toalete ecologice. Dispunem de parc auto propriu si de oameni specializati.

Copiat chei si yale. Gravari obiecte.

Prestator servicii dezinsectie, dezinfectie, deratizare.

Servicii profesionale de consultanta si design incaltaminte - dama, barbati, copii - elegant, classic, sport. Modele, tipare, unicate, serii, multiplicari. Placam cu aur, argint, crom, accesorii metal.

Prestari de servicii in domeniile: securitatea si sanatatea in munca, SSM, protectia muncii. Situatii de urgenta, PSI.

Firma abilitata MMSSF ofera servicii externalizate de securitate si sanatate in munca si aparare impotriva incendiilor (evaluarea riscurilor, intocmirea documentatiei, instruirea lucratorilor).

Operator RSVTI si consultanta tehnica. Consultanta manageriala pentru accesari de fonduri EU.

Prestari servicii in domeniul intermedierii, consultantei, transportului, curierat.

Business Development and analysis. Interventii operative. Analiza aprovizionarii/productiei/vanzarilor. Punere in functiune si predare la cheie. Asistenta. Fezabilitate. Strategii de top management.

Inspectii tehnice ADR. Gazon sintetic profesional. Indicator ADR reflectorizant. Stingator incediu CO2. Banda reflectorizanta de contur.

Cursuri acrefitate MMFES: inspector in domeniul securitatii si sanatatii in munca, inspector resurse umane, cadru tehnic PSI, responsabil de mediu.

Societate infintata cu scopul de a veni in ajutorul clientilor nostri cu servicii si consultanta in domeniul securitatii si sanatatii in munca si a situatiilor de urgenta.

Traduceri autorizate, interpretariat, legalizari notariale, apostile, in Timisoara pentru persoane fizice si juridice din tara si strainatate. Experienta, calitate, seriozitate, preturi accesibile!

Producator de tamplarie aluminiu, pereti cortina, tamplarie PVC si fatade ventilate, placari cu alucobond.

Sala de nunti Golden Moments va asteapta sa va impliniti visul in sala de nunti cu o capacitate de 220 de locuri, aranjamente si decoratiuni. Sala de nunti Golden Moments, totul pentru tine!

Agentie de traduceri.

Oferim consultanta pentru certificarea, implementarea si mentenanta standardelor de calitate ISO 9001, 14001, OHSAS 18001, HACCP!

Organizam petreceri si evenimente pentru copii, decoratiuni, face-painting, baloane modelabile, animatori costumati in personaje de poveste, muzica, jocuri, concursuri, distractie pentru cei mici!

Reparatii ceasornicarie.

Birou traduceri - servicii de traducere autorizata din/in limbile engleza, italiana, germana, franceza, spaniola, etc., legalizari notariale, apostile si tehnoredactare. Preturi convenabile.

Fie ca iti doresti o coafura noua, o alta culoare a parului, un masaj de remodelare corporala sau un simplu ritual de relaxare, vom sti intotdeauna cum sa te faca sa stralucesti.

Professional Translations va ofera servicii de traduceri autorizate, traduceri legalizate, traduceri tehnice, traduceri juridice si servicii de interpretariat in Timisoara.

Experienta deosebita in domeniul traducerilor si garanteaza calitatea acestora, deorece suntem o echipa de profesionisti. Traducerile sunt realizate in cel mai scurt timp.

Compania doreste sa reduca costurile clientilor prin externalizarea activitatilor de arhivare, depozitare si management al documentelor.

Instalatii electrice si automatizari de uz casnic si industriale. Paratrasnete. Impamantare. Instalatii ventilatie si incalzire electrica.

Marca K1 SECURITY, ofera servicii de: paza, protectie si supraveghere a obiectivelor economice, comerciale si bancare de orice profil, a institutiilor, depozitelor si a terenurilor.

Servicii externe abilitate de consultata pentru SSM si PSI/SU.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web