Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
17 companii din judetul Ilfov activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Materiale Constructii Comert.

Pe site puteti gasi o gama larga de produse metalo-chimice, de cea mai buna calitate si la preturi foarte accesibile!

www.metalochimice.ro

Comert cu materiale de constructie.

 

Comert cu materiale de constructie. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari.

www.amset.ro

Distribuitor materiale de constructii. Comert cu materiale de constructie. Usi, ferestre si accesorii - realizare si instalare.

www.dumiserv.ro

Comert cu materiale de constructie.

Importator roti si rotile: cauciuc, nylon, poliuretan pt orice. Comert materiale, scule unelte, electrice. lucrari de amenajare terenuri, inchirieri utilaje constructii.

Sisteme metalice complete pentru constructii. Producator sisteme de acoperis. Tigla metalica. Sisteme de acoperire cladiri sau spatii productie. Tigla de constructie. Elemente pt. acoperisuri din tabla si otel. Cupole si acoperisuri. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Furnizor de materie prima si materiale pt. confectii metalice.

www.lindab.ro

Societate infiintata in anul 1991, profilata pe distributia si comercializarea de produse metalurgice, materiale de constructii, sanitare, electrice.

www.marola.ro

Oferim en-gross celor ce confectioneaza tamplarie aluminiu/PVC, sisteme aluminiu ALUSET(Grecia), PVC KMG(Austria), paneluri, site, accesorii. Pret de importator, depozite: Otopeni, Buzau, Rm.Sarat.

www.mtcdana.ro

Tevi si fintinguri polipropilena pt. instalatii termice, incalzire prin pardoseala, sanitare, canalizare. Izolatii din cauciuc sintetic sau polietilena. Sisteme de fixare. Robinete, armaturi.

www.probel.ro

Unicul producator din Romania si din Sud-Estul Europei de pardoseli suprainaltate destinate spatiilor tehnice de lucru cu trafic redus, mediu si intens.

www.quattropavimente.ro

Companie germana, renumita in intreaga lume, care realizeaza si comercializeaza produse din materiale polimerice de inalta calitate, pt. diverse ramuri industriale, constructii si infrastructura.

www.rehau.ro

Producator de tencuiala decorativa si tencuieli decorative structurate acrilice silicatice si siliconice cu granule de marmura colorata. Certificat ISO.

www.tencuieli-decorative-emex.ro

Comert cu materiale de constructie. Instalatii in constructii.

Vanzarea si inchirierea schelelor metalice pentru constructii.

www.tobler.ro

Comert cu materiale de constructie. Confectii, profile si armaturi metalice. Utilaje pt. constructii.

Companie de distributie la nivel national in domeniul materialelor de constructii si amenajari interioare. Gama larga de articole sanitare: cazi simple si cu hidromasaj.

www.vartaco.ro


Recomandari: 33 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Materiale Constructii Comert din judetele invecinate ( Bucuresti, Prahova, Giurgiu, Dambovita ).

Teava, otel beton, plase sudate, tabla,corniere, caramida, ciment, BCA, fitinguri.

Depozit de materiale de constructii (ciment, var, cherestea, nisip, fier). Magazin cu materiale de finisaj (vopsele, gleturi, adezivi, gresie, faianta, feronerie, electrice, unelte si scule, instalatii.

Comert cu materiale de constructii metalice din productia interna si din import, materiale si consumabile de sudura, fasonat otel/beton cu masini performante, complet automatizate.

Singurul depozit de materiale de constructii la preturi negociabile!

Executam pentru vanzare la comanda si din stoc propriu dale, pavele, borduri la preturi avantajoase.

Comert prin punctele sale de lucru din Bucuresti, Ialomita si Teleorman cu materiale de constructii.

Management de proiecte imobiliare, comert cu materiale de constructii, constructii civile, instalatii electrice si sanitare-termice, reparatii, renovari.

Produse si servicii de inalta calitate care vin in intampinarea nevoilor clientilor, mentinerea relatiilor stranse si cordiale cu furnizorii.

Import materiale de constructii si comercializare; constructii.

Distributie, consultanta, executie lucrari cu utilizarea materialelor geosintetice: geotextile, geogrile, geomembrane, geocompozite antifisura. Impermeabilizari depozite ecologice de deseuri.

Comercializeaza, in cele mai avantajoase conditii, materiale de constructie ca solutii profesionale ale nevoilor dvs. Distribuitor autorizat pentru Lafarge Gips.

Producator boltari vibropresati, BCU-BCA, cherestea, ciment, nisip, margaritar, gips carton, var, gresie, faianta, utilaje de productie pentru industria de constructii.

Constructii civile si industriale. Demolarea constructiilor prin explozii sau mecanic. Comert cu materiale de constructii.

Comert en-gross si en-detail cu materiale de constructii.

Producator de aditivi pentru betoane si produse auxiliare turnarii betoanelor.

Distributie materiale de constructii. Parteneri: Lindab, Wienerberger Porotherm, Austrotherm, Tegola, Baumit, Murexin, Effe 2, Velux, Bramac, ACO. Oferim si consultanta tehnica.

Importatori si comercializare materiale stratificate-placaj, PAL, MDF. Producator de mobilier casa, mobilier industrial si domeniu public, institutii publice-scoli, spitale - transport, montaj.

Comert cu ridicata, otel-beton OB 37 PC 52, plase sudate.

Firma de distributie materiale de constructii.

Unul dintre principalii distribuitori de accesorii pentru acoperisuri si hale industriale. Comercializeaza suruburi autoforante pentru tigle metalice si panouri sandwich, folii anticondens.

Firma noua pe piata are ca obiect principal de activitate importul si distribuirea unei game largi de consumabile pentru industria publicitara si tipografica.

Produsele puse la dispozitie de firma noastra reprezinta solutia ideala de reducere a costurilor cu lucrarile de izolatii prin folosirea unor materiale de constructii la preturi avantajoase.

Furnizor de panouri stratificate pentru: constructii - TEGO, OSB 3; in productia de mobilier si usi - MDF, PAL, PFL, placaj, panel; confectionarea decorurilor in teatru si film.

Panouri sandwich, panouri izolante, panouri termoizolante, preturi panouri sandwich, tigla metalica, tabla cutata, hale industriale, constructii metalice, structuri metalice.

Distribuitori unici in Romania al vopselei Koprox. Vopseaua Koprox este singura vopsea ecologica, hidroizolanta in Europa. Alegeti Koprox pentru hidroizolatii perfecte!

Executam constructii civile si industriale, termosistem, rigips, decoratiuni interioare. O gama larga de materiale de constructii (aditivi, sigilanti, ancorari in beton, pardoseli epoxidice) scule.

Depozit materiale de constructii in Baneasa. Inchirere utilaje de constructii: buldoexcavator, stivuitor 3to, etc. Lucrari de pavaje. Lucrari de drumuri. Lucrari edilitare.

Mase plastice.

Comert cu materiale de constructii.

Pavele, tigla, boltari, borduri din beton ofera distribuitor autorizat al produselor concernului austriac Frunhald. Va trimitem la cerere un pliant cu oferta de produse.

Importator si distribuitor de produse metalurgice; europrofile; teava sudata; teava trasa; tabla. O gama variata de produse metalurgice.

Tassullo produce materiale de constructii pentru sectorul edilitar: mortare, mortare speciale, tencuieli, tencuieli decorative, adezivi, sape.

Importator matreriale pentru pardoseli tehnice, de trafic: covor PVC, mocheta, parchet, pardosela flotanta.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web