Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
2 companii din judetul Calarasi activeaza in domeniul Servicii, sectiunea Unitati Prestari Servicii.

Loterie.

Prestari de servicii.

 

Recomandari: 48 companii cu activitate in domeniul Servicii, sectiunea Unitati Prestari Servicii din judetele invecinate ( Ilfov, Bucuresti, Ialomita, Giurgiu ).

Serious Business ofera servicii specializate de traducere, subtitrare si interpretariat la cele mai inalte standarde de calitate.

Servicii de traducere din/in mai mult de 15 limbi, localizare, traducere si creare situri web. Legalizari notariale.

Firma de traduceri.

Servicii de traducere de cea mai buna calitate in domenii specializate.

Matrimoniale, casatorii in strainatate.

Traduceri din spaniola si catalana.

Realizam sisteme de monitorizare, control si inregistrare pentru industria alimentara.

Biroul nostru va ofera servicii de traducere din si in limbile germana, engleza, spaniola, italiana si maghiara. Serviciu exclusiv firmelor.

Traduceri tehnice si de afaceri, traducere situri web si software, in domeniile: computere; electronica; telecomunicatii; geologie; marketing; industrial; turism din/in engleza italiana germana.

Foto-laboratorul studentilor academiei de film. procesari foto, productie audio/video. Copieri casete pe DVD, CD. Scanari gratuite de film pe CD. Fotografieri la sediul clientului clientului. Postere.

Traduceri & subtitrari - servicii profesionale- traducatori nativi si autorizati; traduceri medicale, tehnice, juridice, financiare, bancare, localizare software.

Rapiditate, seriozitate, calitate, confidentialitate. Servicii de traducere autorizate si legalizate la cerere. Servicii de interpretariat. Servicii conexe.

Reparatii si intretinere auto, motoare, mecanica, electrica, electronica, tinichigerie, vopsitorie, tractari auto.

EPRS Romania ofera servicii de incarcare electronica a cartelelor prepay pentru operatorii de telefonie mobila si alti operatori de telefonie prin intermediul telefonului mobil, calculatorului si POS.

Traduceri autorizate. Interpretariat. Echipamente audio si video pentru organizare de conferinte, seminarii si colocvii. Traducatori autorizati de Ministerul Justitiei cu minimum 3 ani experienta.

Teambuilding, workshop, evenimente, campanii de produs sau daruri unice.

Elan Models reprezinta modele pe plan national si international.

Comenzi on-line, livrare la domiciliu de mancare, produse gustoase si apetisante din peste, vita, porc, pui, clatite, inghetata.

Centrul Prolibris efectueaza traduceri/interpretariat autorizat, in/din toate limbile orice domeniu, urgente, consiliere gratuita. Oferim servicii de tehnoredactare, culegere text, curierat gratuit.

Detectivi particulari - agentie detectivi particulari, servicii detectivistice, investigatii detectivi in Bucuresti si toata tara, preturi mici, discretie desavarsita, confidentialitate.

Consultanta si prestari servicii in domeniile securitate in munca (protectia muncii) si situatii de urgenta (PSI si protectia civila).

Inmatriculari auto. Oferim toata gama de servicii pentru inmatricularea si radierea autovehiculului dvs., precum si intocmirea actelor, depunerea lor si ridicarea acestora de la organele competente.

Partenerul ideal pentru parcul de masini al firmei dumneavoastra. Toate operatiunile frecvente, inmatriculari si radieri de autoturisme, asigurari RCA si CASCO.

Furnizor de materiale si servicii: hartie, serigrafie, circuite imprimate, folii autoadezive.

Prestari servicii legatorie acte arhiva profesionala. Selectionare, reorganizare, inventariere. Inregistrare in registrul de arhiva dupa termenii de pastrare din nomenclator. Ordonare dosare in arhiva.

Servicii de traducere.

Traduceri de calitate realizate cu profesionalism in cel mai scurt timp! Birou de traduceri autorizate in domeniile: juridic, economic, tehnic, literar.

Sisteme de ferestre si usi din PVC. Rulouri exterioare. Jaluzele verticale. Plase contra insectelor. Preturi foarte avantajoase. Personal calificat.

Traduceri legalizate pentru aproape orice limba straina, apostilari, supralegalizari, totul la preturi avantajoase!

Biroul de traduceri si interpretariat VerbaTrad office ofera posibilitatea de a traduce documente din orice domeniu si limbi straine. Siguranta calitatii, profesionalism, preturi competitive.

Rebobinarea electromotoarelor la cel mai bun pret de pe piata.

Singurul MediSpa din Romania care urmareste scaderea dramatica in greutate, utilizand metode si aparate profesioniste, exclusiviste, avand grija de trup si de suflet.

Activitate in domeniul utilajelor de panificatie, patiserie si cofetarie - vanzari - reparatii, piese de schimb si constructii metalice din inox pt. industria alimentara.

Firma Bled4Media ofera servicii in domeniul alpinismului utilitar. Echipa noastra este formata din personal calificat in domeniul alpinismului si al constructiilor.

Reparatii copiatoare, imprimante, fax-uri, multifunctionale. Incarcari cartuse toner/ink. Vanzari echipamente birou si consumabile.

Sa fii eficient profesional si sa te apreciezi pe tine insuti! Un site prin care psihologia si NLP-ul devin instrumente simple, accesibile, aflate la indemana fiecaruia.

Servicii de traduceri in si din principalele limbi de circulatie internationala.

Productie pesticide pentru profilaxie sanitar-umana (dezinsectie, deratizare, dezinfectie). Substante cu grad mare de eficacitate (soc si remanenta). Controlata de MS. Servicii DDD.

Va furnizam, intr-un timp optim si la preturi competitive, solutia potrivita pentru orice tip de document ce necesita traducere, indiferent de format si volum, in toate domeniile.

Traduceri tehnice rapide de inalta calitate. Localizare software. Web design, DTP.

Executam lucrari. Instalatii tehnico-sanitare, termice, canalizare. Instalatii incendiu. Servicii instalatii pe baza de abonament. Blocuri. Lucrari de antrepriza.

Servicii de traducere din diferite domenii (juridic, tehnic, medical, economic), precum si corectura, digitalizare documente, autentificare si legalizare la preturi avantajoase.

Organizari evenimente corporate, consultanta turistica si in planificarea strategica a evenimentelor, activitati de team building, locatii atractive si idei noi, training pentru personal.

Primul serviciu complex de informatii telefonice din Romania, avand numarul cu tarif normal 031 42 10000, disponibil 24 de ore pe zi.

Servicii complete de inalt profesionalism in domeniile: protectia muncii, relatii de munca si PSI.

Agentie organizari evenimante, decoratiuni pt. nunti, botezuri, petreceri si alte evenimente. Huse de scaun, decoratiuni cu baloane, aranjamente florale si multe alte accesorii.

Focuri de artificii.

Birou de traduceri cu o vasta experienta in domeniu.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web