Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
5 companii din judetul Ilfov activeaza in domeniul Servicii, sectiunea Unitati Prestari Servicii.

Companii de transport aerian. Inchiriere de mijloace de transport pt. agrement.

www.tiriacair.ro

Focuri de artificii.

www.pyroexpert.ro

 

Primul centru de servicii profesionale de sablare si vibrofinisare, ce ofera atat echipamente pentru: vibrofinisare, sablare, ecruisare, inginerie,tratare a apelor, cat si consumabile.

www.rosler.com/

Stivuitoare. Prestari de servicii. Reparatii echipamente si utilaje industriale.

www.satecgroup.ro

Depozit frigorific, depozitare marfa la temperatura controlata.

www.alaska-terminal.ro


Recomandari: 45 companii cu activitate in domeniul Servicii, sectiunea Unitati Prestari Servicii din judetele invecinate ( Bucuresti, Prahova, Giurgiu, Dambovita ).

Serious Business ofera servicii specializate de traducere, subtitrare si interpretariat la cele mai inalte standarde de calitate.

Servicii de traducere din/in mai mult de 15 limbi, localizare, traducere si creare situri web. Legalizari notariale.

Firma de traduceri.

Servicii de traducere de cea mai buna calitate in domenii specializate.

Matrimoniale, casatorii in strainatate.

Traduceri din spaniola si catalana.

Realizam sisteme de monitorizare, control si inregistrare pentru industria alimentara.

Biroul nostru va ofera servicii de traducere din si in limbile germana, engleza, spaniola, italiana si maghiara. Serviciu exclusiv firmelor.

Traduceri tehnice si de afaceri, traducere situri web si software, in domeniile: computere; electronica; telecomunicatii; geologie; marketing; industrial; turism din/in engleza italiana germana.

Producator de echipamente PSI, stingatoare de incendiu, service, audit/cosultanta PSI, serviciu de pompieri, unic importator in Romania al firmei Gloria din Germania.

Foto-laboratorul studentilor academiei de film. procesari foto, productie audio/video. Copieri casete pe DVD, CD. Scanari gratuite de film pe CD. Fotografieri la sediul clientului clientului. Postere.

Traduceri & subtitrari - servicii profesionale- traducatori nativi si autorizati; traduceri medicale, tehnice, juridice, financiare, bancare, localizare software.

Rapiditate, seriozitate, calitate, confidentialitate. Servicii de traducere autorizate si legalizate la cerere. Servicii de interpretariat. Servicii conexe.

EPRS Romania ofera servicii de incarcare electronica a cartelelor prepay pentru operatorii de telefonie mobila si alti operatori de telefonie prin intermediul telefonului mobil, calculatorului si POS.

Traduceri autorizate. Interpretariat. Echipamente audio si video pentru organizare de conferinte, seminarii si colocvii. Traducatori autorizati de Ministerul Justitiei cu minimum 3 ani experienta.

Teambuilding, workshop, evenimente, campanii de produs sau daruri unice.

Elan Models reprezinta modele pe plan national si international.

Comenzi on-line, livrare la domiciliu de mancare, produse gustoase si apetisante din peste, vita, porc, pui, clatite, inghetata.

Centrul Prolibris efectueaza traduceri/interpretariat autorizat, in/din toate limbile orice domeniu, urgente, consiliere gratuita. Oferim servicii de tehnoredactare, culegere text, curierat gratuit.

Firma de consultanta pentru implementarea sistemelor de management a calitatii ISO 9001:2000 si management al sigurantei alimentelor bazat pe HACCP cf. Codex Alim. DS 3027, ISO 22000, IFS, ISO 17025.

Detectivi particulari - agentie detectivi particulari, servicii detectivistice, investigatii detectivi in Bucuresti si toata tara, preturi mici, discretie desavarsita, confidentialitate.

Consultanta si prestari servicii in domeniile securitate in munca (protectia muncii) si situatii de urgenta (PSI si protectia civila).

Inmatriculari auto. Oferim toata gama de servicii pentru inmatricularea si radierea autovehiculului dvs., precum si intocmirea actelor, depunerea lor si ridicarea acestora de la organele competente.

Partenerul ideal pentru parcul de masini al firmei dumneavoastra. Toate operatiunile frecvente, inmatriculari si radieri de autoturisme, asigurari RCA si CASCO.

Furnizor de materiale si servicii: hartie, serigrafie, circuite imprimate, folii autoadezive.

Prestari servicii legatorie acte arhiva profesionala. Selectionare, reorganizare, inventariere. Inregistrare in registrul de arhiva dupa termenii de pastrare din nomenclator. Ordonare dosare in arhiva.

Servicii de traducere.

Traduceri de calitate realizate cu profesionalism in cel mai scurt timp! Birou de traduceri autorizate in domeniile: juridic, economic, tehnic, literar.

Sisteme de ferestre si usi din PVC. Rulouri exterioare. Jaluzele verticale. Plase contra insectelor. Preturi foarte avantajoase. Personal calificat.

Traduceri legalizate pentru aproape orice limba straina, apostilari, supralegalizari, totul la preturi avantajoase!

Biroul de traduceri si interpretariat VerbaTrad office ofera posibilitatea de a traduce documente din orice domeniu si limbi straine. Siguranta calitatii, profesionalism, preturi competitive.

Rebobinarea electromotoarelor la cel mai bun pret de pe piata.

Cursuri limba engleza si limba germana in Ploiesti. Limba romana pentru straini. Cursuri pentru profesorii de limba engleza. Cursuri limba germana la Viena, in Austria.

Singurul MediSpa din Romania care urmareste scaderea dramatica in greutate, utilizand metode si aparate profesioniste, exclusiviste, avand grija de trup si de suflet.

Oferim servicii de traducere autorizate, cu sau fara legalizare notariala, in diverse limbi de circulatie internationala, pentru persoane fizice si juridice. Consultanta.

Activitate in domeniul utilajelor de panificatie, patiserie si cofetarie - vanzari - reparatii, piese de schimb si constructii metalice din inox pt. industria alimentara.

Firma Bled4Media ofera servicii in domeniul alpinismului utilitar. Echipa noastra este formata din personal calificat in domeniul alpinismului si al constructiilor.

Consultanta pt. implementare si certificare sistem de calitate ISO 9001, 14001, instalatii electrice, lucrari de reparatii si intretinere tip homeservice in zona Valea Prahovei.

Reparatii copiatoare, imprimante, fax-uri, multifunctionale. Incarcari cartuse toner/ink. Vanzari echipamente birou si consumabile.

Sa fii eficient profesional si sa te apreciezi pe tine insuti! Un site prin care psihologia si NLP-ul devin instrumente simple, accesibile, aflate la indemana fiecaruia.

Servicii de traduceri in si din principalele limbi de circulatie internationala.

Productie pesticide pentru profilaxie sanitar-umana (dezinsectie, deratizare, dezinfectie). Substante cu grad mare de eficacitate (soc si remanenta). Controlata de MS. Servicii DDD.

Va furnizam, intr-un timp optim si la preturi competitive, solutia potrivita pentru orice tip de document ce necesita traducere, indiferent de format si volum, in toate domeniile.

Traduceri tehnice rapide de inalta calitate. Localizare software. Web design, DTP.

Executam lucrari. Instalatii tehnico-sanitare, termice, canalizare. Instalatii incendiu. Servicii instalatii pe baza de abonament. Blocuri. Lucrari de antrepriza.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web