Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
9 companii din judetul Buzau activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Materiale Constructie.

Productie si comercializare en-gros de produse chimice. Producator de materiale de constructii.

www.alchim96.ro

Sudura traditionala si oxiacetilenica. Furnizare de materiale de constructii.

www.barter.bizoo.ro

 

Comert cu materiale de constructie. Confectii, profile si armaturi metalice. Furnizare de materiale de constructii.

Furnizare de materiale de constructii.

www.emir.ro

Comert cu materiale de constructie. Distribuitor materiale de constructii. Transport rutier intern de marfa.

www.leopard.ro

Comert cu materiale de constructii si finisaje. Reprezentant zonal Lafarge Romania Ciment SA.

Robinete industriale, vane, supraplin. Echipamente pt. industria berii. Masini si echipamente pentru industria farmaceutica. Accesorii pt. industria alimentara.

www.string.ro

Cosuri de fum ceramice EFFE2 - Italia, produse ceramice speciale, feronerie si accesorii pentru tamplarie PVC, plasa contra insectelor, silicon si spume pentru tamplarie PVC, caramida aparenta.

Comercializare de produse din industria metalurgica. Furnizare de materiale de constructii.


Recomandari: 38 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Materiale Constructie din judetele invecinate ( Prahova, Vrancea, Braila ).

Productie aliaje de lipit tip L.P.30/40/50/60 (cositor); decapanti pentru lipituri cu cositor: apa tare; tipirig; pasta decapanta; degresanti si dezincrustanti. Constructii retele telefonice/date.

Unic producator de sfori si franghii ofera spre comercializare sfori si franghii cu diametrul cuprins intre 10 si 40 din canepa si relon, scari din franghie, plase, guri de ham, sfoara.

Vasta experienta in efectuarea constructiilor de drumuri si poduri. Societatea are in dotare o statie de preparat mixturi asfaltice si 2 statii de betoane.

Constructii case si vile, materiale de constructie - tencuieli decorative, vopsea lavabila, finisaje interioare si exterioare, sisteme solare, filtre apa, tamplarie PVC.

Materiale de constructii: obiecte sanitare, gresie, faianta, vopsea, tencuiala, tabla tip tigla si accesorii, panouri sandwish, radiatoare otel, parchet, gips, rigips, dale/pavele.

Import direct si vanzare a produsele prin distributie directa la clienti. Peste 10000 de articole - organe de asamblare - pentru dumneavoastra. Suruburi, saibe, cuie, piulite, stifturi.

Producator materiale constructii. Primus adeziv calitate; Casa chit; Decorativa; Epoxi; exterior; faianta; fatada; glet; gresie; hidroizolatie; interior; polistiren; sapa; tencuiala; termosistem.

Furnizare de materiale de constructii.

Producator de materiale de constructii. Materiale de constructie - boltari din ciment aglomerat si usor. Producator de pietre pt. pavaj. Finisaje pt. constructii civile. Fatade si finisaje in constructii. Aranjamente si amenajari interioare.

Furnizare de materiale de constructii. Birotica si papetarie.

Elemente pt. acoperisuri din tabla si otel. Producator de materiale de constructii. Tigla de constructie.

Comert cu materiale de constructie. Aprovizionare cu materiale de constructii. Materii prime si materiale pt. constructii. Cherestea. Comercializare de produse din industria metalurgica. Organe de asamblare. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic.

Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Asfaltari si reasfaltari de drumuri. Producator de materiale de constructii. Betoane si agregate de balastiera.

Furnizare de materiale de constructii. Furnizor de faianta si gresie pt. finisaje in constructii. Comert cu materiale de constructie. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Constructie civila.

Furnizare de materiale de constructii. Prelucrare lemn.

Furnizare de materiale de constructii.

Furnizare de materiale de constructii. Constructii. Servicii de constructie. Constructii din lemn. Constructii civile si industriale.

Servicii de regenerare de uleiuri. Producator de materiale de constructii.

Aranjamente si amenajari interioare. Furnizare de materiale de constructii.

Furnizare de materiale de constructii.

Cherestea. Transport rutier intern si international.

Materiale pentru finisaje. Distribuitor materiale de constructii. Materiale pt. finisaje in constructii. Comert cu materiale de constructie. Aprovizionare cu materiale de constructii. Izolatori hidro, termici si fonici. Comercializare mocheta diferite grade de rezistenta.

Exportator de cuie si accesorii metalice. Productie si comercializare de plasa de sarma. Producator de sarma. Producator de materiale de constructii. Comert cu materiale de constructie. Comert metal. Furnizor otel-beton. Aprovizionare cu materiale de constructie.

Producator de pietre pt. pavaj. Constructii. Servicii de constructie. Producator de materiale de constructii. Furnizare de materiale de constructii.

Furnizare de materiale de constructii. Comert cu materiale de constructie.

Aprovizionare tehnico-materiala: tevi inox, FRP, PP, PVC, robinete, tancuri, recipienti, armatura fibra sticla, cosuri fum, protectii anticorozive, gaze industriale. Armaturi industriale. Tevi din inox. Robinete industriale, vane, supraplin. Conducte si accesorii din materiale plastice. Fitinguri si subansamble pt. instalatii. Izolatii termice a locuintelor. Materie prima si materiale pt. izolatii termice/hidroizolatii.

Importator de materiale de constructii. Elemente pt. acoperisuri din tabla si otel.

Comert cu materiale de constructie. Materii prime si materiale pt. constructii.

Furnizare de materiale de constructii. Materiale de constructie - boltari din ciment aglomerat si usor.

Materiale prefabricate din beton pt. constructii. Caramida pt. constructii.

Producator de materiale de constructii.

Furnizare de materiale de constructii.

Intretinere si service pt. utilaje hidraulice.

Utilaj pt. industria petroliera.

Furnizare de materiale de constructii. Comert cu materiale de constructie. Aprovizionare cu materiale de constructii. Materii prime si materiale pt. constructii. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Comercializare de produse din industria metalurgica.

Materiale si produse refractare. Producator de ceramica. Producator de pietre pt. pavaj. Producator de materiale de constructii. Cuptoare si uscatoare industriale cu diferite utilitati. Izolatori si materiale izolante.

Materiale de constructii, metalo-chimice, feronerie, accesorii mobila, sanitare, electrice.

Productie in balastiera proprie: agregate de balastiera si agregate concasate, toate sorturile de: nisip, balast, pietris, macadam, refuz de ciur, piatra. Produsele sunt de calitate superioara, atent selectate.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web