Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
28 companii din judetul Buzau activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Acoperiri & Izolatii & Hidroizolatii.

Producator de masini pentru fabricarea boltarilor vibropresati din beton dar si a pavelelor stradale si a bordurilor; utilaje pentru fabricat beton celular usor - BCU; betoniere.

www.vibroprese-boltari.ro

Productie si comercializare en-gros de produse chimice. Producator de materiale de constructii.

www.alchim96.ro

 

Servicii prestate in domeniul constructiilor la sol cat si la inaltime prin alpinism utilitar. Buzau, Bucuresti, izolatii termice polistiren.

www.atekasolutions.ro

Sudura traditionala si oxiacetilenica. Furnizare de materiale de constructii.

www.barter.bizoo.ro

Tigla de constructie. Cupole si acoperisuri.

Instalatii de incalzire si climatizare. Echipamente si instalatii de incalzire centrala. Reparatii si intretinere instalatii si echipamente termice.

www.climaprod.ro

Comert cu materiale de constructie. Confectii, profile si armaturi metalice. Furnizare de materiale de constructii.

Constructii civile si industriale. Materiale prefabricate din beton pt. constructii.

www.conferic.go.ro

Pavaj; pavele beton. Monumente si cruci funerare.

Furnizare de materiale de constructii.

www.emir.ro

Producator de fibre de sticla si alte produse. Poliester armat cu fibra de sticla pt. constructii.

www.europolimer.buzau.ro

Servicii de curatenie, spalat jaluzele verticale, alpinism utilitar, termoizolatii, reparatii fisuri/crapaturi blocuri, renovari fatade blocuri. Amenajare spatii verzi.

Materie prima si materiale pt. izolatii termice/hidroizolatii. Aranjamente si amenajari interioare.

Comert cu materiale de constructie. Distribuitor materiale de constructii. Transport rutier intern de marfa.

www.leopard.ro

Copertine si parasolare personalizate.

Tigla de constructie.

Instalatii de incalzire locuinte. Instalatii si echipamente.

Comert cu materiale de constructii si finisaje. Reprezentant zonal Lafarge Romania Ciment SA.

Fitinguri din otel sudabile: coturi, teuri, reductii, flanse.

Comercializare de produse petroliere. Betoane si agregate de balastiera. Transport cu cisterne de produse petroliere.

Materiale prefabricate din beton pt. constructii.

Pavaj; pavele beton.

www.spotbuzau.ro

Robinete industriale, vane, supraplin. Echipamente pt. industria berii. Masini si echipamente pentru industria farmaceutica. Accesorii pt. industria alimentara.

www.string.ro

Sisteme de acoperire cladiri sau spatii productie. Izolatii termice si hidroizolatii. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista.

www.edilgroup.ro

Securitatea&sanatatea muncii. Scule electrice. Echipamente electrice de incalzire centrala. Comercializare de echipamente de protectie. Utilaj pt. exploatatii forestiere.

Plante design interior si de gradina. Producator de pietre pt. pavaj. Servicii de administrare si ingrijire parcuri publice.

Cosuri de fum ceramice EFFE2 - Italia, produse ceramice speciale, feronerie si accesorii pentru tamplarie PVC, plasa contra insectelor, silicon si spume pentru tamplarie PVC, caramida aparenta.

Comercializare de produse din industria metalurgica. Furnizare de materiale de constructii.


Recomandari: 22 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Acoperiri & Izolatii & Hidroizolatii din judetele invecinate ( Prahova, Vrancea, Braila ).

Invelitori Gerard: trainice, tigla, tigla metalica, tigle metalice, acoperis, constructii, case, vile, inchideri, acoperiri, material, otel, tabla, aluminiu, zinc.

Simeuro Distribution este reprezentant si aplicator autorizat al firmei Silikal RO pentru pardoseli industriale din rasini metilmetacrilice - cele mai rezistente din gama rasinilor sintetice.

Producem si distribuim elemente de etansare pt. orice tip de tabla, distribuim elemente de fixare.

Constructii civile si industriale, reparatii si consolidari cladiri, hidro si termo izolatii, aductiuni apa si canalizare, antreprenoriat general in constructii.

Import si distributie sisteme de invelitori din tabla tip tigla cu acoperire de piatra naturala Gerard, si folii anticondens si bariere de vapori Delta.

Tigla metalica, invelitori, folie anticondens, streasina, burlane.

Executam lucari de alpinism utilitar si industrial: estetizari fatade, reparatii tencuiala, protectii anticorozive, curatire cladiri inalte, amenajari interioare.

Hidroizolatii osmotice si poliuretanice. Solutii eficiente, rapide, practice.

Protectii a intregii game de pardoseli, civile si industriale, cu sisteme profesionale pe baza de rasini de provenienta germana care indeplinesc normele si standardele Europene.

Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Amenajari de fantani arteziene pt. gradini. Hidroizolatii cu cauciuc sintetic. Decoratiuni pt. gradini. Arhitectura peisagistica. Utilaje si scule pt. gradini si gradinarit. Furtunuri cauciuc si PVC.

Certificata SR EN ISO 9001:2001; ISO 14001; OHSAS 18001. Constructii. Servicii de constructie. Constructii civile si industriale. Restaurari si refaceri de constructii civile. Servicii de restaurare de monumente istorice. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Izolare termice a locuintelor.

Tigla de constructie.

Acoperiri metalice pt. constructii industriale si locuinte. Distributie de lacuri si vopsele pt. magazine cu profil chimic. Servicii metalurgice.

Elemente pt. acoperisuri din tabla si otel. Producator de materiale de constructii. Tigla de constructie.

Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Instalatii electrice si retele. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Aranjamente si amenajari interioare.

Izolatii si lucrari speciale: protectii anticorozive; hidroizolatii; izolatii; inchideri hale; zidarii; tinichigerie in constructii; tencuieli; finisaje speciale. Izolatii termice si hidroizolatii. Izolatii termice a locuintelor. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Finisaje pt. constructii civile. Fatade si finisaje in constructii. Constructii speciale. Cupole si acoperisuri. Constructie de hale.

Articole si subansamble si articole pt. decoratiuni interioare. Izolatori hidro, termici si fonici. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial.

Distribuitor Policolor zona Braila-Galati. Distributie de lacuri si vopsele pt. magazine cu profil chimic. Lacuri, kituri si vopsele auto. Cosmetica/intretinere auto. Comert cu materiale de constructie. Izolatori hidro, termici si fonici. Aranjamente si amenajari interioare. Decoratiuni interioare.

Copertine si parasolare personalizate. Productie de firme luminoase.

Elemente pt. acoperisuri din tabla si otel.

Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Izolatii termice a locuintelor. Materie prima si materiale pt. izolatii termice/hidroizolatii. Instalatii exterioare pt. constructii. Servicii de apa si canalizare. Instalatii de gaz si aductiune de apa.

Constructii. Servicii de constructie. Constructii civile si industriale. Constructii agricole; sere; depozite. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Confectii, profile si armaturi metalice. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web