Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
7 companii din judetul Buzau activeaza in domeniul Calculatoare, sectiunea Proiectare & Software.

Webdesign, magazine online, situri interactive si SEO; forumuri, liste de discutii; design divers, internet streaming, multimedia, depanare hardware si software, instruire in folosirea computerului.

www.althea.ro

Cursuri individuale de informatica pentru incepatori si avansati. Curs de contabilitate primara si facturare (Exercitii practice cu prog.SAVA).

 

Pagini web si strategii de internet. Negociem orice - chiar si pretul, dar nu calitatea. Nu trebuie sa stiti nimic despre internet - stim noi totul perfect.

www.buzoianca.ro

Software.

www.helpfarm.ro

ERP contabilitate, salarii, imobilizari, facturare, gestoc, distribuitori, casa de marcat, cod de bare.

www.isis.ro

Companie cu capital privat integral romanesc avand ca obiect de activitate principal dezvoltarea aplicatiilor software (programelor pe calculator) si web la cerere.

www.mbmedia.ro/

Produce si comercializeaza sisteme informatice complexe de tip ERP - Precontab, aplicatii pentru managementul stocurilor, managementul financiar contabil, salarizare, productie, constructii-montaj.

www.softrol.ro


Recomandari: 23 companii cu activitate in domeniul Calculatoare, sectiunea Proiectare & Software din judetele invecinate ( Prahova, Vrancea, Braila ).

Web design, prezentari pe cd, software la cerere, depanare software&hardware, retele de calculatoare, calculatoare, componente calculatoare.

Offshore software development company. We offer custom software development, web development outsourcing services from Eastern Europe.

Una dintre cele mai cunoscute companii de software din Italia, avand clienti in majoritatea tarilor Europei. Firma ofera clientilor solutiile optime pentru un management eficient.

Web design, logo design, multimedia, software, identitati.

Realizare si furnizare programe informatice cu licenta de utilizare din orice domeniu.

Softuri financiar contabile, pe module de contabilitate, gestiune comerciala si necomerciala, patrimoniu-mijloace fixe, personal salarizare, service, facturare, program pentru ag. imobiliare si altele.

Soft de contabilitate si pt. alte domenii.

Software.

Servicii profesioniste de aplicatii software orientate catre client, aplicatii pentru internet, web design, fotografie si design specializat, service calculatoare si retele calculatoare.

Programe de contabilitate si salarii. Cursuri de informatica. Centru acreditat ECDL.

Oferim servicii de web design, promovare web (seo), administrare web, consultanta web, solutii IT, software personalizat, consultanta IT (software si hardware), grafica publicitara.

Produce si comercializeaza programe de gestiune si contabilitate. Balanta Profesional este un sistem integrat ce cuprinde modulele: contabiliate, aprovizionare, facturare, mijloace fixe.

Autodesk Value Added Reseller-programe CAD. Autodesk Authorised Training Center-cursuri CAD. EdgeCAM Authorised Reseller-programare CNC. Plan de CAMpagne Reseller-program management productie MRP.

Web design Bucuresti, web design Ploiesti. Suntem o companie tanara, dinamica ce se ocupa cu crearea de siteuri, aplicatii web si magazine online in Romania, Portugalia si Spania.

Software. Calculatoare.

Software pt. contabilitate si relatia cu fiscul.

Software si solutii informatice personalizate. Servicii hardware si software. Instalari soft. Devirusari. Consultanta in domeniul tehnicii de calcul.

Software. Servicii de internet.

Software. Cercetare stiintifica, proiectare, dezvoltare de proiect.

Software. Servicii de proiectare pt. constructii.

Dotare cu echipamente si utilaje pt. service auto. Sisteme si echipamente pt. automatizari. Software. Cercetare stiintifica, proiectare, dezvoltare de proiect. Agentie de publicitate. Pompe auto pt. apa, carburant.

Software si solutii informatice personalizate. Calculatoare.

Un lider in web design interactiv, dezvoltare, optimizare SEO si gazduire web. Echipa noastra a dezvoltat numeroase prezente media inca din 2001, si dupa 11 ani de experienta, in 2012 am creat Krogertek. Noi traim si respiram web, de aceea putem spune ca pasiunea noastra pentru aceasta industrie este de fapt fundamentul agentiei noastre. Site-uri care intr-adevar functioneaza pentru a va atinge scopurile si au maiestria ca o prioritate de top. Totul incepe undeva si noi suntem aici pentru a va ajuta sa incepeti. Krogertek nu subcontracteaza nici un proiect.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web