Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
Nu sunt inregistrate companii din judetul Buzau, in domeniul Comert, sectiunea Import & Export.

Recomandari: 22 companii cu activitate in domeniul Comert, sectiunea Import & Export din judetele invecinate ( Prahova, Vrancea, Braila ).

Comert cu rulmenti indigeni si import, din stoc sau la comanda, en-gross, dar la nevoie si en-detail, compresoare frig second-hand, reparatii frigidere la domiciliul clientului, cu garantie.

Importator SUA componente electronice, accesorii auto, detectoare radar.

 

Import sare alimentara si industriala, sare pastile dedurizarea apei, ciment, soda caustica, soda calcinata, publicitate.

Importator si distribuitor accesorii pentru telefoane mobile (acumulatori, carcase, licurici, snururi, huse, tocuri, kar-kitt, cabluri date, antene, tastaturi), telefoane mobile noi/second-hand.

Folie stretch, masini de ambalat, dispozitive si consumabile pentru ambalare industriala produse diverse. Furnizor de ambalaje. Benzi pt. legat ambalaje. Masini de ambalat in saci.

Unic importator lubrifianti Petro - Canada.

Vinzari echipamente topografice si accesorii import Germania si Elvetia noi si second hand, la cele mai bune preturi din Romania.

Productie si import de bijuterii gablont tip fantezie in binecunoscutul stil Bohemian Fashion Jewellery.

Importator direct de imbracaminte si incaltaminte second hand din America, vinde en-gross imbracaminte sortata pe categorii si solduri din magazine, haine de firma, camasi, pantaloni.

Import-distributie elemente de actionari pneumatice: cilindri, valve, FRL, fitinguri, tuburi aer comprimat - AZ Pneumatica Italia. Import-distributie senzori KEYENCE Japonia: optici, laser, inductivi.

Importator pentru Romania a produselor cosmetice Vera Valenti. Vera Valenti va ofera o gama variata de produse cosmetice, beneficiind de un raport favorabil calitate/pret. Cautam distribuitori.

Importul si si distributia de echipamente industriale diverse. Va oferim o gama cat mai larga de produse menite sa va satisfaca pe deplin.

Achizitii si comert cereale. Certificata ISO 9001:2000. Comercializare de cereale. Comert exterior. Import-export. Activitati de import-export de bunuri si produse. Achizitii de stocuri si marfa.

Activitati de import-export de bunuri si produse.

Activitati de import-export de bunuri si produse. Comert exterior. Import-export. Comercializare de cereale. Productie de cereale.

Producator incaltaminte. Comert exterior. Import-export. Activitati de import-export de bunuri si produse.

Consumabile pt. imprimante - tonner, ribbon.

Comert exterior. Import-export. Servicii de furnizare a energiei electrice. Comercializare en-detail de produse chimice. Distribuitor de energie electrica.

Activitati de import-export de bunuri si produse.

Operatiuni import-export si achizitii/livrari intracomunitare, intermedieri expeditii, utilaj tehnologic. Activitati de import-export de bunuri si produse. Comert exterior. Import-export. Utilaj tehnologic. Utilaj pt. industria metalurgica. Consultanta industriala in proiecte de anvergura. Transporturi si expediti interne si internationale.

Comert cu produse de uz general. Comert exterior. Import-export.

Importa si comercializeaza ambalaje antisoc pentru expediere produse prin posta sau curierat (plicuri antisoc, plicuri cu bule, plicuri port document), importate din germania, marca aroFOL.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web