Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
10 companii din judetul Buzau activeaza in domeniul Plastic, sectiunea Materiale Plastice & Produse & Prelucrare.

Activitati de consultanta pentru afaceri si management. Societatea noastra este autorizata in colectarea si valorificarea deseurilor reciclabile nemetalice.

Domeniul principal de activitate il reprezinta prelucrarea maselor plastice prin diverse tehnologii. In afara de produse de mase plastice, firma mai ofera si-proiectare si consultanta in domeniu.

www.dinamic.ro

 

Productie si furnizare echipamente de munca si protectie. Prelucrare de materiale plastice.

Recuperam deseuri din PVC, polipropilena, plastic.

Recuperam deseuri din PVC, polipropilena, plastic. Prelucrare de materiale plastice. Prestator de servicii pt. ambalare.

www.greentech.ro

Prelucrare de materiale plastice. Instalatii de ardere, reglare si masurare pt. gaz metan.

Confectii, profile si armaturi metalice. Prelucrare de materiale plastice. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

www.metaplast-buzau.ro

Companie cu capital integral privat fondata in 1999. Filosofia firmei pune accent pe fidelitatea clientilor si pe raportul calitate-pret.

www.partenoplast.ro

Prelucrare de materiale plastice. Productie si furnizare echipamente de munca si protectie. Comercializare filtre aer si piese auto. Produse chimice de uz industrial. Elemente din materiale plastice pt. constructii. Ambalaje realizate din materiale plastice. Furnizor ambalaje.

www.romcarbon.com

Prelucrare de materiale plastice. Productie/furnizare materiale plastice.


Recomandari: 30 companii cu activitate in domeniul Plastic, sectiunea Materiale Plastice & Produse & Prelucrare din judetele invecinate ( Prahova, Vrancea, Braila ).

Recuperam deseuri din PVC, polipropilena, plastic.

Ambalaje realizate din materiale plastice. Preforme si flacoane PET - productie.

Prelucrare de materiale plastice. Elemente din materiale plastice pt. constructii.

Prelucrare de materiale plastice. Elemente din materiale plastice pt. constructii. Corpuri de iluminat, aplice, lampadare, lustre. Producator de componente pt. aparate si retele electrice.

Recuperam deseuri din PVC, polipropilena, plastic. Distribuitor autohton de autovehicule. Activitati de recuperare de deseuri metalice. Transport rutier intern si international.

Preforme si flacoane PET - productie.

Prelucrare de materiale plastice. Comercializare accesorii pt. industria textila. Saci, sacose, invelitori din materiale plastice. Recuperam deseuri din PVC, polipropilena, plastic.

Producator teflon si alte materiale non-aderente. Prelucrare de materiale plastice. Productie/furnizare materiale plastice. Etansare si servicii de etansare mecanica. Garnituri de etansare din cauciuc. Depozit de materiale plastice. Piese de schimb diverse.

Prelucrare de materiale plastice. Productie/furnizare materiale plastice. Ambalaje realizate din materiale plastice.

Ambalaje realizate din materiale plastice. Saci, sacose, invelitori din materiale plastice.

Recuperam deseuri din PVC, polipropilena, plastic. Centru de recuperare hartie si deseuri din carton. Servicii de protectia mediului.

Servicii de recuperare hartie uzata.

Producator snecuri (suruburi), cilindri si accesorii. Suruburi, accesorii mici din plastic - productie. Piese de schimb pt. utilaje de injectie/extrudare. Masini si echipamente din mase plastice. Prelucrare de materiale plastice. Prelucrari mecanice prin aschiere. Productie cauciuc.

Preforme si flacoane PET - productie. Ambalaje realizate din materiale plastice.

Prelucrare de materiale plastice.

Prelucrare de materiale plastice. Ambalaje realizate din materiale plastice. Prelucrari mecanice prin aschiere. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Conducte si accesorii din materiale plastice.

Productie/furnizare materiale plastice. Ambalaje realizate din materiale plastice.

Prelucrare de materiale plastice.

Activitati de recuperare de deseuri metalice. Servicii de recuperare hartie uzata. Centru de recuperare hartie si deseuri din carton. Recuperam deseuri din PVC, polipropilena, plastic. Activitati de recuperare a deseurilor neferoase.

Prelucrare materiale plastice. Prelucrare de materiale plastice. Articole de uz casnic din materiale plastice. Ambalaje realizate din materiale plastice. Repere industriale pt. piese de schimb.

Productie/furnizare materiale plastice.

Recuperam deseuri din PVC, polipropilena, plastic. Materie prima pt. industria materialelor plastice. Servicii de protectia mediului.

Aprovizionare tehnico-materiala: tevi inox, FRP, PP, PVC, robinete, tancuri, recipienti, armatura fibra sticla, cosuri fum, protectii anticorozive, gaze industriale. Armaturi industriale. Tevi din inox. Robinete industriale, vane, supraplin. Conducte si accesorii din materiale plastice. Fitinguri si subansamble pt. instalatii. Izolatii termice a locuintelor. Materie prima si materiale pt. izolatii termice/hidroizolatii.

Prelucrare de materiale plastice. Saci, sacose, invelitori din materiale plastice.

Turnatorie metale. Creare de matrite pt. turnatorii. Prelucrare de materiale plastice. Sigilii pt. activitati de arhivare si vama. Prelucrari mecanice prin aschiere.

Prelucrare de materiale plastice.

Prelucrare de materiale plastice.

Productie/furnizare materiale plastice.

Companie cu punct de lucru in Ploiesti, Str.Mihai Bravu 246, infiintata in anul 2007, asigura servicii ecologice de transport, colectare, depozitare si comercializarea deseurilor periculoase si nepericuloase.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web