Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
10 companii din judetul Buzau activeaza in domeniul Casa, sectiunea Decoratiuni & Imbunatatiri & Utilitati.

Perdele, draperii. Unic importator galerii metalice pt. perdele Sofie, accesorii, cleme, brose, ciucuri perdele, sine, pasmanterie, rejansa. Vanzari si livrari gratuite in toata tara, comenzi online.

www.sofie.ro

O gama larga de mobila din lemn masiv din lemn pin calitate superioara, parchet laminat KronoOriginal la preturi avantajoase. Blaturi din lemn masiv din pin.

https://www.ambientdecor.ro/

 

Prestare de servicii de curatenie pt. locuinte si sedii de firma.

Furnizare de jaluzele orizontale si verticale. Jaluzele.

Huse, tapiserii si prelate pt. autoturisme si camioane. Tapiterii pt. produse de tamplarie.

Instalatori parchet lemn si laminat.

Furnizare de jaluzele orizontale si verticale. Echipamente electronice pt. televiziunea prin cablu.

Instalatori parchet lemn si laminat.

Montam ascensoare, asiguram service si intretinere.

Montaj jaluzele. Usi rabatabile. Producator de jaluzele si rulouri.


Recomandari: 40 companii cu activitate in domeniul Casa, sectiunea Decoratiuni & Imbunatatiri & Utilitati din judetele invecinate ( Prahova, Vrancea, Braila ).

Sisteme de protectie impotriva soarelui.

Decoratiuni lucrate manual, cadouri (oale din lut ars pictate manual, rame foto, bijuterii, casete bijuterii, cuiere).

Curatenie profesionala. Prestare de servicii de curatenie pt. locuinte si sedii de firma. Servicii de menaj si gospodarie.

Certificata SR EN ISO 9001; 14001; 18001. Constructii. Servicii de constructie. Constructii civile si industriale. Dirigentie de santier. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Constructie de hale industriale pentru productie si depozitare. Fatade si finisaje in constructii.

Florarie. Ocazii, aniversari, comemorari.

Accesorii design - rame fotografice, tablouri. Servicii de montaj/comercializare oglinzi, rame. Furnizor de materiale pt. grafica. Inramari de tablouri. Casa de amanet. Sala de jocuri electronice.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Montaj jaluzele.

Materiale si componente pt. jaluzele. Usi glisante/batante. Producator de usi pt. locuinte. Usi si porti automate. Automatizari mecano-electrice pt. porti.

Bazin de inot.

Comert cu materiale de constructie. Comercializare de faianta si gresie. Articole si subansamble si articole pt. decoratiuni interioare. Comercializare de produse chimice si petrochimice. Magazin metalo-chimice. Vanzare cu amanuntul a articolelor de uz casnic.

Curatatorii, spalatorii la cheie. Curatatorie si spalatorie pt. gospodarii individuale. Echipamente si utilaje pt. curatatorii si spalatorii.

Articole si subansamble si articole pt. decoratiuni interioare. Izolatori hidro, termici si fonici. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial.

Vitralii si accesorii pt. ferestre. Producem si instalam seminee pt. toate gusturile.

Jaluzele. Usi si porti automate. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale. Jaluzele si copertine. Acoperiri. Producator de jaluzele si rulouri.

Aer conditionat - furnizare echipamente, consultanta, service. Aranjamente si amenajari interioare. Mobilier pt. birouri/calculatoare. Jaluzele si copertine. Acoperiri.

Montam ascensoare, asiguram service si intretinere.

Furnizor de balustrade de protectie.

Comercializare de cadouri si suvenire. Obiecte de arta. Statuete si figurine. Articole si subansamble si articole pt. decoratiuni interioare.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Aranjamente si amenajari interioare. Decoratiuni interioare. Articole si subansamble si articole pt. decoratiuni interioare.

Productie de seminee, obiecte de decor de gradina.

Florarie. Ocazii, aniversari, comemorari. Import de plante si flori ornamentale. Flori si plante artificiale - comercializare. Decoratiuni si aranjamente de flori. Evenimente. Comercializare de cadouri si suvenire.

Activitate de import de seminee.

Instalatori parchet lemn si laminat.

Accesorii design - rame fotografice, tablouri. Mobilier de dimensiuni reduse. Productie mobila. Export de mobilier de dimensiuni reduse.

Producator de lacuri si vopsele. Pigmenti. Materiale pt. decoratiuni interioare.

Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Servicii de curatare cosuri si hornuri. Servicii de ignifugari pt. materiale inflamabile.

Montaj jaluzele. Producator de jaluzele si rulouri. Usi si porti automate. Montaj jaluzele.

Producator de jaluzele si rulouri. Materiale si componente pt. jaluzele. Usi si porti pt. garaje. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Prestari servicii profesionale. Prestare de servicii de curatenie pt. locuinte si sedii de firma. Curatatorie si spalatorie pt. gospodarii individuale. Echipamente si utilaje pt. curatatorii si spalatorii.

Va doriti un semineu? Apelati la noi. Decoratiuni interioare.

Comercializare de perdele. Cuverturi, plapumi, paturi, perne. Decoratiuni si amenajari interioare din materiale textile. Decoratiuni interioare. Furnizor perdele.

Productie/imprimare de drapele, fanioane, steaguri. Furnizor perdele. Confectii de uniforme pt. hoteluri si restaurante. Decoratiuni si amenajari interioare din materiale textile. Productie si comercializare en-gros lenjerie de pat. Decoratiuni.

Producator de jaluzele si rulouri. Tamplarie din aluminiu.

Comercializare anvelope autoturisme si utilitare. Comert en-gros a materialelor de constructie. Echipamente si materiale consumabile pt. curatenie.

Comercializare de perdele. Comercializare en-detail pt. covoare, carpete si mocheta.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Aranjamente si amenajari interioare. Jaluzele. Producator de usi pt. locuinte.

Montam ascensoare, asiguram service si intretinere. Ascensoare si scari rulante - productie, service si intretinere.

Vitralii si accesorii pt. ferestre. Confectii, profile si armaturi metalice. Geamuri - furnizare si servicii. Tamplarie din aluminiu.

Comert cu materiale de constructie. Articole si subansamble si articole pt. decoratiuni interioare. Comercializare en-detail de articole sanitare. Comercializare accesorii pt. retele electrice. Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale.

Decoratiuni interioare.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web