Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
32 companii din judetul Prahova activeaza in domeniul Casa, sectiunea Decoratiuni & Imbunatatiri & Utilitati.

Bazin de inot.

Vitralii si accesorii pt. ferestre. Producem si instalam seminee pt. toate gusturile.

 

Jaluzele. Usi si porti automate. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale. Jaluzele si copertine. Acoperiri. Producator de jaluzele si rulouri.

www.dekoflex.ro

Montam ascensoare, asiguram service si intretinere.

Furnizor de balustrade de protectie.

Comercializare de cadouri si suvenire. Obiecte de arta. Statuete si figurine. Articole si subansamble si articole pt. decoratiuni interioare.

www.euroromart.ro

Productie de seminee, obiecte de decor de gradina.

www.firedesign.ro

Activitate de import de seminee.

www.gaftos.ro

Accesorii design - rame fotografice, tablouri. Mobilier de dimensiuni reduse. Productie mobila. Export de mobilier de dimensiuni reduse.

www.gilmet.ro

Producator de lacuri si vopsele. Pigmenti. Materiale pt. decoratiuni interioare.

Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Servicii de curatare cosuri si hornuri. Servicii de ignifugari pt. materiale inflamabile.

www.ignofug.ro

Montaj jaluzele. Producator de jaluzele si rulouri. Usi si porti automate. Montaj jaluzele.

Producator de jaluzele si rulouri. Materiale si componente pt. jaluzele. Usi si porti pt. garaje. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Va doriti un semineu? Apelati la noi. Decoratiuni interioare.

Productie/imprimare de drapele, fanioane, steaguri. Furnizor perdele. Confectii de uniforme pt. hoteluri si restaurante. Decoratiuni si amenajari interioare din materiale textile. Productie si comercializare en-gros lenjerie de pat. Decoratiuni.

Producator de jaluzele si rulouri. Tamplarie din aluminiu.

Comercializare anvelope autoturisme si utilitare. Comert en-gros a materialelor de constructie. Echipamente si materiale consumabile pt. curatenie.

Comercializare de perdele. Comercializare en-detail pt. covoare, carpete si mocheta.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Aranjamente si amenajari interioare. Jaluzele. Producator de usi pt. locuinte.

Montam ascensoare, asiguram service si intretinere. Ascensoare si scari rulante - productie, service si intretinere.

Decoratiuni lucrate manual, cadouri (oale din lut ars pictate manual, rame foto, bijuterii, casete bijuterii, cuiere).

www.handmadeart.net

Vitralii si accesorii pt. ferestre. Confectii, profile si armaturi metalice. Geamuri - furnizare si servicii. Tamplarie din aluminiu.

Decoratiuni interioare.

Decoratiuni.

Inramari de tablouri.

Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Prestare de servicii de curatenie pt. locuinte si sedii de firma.

Inramari de tablouri.

Tamplarie din aluminiu. Jaluzele din aluminiu. Aranjamente si amenajari interioare.

Geamuri - furnizare si servicii. Productie a articolelor din sticla. Oglinzi. Decoratiuni interioare. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi. Geamuri securizate pt. constructii. Amenajari interioare, corpuri sanitare, gresie, faianta.

www.storad.ro

Jaluzele si copertine. Acoperiri. Producator de jaluzele si rulouri. Producator de usi din metal.

Ascensoare - service si reparatii.

Comercializare de perdele.


Recomandari: 18 companii cu activitate in domeniul Casa, sectiunea Decoratiuni & Imbunatatiri & Utilitati din judetele invecinate ( Bucuresti, Ilfov, Brasov, Dambovita ).

Productie cadouri, sticla metalizata, icoane, vitralii, argintare, reconditionare obiecte arta.

Tamplarie PVC cu geam termopan.

Constructii civile.

Importator direct din Germania de materiale destinate decoratiunilor interioare: parchet laminat, lambriuri PAL, PVC, accesorii, tapet, folie autocolanta, placi tavan.

Vanzare online de tablouri in tehnica de pastel ideale pentru decorarea locuintelor si a cladirilor de birouri.

Import gresie, faianta, obiecte sanitare, semineuri pe lemne ventilati, sobe pe lemne ventilate. Toate produsele noastre sunt made in Italy. Showroom la Bucuresti.

Compania noastra ofera produse pentru decorarea ferestrelor cu scopul de a satisface cele mai exigente gusturi. Pe langa gama diversificata de produse prestam si servicii complete in acest domeniu.

Mobilier din lemn de esente exotice, mobilier realizat din impletituri de zambila de apa, ratan si bambus, mobilier pictat si antichizat, decoratiuni exotice, statuete, lampadare, importate din Asia.

Birou de proiectare generala: arhitectura, structura de rezistenta si instalatii. Arhi Grup proiecteaza la standarde internationale cladiri civile (ansambluri rezidentiale, cladiri birouri).

Furnizor de panouri stratificate pentru: constructii - TEGO, OSB 3; in productia de mobilier si usi - MDF, PAL, PFL, placaj, panel; confectionarea decorurilor in teatru si film.

Oferim orice tip de servicii si reparatii la domicilui. Instalatii electrice (realizare si modificare), montaj si reparatii mobilier casnic si de gradina, usi de curte si garaj, lucrari in lemn, metal.

Productie Scrumaorma - nisip de scrumiera. Classic - Parfumat, personalizat cu brand-ul firmei dvs. Distibutie de nisipuri si pietre decorative, colorate sau naturale. Agent autorizat Evidecor.

Masuratori si montari de: jaluzele verticale, jaluzele orizontale, rulouri de interior, rulouri de exterior, usi de garaj, usi de interior, tamplarie PVC.

Executam lucrari de beton decorativ: beton amprentat, pavaje decorative, amenajare zone rezidentiale, centre comerciale, parcuri, parcari, terase, drumuri de acces, alei pietonale, trotuare.

Magazin online de decoratiuni pentru casa ta, realizate manual, unicat, cadouri speciale pentru aniversari, Craciun, Paste, Sf.Valentin, 8 Martie: ghivece pictate, vaze, cosulete, cutii, vase.

Va oferim creatii artistice unicat, ce se remarca prin rafinament si originalitate. Oferim mobilier pictat, ceramica pictata, pictura pe sticla, tablouri, pictura murala, alte decoratiuni.

Motto-ul nostru "Calitate si confort pe masura oricarui spatiu" exprima dorinta de promovare a celor mai noi tendinte in amenajari interioare si de a oferi produse si servicii de calitate.

Executam amenajari interioare/exterioare, constructii la rosu/la cheie. Zugraveli, tencuieli, faianta, gresie, termoizolati, gleturi, sape, rigips, instalati sanitare si electrice, design, reparatii.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web