Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
Profilele de la 151 la 200 din 177 companii din judetul Bucuresti activeaza in domeniul Calculatoare, sectiunea Proiectare & Software.
Din acelasi domeniu de activitate, din judetele invecinate: Ilfov, Prahova, Dambovita, Giurgiu.

Window Design ERP program calcul, productie tamplarie PVC, Aluminiu, lemn; Cutting Optimizer program optimizare debitare profile PVC, aluminiu; solutii software personalizate.

www.smartit.ro

Servicii complete de arhivare electronica si managementul documentelor. Sisteme de gestiune a stocurilor pe coduri de bare, conectare la case de marcat.

www.softmentor.ro

 

Consultanta IT; custom software development; Solutii CRM.

www.soft-tree.ro

Software. Inchiriere de spatii comerciale si spatii de birouri.

Software si solutii informatice personalizate. Componente hardware pt. calculatoare. Furnizor si service pt. case de marcat fiscale.

www.softeh.ro

Arie larga de activitatati in domeniul informatic - de la consultanta de specialitate, analiza si productie software, pana la instalari si configurari de retea.

www.softtehnica.ro

KeyVision este un soft online pentru avocati care acopera toate activitatile operationale (pontaj, facturare, instanta, managementul clientilor si a contractelor) si aduce un set complet de rapoarte.

www.keyvision.ro

Software.

www.softwin.ro

Dezvoltare software, baze de date, ERP, CRM, PHP, .net, antivirus, web design.

www.spherussoft.com

Activeaza pe piata de outsourcing inca din 2003, avand un portofoliu de clienti la nivel european, atat din sectorul public cat si din cel privat, oferind aplicatii web si solutii IT.

www.stimasoft.com

Grup infiintat in Romania in anul 2001. De atunci si pana acum au realizat si integrat o serie de sisteme software in sectorul public, dar si cel privat.

www.teamnet.ro

Proiectare in telecomunicatii. Software. Software si solutii informatice personalizate. Comunicatii. Servicii de internet. Servicii de transmisii de date radio. Servicii si retele de telecomunicatii. Servicii informatice. Cercetare stiintifica, proiectare.

www.telerom.ro

Distribuitor autorizat ofera clientilor sai o gama de aplicatii software destinate companiilor in vederea eficientizarii activitatii curente.

www.omniware.ro

Software.

www.temenos.com

Software pontaj acces, barcode scanners, cititoare coduri de bare, software de acces in parcari, stadioane, diverse alte locatii, pe baza cartelelor magnetice.

www.10sidesoft.com

Cu peste 17 de ani de experienta, TotalSoft este cel mai important furnizor de ERP din Romania, conform companiei de analiza de piata PAC.

www.totalsoft.ro

Trustnet Software dezvolta solutii software de securitate bazate pe infrastructura PKI combinate cu solutii hardware de ultima generatie cum ar fi identificare prin smartcard si amprenta digitala.

www.trustnet.ro

Echipa din facultatea Politehnica Automatica. Producem softuri la comanda la preturi foarte mici.

www.twism-it.ro

JurexPro software legislativ accesibil atat profesionistilor in domeniu, cat si oricarei persoane interesate de domeniul juridic. Actualizare online la max 24 ore.

www.legislatiaromaniei.ro

Solutii software si hardware specializate, la cererea clientului. Consultanta in management si management de proiect pentru proiectele clientilor. Site-uri web.

www.unicsol.ro

Filiala din Romania a Uniway SA, societate independenta din Belgia, care ofera solutii web: internet, extranet, intranet.

www.uniway.be

Companie de proiectare hardware/software, furnizor de solutii pentru automatizari inteligente si sisteme de control optimal pentru irigatii cu reglarea umiditatii solului.

www.uranus.ro

Web design, gazduire web, director web, retele, internet fibra optica.

webworld.ro

Software orientat client, dedicat in special domeniului financiar-contabil, outsourcing, baze de date.

Compania dezvolta si comercializeaza sisteme informatice integrate pentru managementul afacerii, oferind totodata si servicii de implementare, asistenta tehnica, customizari la cerere, outsourcing.

www.wizrom.ro

Software, grafica si web design - servicii de dezvoltare software, solutii internet, intranet, consultanta IT, web hosting, grafica.

www.xcellenceit.ro

Zero Paper este o firma de consultanta in Business Process Management, avand ca obiect automatizarea si optimizarea activitatii unei organizatii cu ajutorul propriului nostru sistem KAZIER.

www.kazier.ro


 0 - 50   50 - 100   100 - 150 151 - 200 din 177
Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web