Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
Profilele de la 1 la 50 din 177 companii din judetul Bucuresti activeaza in domeniul Calculatoare, sectiunea Proiectare & Software.
Din acelasi domeniu de activitate, din judetele invecinate: Ilfov, Prahova, Dambovita, Giurgiu.

Ada Computers este partenerul exclusiv pentru Romania al UGS, oferind o solutie completa de tip PLM. In prezent, ocupam o pozitie de top pe piata locala a furnizorilor de solutii CAD/CAM/CAE/PDM.

www.adacomputers.ro

To the public and private sector BSC provides ITC project management & services.

www.bsc.ro

 

Companie IT, productie si distributie sisteme de calcul, periferice, birotica, consumabile.

www.defco.ro

Distribuitor al solutiei profesionale de management SoftOne ERP. SoftOne ERP, solutie cu peste 7.000 de clienti. Ernst & Young, Finetti, UNTRR, Onedia, Promteh, Benissimo.

www.soft1-evo.ro

Servicii de web design profesionale si promovare in special prin SEO (optimizare in motare de cautare).

www.filipnet.ro

Filiala firmei germane de consultanta industriala Jacobi & Partner Industrieberatung GmbH. Pentru detalii cu privire la serviciile oferite de noi, va rugam sa vizionati website-ul.

www.jacobi-partner.ro

Furnizeaza servicii de consultanta, solutii software de business, ERP, BI, CRM: Microsoft Dynamics NAV (Navision), Microsoft Dynamic AX(Axapta), Infor FMS SunSystem, Pivotal CRM, systems@work.

www.llpgroup.ro

Furnizam o gama completa de servicii de implementare, migrare date, suport tehnic si consultanta in implementarea unei strategii CRM.

www.mycrm.ro

New Style Data va ofera servicii de service si consultanta IT, precum si web design, web hosting. Serviciile noastre sunt disponibile si asigurate permanent de catre un personal calificat.

nsdata.ro

Unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii pt. managementul informatiilor. Oferim solutii pentru automatizarea proceselor de business (hardware, software - ERP, CRM, BI).

www.novensys.com

Dezvoltam solutii software la comanda. Echipa Sienna IT creeaza solutii softwarece se muleaza perfect pe cerintele si nevoile clientilor.

www.sienna.ro

Oferim o gama completa de servicii software, de la consultanta IT, analiza si design pana la dezvoltarea si implementarea de solutii integrate.

www.visualsystems.ro

Software.

www.102mg.ro

Software.

www.activa.ro

Licentiere software; Securitatea datelor; Dezvoltare software; CRM; Servicii consultanta IT.

www.adcodevelopment.ro

Companie cu capital german, specializata in oferirea de produse si servicii software B2B: AIS ERP, CRM GoldMine, solutii software si aplicatii web E-commerce, SFA si e-learning.

www.adcos.ro

Software. Editura.

www.ait.ro

Akela furnizeaza servicii software de dezvoltare, testare si implementare corespunzand viziunii si cerintelor a peste 200 de clienti din Romania, Europa de Vest si SUA.

www.akela.ro

Dezvoltarea de solutii si aplicatii integrate de baze de date pentru managementul afacerii (ERP).

www.allwebarts.ro

Calculatoare. Consumabile pt. imprimante - tonner, ribbon. Retele de calculatoare. Software. Service, depanare, reparatii calculatoare. Imprimante. Accesorii pt. calculatoare. Instalare de retele pt. transmisii de voce si date. Tehnica de calcul.

www.altair.ro

Servicii de proiectare pt. constructii. Software. Software si solutii informatice personalizate. Proiectare asistata de calculator. Cercetare stiintifica, proiectare, dezvoltare de proiect.

www.altiscad.ro

Solutii web design profesioniste!

www.cubed.ro

Calculatoare. Software. Componente hardware pt. calculatoare. Consultanta in domeniul tehnicii de calcul. Comert cu calculatoare.

Software.

Studii de marketing.

Companie romano-franceza cu un portofoliu dinamic de clienti in Statele Unite si Europa, ofera servicii de consultanta si outsourcing; dezvoltare produse web adresate pietei romanesti.

www.arnia.ro

Proiectare asistata de calculator.

www.artgroup.ro

Dezvoltam la cerere aplicatii educationale (dictionare electronice, enciclopedii, lectii virtuale) si proiecte multimedia pentru firme din Romania si din strainatate.

www.ascensys.ro

Companie care activeaza pe piata tehnologiei informatiei din Romania. Furnizam solutii de inalta calitate intreprinderilor mici si mijlocii, folosind tehnologia de ultima ora.

www.absol.ro

Va oferim o gama larga de calculatoare, produse media, electronice, periferice, echipamente de retea, imprimante, copiatoare, videoproiectoare si software la cele mai bune preturi.

www.atlantic-computers.ro

Suntem specializati in dezvoltarea de software si aplicatii web personalizate folosind tehnologiile Microsoft (.NET, COM, ecc), Java si LAMP/WAMP. Produs al Atypiq Software: logIQDoc Gestiune Document.

atypiq.ro

Dezvoltare soft, asistenta: contabilitate, gestiune, facturare, salarii, contabilitate partida simpla, CRM, intretinere asociatii proprietari, gestiune stocuri, gradinite, gestiune restaurante.

www.autosoft.ro

Integreaza sisteme informatice complete pentru companii. Sisteme informatice la cheie. Mentenanta si service IT. Computere. Realizare, administrare retele. Software la comanda pentru firme.

www.avsis.ro

Furnizam solutii si servicii complexe de securitate IT: NOD32 Antivirus, Outpost Firewall, Acronis Backup, NetIQ, Remote Administrator, WatchGuard Firewall, audit de securitate, training.

www.axelsoft.ro

Software. Retele de calculatoare.

www.bestdelivery.ro

Software. Furnizor si service pt. case de marcat fiscale.

www.bit-soft.ro

pCont-program contabilitate partida simpla destinat cabinetelor de avocatura, notariat, arhitectura, medicina de familie, profesii liberale. Versiune de evaluare disponibila.

www.bitomic.net

Consultanta de afaceri, productie si comercializare de software financiar si managerial.

www.bmtsoftware.ro

Consultanta in afaceri. Software. Consultanta financiar-bancara; audit. Software si solutii informatice personalizate.

Software. Furnizare produse alimentare. Software si solutii informatice personalizate. Retele de calculatoare. Software pt. contabilitate si relatia cu fiscul.

www.business-soft.ro

Calculatoare. Retele de calculatoare. Consumabile pt. imprimante - tonner, ribbon. Software. Service, depanare, reparatii calculatoare. Comert cu calculatoare. Producator de componente pt. calculatoare.

www.netix.ro

Solutii software economice, (program contabilitate, salarii, programe gestiune, mijloace fixe, parc auto) dezvoltate in tehnologii de ultima ora, dedicate companiilor mici si mijlocii.

www.centruldesoft.ro

Dezvoltare website-uri, solutii web integrate, design web, postere, bannere, afise, logo-uri, inregistrare domenii, web hosting, baze de date, magazine virtuale, site-uri de prezentare.

www.cicadamedia.ro

Software.

www.ciel.ro

Software.

www.cinor.ro

Programe gestiune, aplicatii web, forumuri, gazduire web, aplicatii terminale mobile (PDA, smartphone) cu Microsoft sau Symbian, antivirus McAfee, reparatii imprimante si calculatoare, acces Internet.

www.computinglabs.ro

Producem si comercializam sisteme informatice la cheie. Specializata in gestionarea de baze mari de date.

www.consys.ro

Infiintata in anul 2005 ca o necesitate la dinamica pietei de servicii IT din Romania.

www.convex-network.ro

Furnizor de top de solutii software pentru Managementul Performantei Organizationale (software pentru Balanced Scorecard, Harti ale Strategiei, Tablouri de Bord, Indicatori Cheie de Performanta).

www.corporater.ro

Software.

www.csvision.ro


1 - 50 din 177
Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web