Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
Profilele de la 51 la 100 din 76 companii din judetul Bucuresti activeaza in domeniul Casa, sectiunea Usi & Porti & Ferestre.
Din acelasi domeniu de activitate, din judetele invecinate: Ilfov, Prahova, Dambovita, Giurgiu.

Uleiuri ne-alimentare si lubrifianti. Uleiuri si lubrifianti auto - comercializare. Import de usi pt. locuinte. Unelte si scule gospodaresti. Constructii civile si industriale.

www.actsteelbuildings.com

Produse care vor face din caminul dumneavoastra un loc mai bun: ferestre PVC cu geam termopan, usi interioare si exterioare, jaluzele verticale, orizontale, glafuri.

www.nevaplast.ro

 

Importator si distribuitor de produse pentru amenajari interioare de calitate: usi de interior laminate CPL sau cu furnir natural integral din lemn, parchet laminat rezistent la apa.

https://nova-design.ro

Va oferim usi de garaje, usi sectiona, usi industriale la cele mai bune preturi.

www.usigaraje.net

Tamplarie PVC Rehau-Germania si Extruplast. Rulouri exterioare din aluminiu. Tamplarie aluminiu – usi glisante. Jaulzele verticale. Jaluzele orizontale. Rolete interior. Plase insecte. Glafuri interioare/exterioare. Azi masuram, maine montam!

designperfect.ro

Producator de usi pt. locuinte.

Vanzare si montaj usi Porta Doors (usi interior, exterior, apartament, glisante, pliabile), tamplarie PVC profil Gealan, jaluzele verticale. Producatori mobilier la comanda PAL melaminat, diferite accesorii.

portadesignmob.ro

Usi anti-incendiu.

Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale. Chei, lacate si incuietori pt. usi. Usi de interior.

Protectia mediului. Usi anti-incendiu. Materiale si instalatii de protectie contra incendiilor.

www.promeco.ro

Profile si accesorii pt. tamplarie din PVC.

www.ramplastdistributie.ro

Producator de sisteme de tamplarie PVC si Aluminiu. Profile Rehau-Germania, feronerie Roto sau Gu-Germania, sticla float, certificate de garantie pentru materiale si manopera.

www.regen.ro

Experienta de 13 ani in productia si montajul tamplariei cu geam termoizolant cat si a fatadelor si peretilor cortina. Avem puncte de lucru in Braila si Focsani.

www.reiambient.ro

Folosim profile Gealan (Germania), o marca binecunoscuta in Europa, - buna calitate a materiei prime la fabricarea profilului, cat si durata lunga de viata a profilului.

www.romcospeed.ro

Import de usi pt. locuinte. Producator de usi din metal. Producator de usi pt. locuinte. Montare de usi metalice si grilaje. Usi anti-incendiu. Usi si porti pt. garaje. Usi si porti industriale. Usi si porti automate.

www.usi-garaje.ro

Usi de garaj sectionale sau usi tip rulou, rezidentiale si industriale. In cei 10 ani de activitate in domeniul usilor de garaj sectionale rezidentiale si industriale, am reusit sa dezvoltam o companie puternica ce are ca principale atuuri: echipa de profesionisti din care este formata, furnizori renumiti pe plan mondial pentru calitatea produselor precum Kingspan si Bft.

www.usidegaraj.biz

Usi/porti/sisteme de inchidere. Usi anti-incendiu.

www.soliddoors.ro

Usi industriale, usi garaj, usi automate, automatizari de porti, rulouri, usi birou, usi antifoc. Teckentrup, teckla, marantec, motoare usi. Se asigura montaj si service.

www.usigarajautomate.ro

Usi/porti/sisteme de inchidere. Parchet si scandura pt. constructie.

www.tgg.ro

Tamplarie pentru orice casa! Tamplarie PVC, tamplarie aluminiu, plase impotriva insectelor, glafuri exterioare si interioare, rulouri exterioare aplicate si suprapuse.

www.tamplarie-bucuresti.ro

Societatea vine pe piata romaneasca a amenajarilor interioare si exterioare cu noi si performante produse si tehnici de umbrire.

www.umbrire.ro

Tamplarie PVC si este specializata in structuri metalice de tip pereti cortina, panouri ornamentale stratificate si tamplarie de aluminiu cu geam termopan.

www.tungal.ro

Putem realiza orice lucrare, indiferent de marimea acesteia. Dupa o consultare prealabila, va comunicam de ce aveti nevoie in concordanta cu cerintele d-vostra. Vietcon-cel mai perfomant partener.

www.vietcon.ro

Echipamente amortizoare pt. usi. Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale. Furnizor de balustrade de protectie. Sisteme de personalizare de carduri de acces. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte.

www.waldeck.ro

Le finestre in PVC rappresentano un investimento per tutta la vita: la scelta è determinante sia nelle nuove costruzioni, che nelle ristrutturazioni.

Si-a facut aparitia pe piata romaneasca in primavara anului 2006 si este una dintre firmele distribuitoare de usi Premium destinate locuintelor, proiectelor administrative, birourilor.

www.usi-bucuresti.ro


  0 - 50 51 - 100 din 76
Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web