Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
15 companii din judetul Ilfov activeaza in domeniul Casa, sectiunea Usi & Porti & Ferestre.

Producator de usi, ferestre, scari din lemn numai pe comanda.

www.usi-alpa.ro

Usi si porti pt. garaje.

www.amvic-usi-garaj.ro

 

Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi. Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Instalatii de incalzire si climatizare. Sisteme de acoperire cladiri sau spatii productie. Pereti speciali din tamplarie de aluminiu. Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan.

www.amvic-ferestre.ro

Montare de usi metalice si grilaje. Usi/porti/sisteme de inchidere.

www.decorio.ro

Usacasei.ro va pune la dispozitie o gama larga de usi interioare, usi metalice si usi de exterior, menite sa va aduca siguranta si confortul atat de mult ravnite.

www.usacasei.ro/

Distribuitor materiale de constructii. Comert cu materiale de constructie. Usi, ferestre si accesorii - realizare si instalare.

www.dumiserv.ro

Montare de usi metalice si grilaje. Usi anti-incendiu.

Producator de usi garaj sectionale rezidentiale si usi sectionale industriale, rulouri exterioare din aluminiu, plase impotriva insectelor (cu livrare din stoc la orice dimensiune), sisteme andocare.

www.mcagrup.ro

Usi si porti industriale. Producator de jaluzele si rulouri. Usi si porti pt. garaje. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Depozit cu vanzare usi si accesorii gospodaresti. Usi si porti automate. Import de usi pt. locuinte. Usi rabatabile.

Producem glafuri de PVC si aluminiu. Gama completa PVC int 150-600, PVC ext 110-240, aluminiu exterior 50-400. Stoc permanent preturi de fabrica.

modernaglaf.ro

Usi.ro, Portalul de usi, accesorii si servicii pentru usi, montaj usi, yale, chei, deblocari, usi de toate felurile.

www.usi.ro

Profile si accesorii pt. tamplarie din PVC. Utilaje pt. fabricat tamplarie de PVC/aluminiu.

Producator de jaluzele si rulouri. Usi si porti pt. garaje. Design.

Usi si porti automate. Panouri, placi, semnalizare pt. drumuri.

www.romautomatizare.ro

Producator de usi pt. locuinte. Realizam scari de interior din lemn.

www.rudbindesign.ro


Recomandari: 35 companii cu activitate in domeniul Casa, sectiunea Usi & Porti & Ferestre din judetele invecinate ( Bucuresti, Prahova, Giurgiu, Dambovita ).

Producem: tamplarie din lemn; usi de interior; Usi blindate; ferestre de mansarda din lemn masiv; scari retractile din lemn sau aluminiu pentru pod, terase;cutii postale; sisteme de control acces.

Unic producator si distribuitor pentru usi din cupru pentru apartamente case si vile de lux. Usi automate rotative si glisante marca National realizate din inox si cupru. Sticla decorativa-vitraliu.

Societate specializata in realizarea articolelor din fier forjat, care poate indeplini orice dorinta in materie de estetica fierului lucrat manual pe forje traditionale cu carbune.

Importarea si distribuirea de feronerie ROTO si accesorii pentru tamplarie din PVC si lemn stratificat, feronerie, usi, ferestre.

Usi de interior:celulare,masive finisate manual, cristal securizat, usi cu aplicaje din lemn, ferestre de mansarda, silduri. Gama variata de nuante si dimensiuni.

Productie si montaj in domeniile: tamplarie PVC, geam termopan, tamplarie de aluminiu, pereti cortina, jaluzele, glafuri, plase contra insectelor.

Usi import Italia.

Tamplarie PVC Rehau. Usi stejar masiv si furniruite. Parchet si scari stejar. Jaluzele verticale. Garduri din fier forjat.

Fullserv - Full Service XXL - Rehau, Gealan, Aluplast, proiectare, executie si montaj sisteme din PVC si Aluminiu, sisteme usi, tamplarie, aluminiu, pvc, ferestre, usi, balcoane, structuri, profile.

Folosim profile Gealan (Germania), o marca binecunoscuta in Europa, - buna calitate a materiei prime la fabricarea profilului, cat si durata lunga de viata a profilului.

Productie si comert cu tamplarie din aluminiu si PVC cu geam termopan. Lucrari de intretinere si reparatii pentru tamplarie din aluminiu si PVC cu geam termopan.

Producator tamplarie PVC si aluminiu, profile Rehau, GU, tamplarie.

Experienta de 13 ani in productia si montajul tamplariei cu geam termoizolant cat si a fatadelor si peretilor cortina. Avem puncte de lucru in Braila si Focsani.

Producator de sisteme de tamplarie PVC si Aluminiu. Profile Rehau-Germania, feronerie Roto sau Gu-Germania, sticla float, certificate de garantie pentru materiale si manopera.

Produse care vor face din caminul dumneavoastra un loc mai bun: ferestre PVC cu geam termopan, usi interioare si exterioare, jaluzele verticale, orizontale, glafuri.

Usi garaje sectionale profesionale, usi automate glisante (Silent-Italia), bariere auto ce ofera fiabilitate - silentioase si elegante. Confort maxim si rezistenta in timp.

Producatori de usi. Usi din lemn/usi celulare. Tocuri, pervaze, fete de usi furniruite. Fronturi pentru mobila de bucatarie.

Productie tamplarie termopan din aluminiu si PVC. Amenajari interioare si exterioare. Instalatii sanitare; Instalatii termice. Constructii si amenajari chioscuri stradale.

Producator autorizat de tamplarie PVC REHAU, utilizand geam termopan Saint-Gobain Franta si feronerie Maco Austria va ofera discounturi substantiale pt. sezonul iarna-primavara.

Productie de ferestre si usi din PVC cu geam termopan, sistem german.

Compania noastra ofera produse pentru decorarea ferestrelor cu scopul de a satisface cele mai exigente gusturi. Pe langa gama diversificata de produse prestam si servicii complete in acest domeniu.

Importator direct de produse lemnoase (furnir estetic, profile MDF - tocuri, pervaze, plinta, lambriu - acoperite cu furnir natural. Produsele sunt fabricate in Spania.

Tamplarie PVC cu geam termopan.

Amenajari interioare, tamplarie aluminiu, pereti cortina, placari alucobond, pardoseala tehnica, tavan fals, gips carton, jaluzele, acoperiri terase si piscine, policarbonat, parchet, glafuri, usi.

Va oferim: constructii civile, tamplarie PVC, usi de garaj, rulouri exterioare, jaluzele, parasolare, automatizari.

Grile higroreglabile pentru aport aer proaspat cu montaj pe tamplaria termoizolanta. Sistem complet de ventilatie rezidentiala higroreglabil.

Usile metalice Tracia Lux ofera protectie si siguranta maxima, izolare termica si fonica, fiabilitate si un design modern pentru casa ta.

Tamplarie PVC si este specializata in structuri metalice de tip pereti cortina, panouri ornamentale stratificate si tamplarie de aluminiu cu geam termopan.

Productie si distributie tamplarie PVC. Jaluzele verticale, jaluzele orizontale. Glafuri PVC, aluminiu si PAL melaminat. Plase insecte.

Infiintata in anul 2002. Activitate de distributie si comercializare a doua game sortimentale de usi - Civica (antiefractie) si Nobila.

Compania noastra este specializata in comercializarea si instalarea de usi de garaj, automatizari pentru usa de garaj, usi rezidentiale si usi industriale.

Putem realiza orice lucrare, indiferent de marimea acesteia. Dupa o consultare prealabila, va comunicam de ce aveti nevoie in concordanta cu cerintele d-vostra. Vietcon-cel mai perfomant partener.

Producator accesorii din material plastic pentru industria tamplariei termoizolante - plasa insecte / coltari pentru bagheta aluminiu; geam termoizolant.

Usi, usi garaj, usi de garaj, garaj, usi garaj, automatizari usi garaj, usi garaj izolate, usi sectionale, porti garaj comerciale.

Firma de transporturi bazata in special pe transporturi frigorifice. Am luat fiinta in anul 2005. Datorita seriozitatii si promptitudinii ne-am mentinut contractele cu clientii.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web