Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
7 companii din judetul Botosani activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Faianta & Gresie & Marmura & Linoleum & Aditivi.

Comercializare de faianta si gresie. Comert en-gros a materialelor de constructie.

Comert en-gros a materialelor de constructie. Accesorii de feronerie pt. industria mobilei. Furnizor de faianta si gresie pt. finisaje in constructii.

 

Comercializare de faianta si gresie.

Comert cu amanuntul a produselor din sticla. Comercializare de faianta si gresie. Comercializare electrocasnice en-detail.

Comercializare marmura pt. constructii.

Producator de adezivi, gleturi, chituri pt. materiale de constr.

Servicii de placare cu faianta pt. industria de constructii.


Recomandari: 23 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Faianta & Gresie & Marmura & Linoleum & Aditivi din judetele invecinate ( Suceava, Iasi, Neamt ).

Firma noastra doreste sa promoveze pe piata romaneasca de profil un nou produs care se vinde foarte bine in alte tari. Piatra decorativa pe care noi o comercializam este un produs nou pe piata.

Compania executa constructii din anul 1993 in orasul si judetul Iasi.

Fatade ventilate, obiecte sanitare (cazi/cabine cu hidromasaj, sauna), baterii. Statii de betoane MEKA la cheie cu capacitati intre 30mc/h si 300c/h, solutii integrate si automatizate.

Amenajari interioare (glet, var, rigips, gresie, faianta, marmura, parchet, mocheta, termosistem), instalatii termice, sanitare, electrice si de ventilatie.

Materiale, echipamente si produse abrazive. Distributie de lacuri si vopsele pt. magazine cu profil chimic. Productie de adezivi si derivate ale acestora. Materie prima, materiale si accesorii pt. mobila - furnizare. Comert cu materiale de constructie.

Furnizor de faianta si gresie pt. finisaje in constructii. Importator de faianta si gresie. Comert cu materiale de constructie.

Materie prima, materiale si accesorii pt. mobila - furnizare. Comercializare en-detail linoleum. Echipament medical pt. spitale, policlinici, cabinete medicale.

Instalatii in constructii. Importator de materiale de constructii. Comercializare marmura pt. constructii. Comercializare de faianta si gresie. Comert cu materiale de constructie.

Instalatii in constructii. Importator de materiale de constructii. Comercializare marmura pt. constructii. Comercializare de faianta si gresie. Comert cu materiale de constructie.

Importator de faianta si gresie. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Importator de articole si instalatii sanitare. Armaturi sanitare pt. constructii. Decoratiuni interioare. Articole si subansamble si articole pt. decoratiuni interioare.

Importator de faianta si gresie. Comercializare de faianta si gresie.

Comert cu materiale de constructie. Furnizor de faianta si gresie pt. finisaje in constructii.

Import de anvelope pt. autoturisme si utilitare.

Hotel.

Comercializare marmura pt. constructii.

Exploatare si industrializarea lemnului. Scule de mana pt. prelucrare lemn. Materiale, echipamente si produse abrazive.

Comert cu materiale de constructie.

Servicii de prelucrare a marmurei. Comercializare marmura pt. constructii. Marmura pt. constructii. Placi si forme customizabile.

Comercializare en-detail linoleum. Comercializare mocheta diferite grade de rezistenta.

Importator de faianta si gresie.

Distributie de produse si materiale tehnice. Depozit si comercializare de rulmenti. Scule pt. prelucrari prin aschiere. Materiale, echipamente si produse abrazive. Organe de asamblare. Masini si accesorii pt. sudura. Sudura pt. acoperiri metalice si hale.

Scule de mana pt. prelucrare lemn. Materie prima, materiale si accesorii pt. mobila - furnizare. Materiale, echipamente si produse abrazive. Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale.

Comercializare de faianta si gresie.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web