Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
25 companii din judetul Botosani activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Constructori Civil & Industrial & Special.

Lucrari de demolare folosind explozibil (implozii si explozii controlate), asanarea terenurilor de munitia neexplodata, precum si spectaculoase focuri de artificii. Cautati-ne!

www.imploziastar.ro

Constructii din lemn. Tamplarie din PVC si lemn. Profile si accesorii pt. tamplarie din PVC.

www.amcoscompany.lx.ro

 

Constructii civile.

Constructii civile si industriale. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Constructii civile si industriale. Constructie civila. Aranjamente si amenajari interioare. Servicii de proiectare pt. constructii. Servicii de proiectare arhitectonica.

Constructii civile si industriale. Constructii socio-culturale. Constructii edilitare si anexe. Constructii. Servicii de constructie. Comert en-gros si en-detail. Servicii de epurare si tratare a apei.

Constructii civile si industriale. Aranjamente si amenajari interioare.

Constructii civile si industriale. Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Confectii, profile si armaturi metalice.

Constructie civila. Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Instalatii si echipamente. Comert cu materiale de constructie. Confectii, profile si armaturi metalice. Confectii din lemn si metal. Monumente si cruci funerare. Constructii.

Constructie civila. Servicii de proiectare pt. constructii. Constructii socio-culturale. Constructii agricole; sere; depozite. Constructii industriale; amenajari de hale si depozite.

Constructii. Servicii de constructie. Vulcanizare auto. Spalatorie auto.

Misiunea noastra este aceea de a realiza lucrari de amenajari interioare care corespund cerintelor calitative cele mai riguroase. Echipa tanara, cu experienta in domeniu.

daedaluscon.idilis.ro

Executam lucrari de constructii civile, industriale, locuinte "la rosu" sau "la cheie", finisaje si amenajari int/ext, lucrari de invelitori, sarpante si terase, comercializeaza tabla tip tigla.

Constructii hidrotehnice. Amenajari pt. navigatie. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii. Constructii speciale. Transport de marfa. Produse din piatra de rau pt. constructii. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Constructii civile si industriale. Comert en-gros a materialelor de constructie.

Constructii civile si industriale, amenajari interioare si exterioare, piscine.

Constructii Botosani. Executa constructii civile si industriale, case din lemn, amenajari si finisaje in constructii.

www.mcenterconstruct.3x.ro

Executam toata gama de constructii civile, amenajari si finisaje in constructii, avand ca obiectiv sporirea confortului estetic, fonic si termic al spatiilor utilitare si de odihna.

www.realconstruct.ro

Constructii civile si industriale. Constructii. Servicii de constructie. Constructii agricole; sere; depozite. Restaurari si refaceri de constructii civile.

Suntem autorizati sa executam jocuri de artificii, lucrari de demolari controlate folosind exploziv, asanarea terenurilor de munitia neexplodata. Detinem licenta pentru comercializare arme si munitii.

www.sadyna.ro

Inchiriere de spatii comerciale si spatii de birouri. Constructii civile si industriale.

Constructii civile si industriale.

Comert cu materiale de constructie. Aranjamente si amenajari interioare. Cupole si acoperisuri. Fatade si finisaje in constructii. Scoala de soferi.

Constructii civile si industriale, drumuri-podete, turnuri de telecomunicatii, instalatii electrice.

Constructii civile si industriale. Aranjamente si amenajari interioare.

www.victorconstruct.com


Recomandari: 25 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Constructori Civil & Industrial & Special din judetele invecinate ( Suceava, Iasi, Neamt ).

Servicii de alpinism utilitar. Gama de lucrari ce pot fi executate cuprinde: renovari fatade, protectii anticorozive, inspectii NDT, spalari cortine termopan, montari bannere, diverse lucrari la inaltime.

Constructii de case din zidarie, lemn sau mixte. Reabilitari constructii vechi. Finisaje si amenajari interioare.

Intreaga gama de activitati incluse in sfera constructiilor civile si industriale. Specialisti in intretinerea cailor de rulare aeroportuare. Activitate secundara-prelucrare lemn.

Constructii civile, industriale si agricole; consolidari, restaurari monumente istorice; lucrari edilitare si instalatii in constructii; constructii metalice; tamplarie AL, PVC si lemn.

Inalta calificare, experienta dobandita in domeniul constructiilor, in special al constructiei de vile, precum si echipamentele performante specifice lucrarilor de constructii-montaj.

Case de locuit (P + 1), anexe (aprox. 50 Euro/mp). Hale de productie. Lucrari partiale: sapaturi, fundatii, betoane, zidarii, sarpante, invelitori, tencuieli, gresie, faianta. Borduri, boltari.

Constructii case lemn pe structura tip sandwich, chalets, maisons en bois, ossature bois, wooden houses. Montajul este asigurat de societatea noastra oriunde suntem solicitati, in Romania si Europa.

Constructii de cladiri si lucrari de geniu. Sisteme de acoperisuri.

Constructii civile, amenajari interioare, consultanta tehnica autorizata in domeniul constructiilor civile si lucrari edilitare.

Case din zidarie, case structura lemn wood frames, amenajari interioare case si apartamente, spatii comerciale, restaurante si baruri, termoizolatii, hidroizolatii, sarpante, pergole, placari gresie.

Constructii de cladiri si lucrari de geniu. Lucrari de consolidari. Tamplarie din aluminiu si PVC. Activitati de arhitectura, design, decoratiuni interioare. Proiectare constructii/instalatii.

Va punem la dispozitie o gama larga de servicii de constructii si amenajari: tamplarie PVC si aluminiu, copertine inchideri balcoane, vitrine, acoperisuri cu tigla metalica.

Constructii civile si industriale. Structuri din zidarie, beton, metal, lemn. Finisaje interioare si exterioare de exceptie. Hidro/termo-izolatii. Renovari cladiri existente, demolari. Pavaje diverse.

Constructor de case de lemn, case pe structura de lemn, case si casute de vacanta pe structura de lemn, cabane si vile din lemn. Constructor de case din prefabricate OSB. Mai multe detalii pe site.

Usi de garaj, rulouri exterioare, actionari porti si usi, marchize, jaluzele verticale si orizontale, rulouri textile, roman shade, grilaje tip rulou, plisse, jaluzele din bambus, jaluzele din lemn.

Prestam servicii: constructii civile, constructii industriale, alpinism utilitar, lucrari edilitare, lucrari de terasamente, constructii din lemn.

Constructii civile, amenajari interioare, instalatii.

Va oferim servicii de amenajari interioare si exterioare de cea mai buna calitate si la cele mai mici preturi!

Personal calificat si necalificat pentru sustinerea tuturor activitatilor din ramura constructii civile, industriale, cai ferate, drumuri, poduri.

Case pe structura din lemn.

Amenajari interioare/exterioare, constructii civile cu materiale moderne eco.

Firma specializata in proiectarea si executia constructiilor din lemn cu structura panelizata si pereti tip sandwich. Case (locuinte permanente sau nu), sedii, hale sau constructii social-culturale.

Executam urmatoarele tipuri de lucrari si servicii: constructii civile, constructii industriale, amenajari si finisaje interioare si exterioare, instalatii termice, sanitare, de ventilatie.

Societate de constructii civile, industriale, executam si lucrari de finisaje placari termosistem, mansardari.

Proiectare si executie constructii civile si industriale. Hale metalice. Izolatii si hidroizolatii. Amenajari interioare.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web