Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
6 companii din judetul Bihor activeaza in domeniul Industrial, sectiunea Comert.

Companie tinara, intermedieri produse alimentare si nealimentare, consultanta fonduri structurale, sondaje, cercetari de MK, state de plata.

Comercializare de produse din industria metalurgica.

www.apromet.ro

 

Comert metal. Distributie de produse si materiale tehnice.

www.sapico.com

Companie cu capital integral privat romanesc, membra a Grupului Loading Romania, avand ca domeniu principal de activitate comercializarea si montarea sistemelor - echipamentelor de automatizare.

www.jollydoor.ro

Comert metal.

Comercializare de produse din industria metalurgica. Metal. Magazin metalo-chimice.


Recomandari: 19 companii cu activitate in domeniul Industrial, sectiunea Comert din judetele invecinate ( Cluj, Arad, Satu-Mare, Salaj ).

Scule profesionale din Germania pentru toate domeniile din industrie. Importator Knipex, Wiha, Heyco, Padre, Rothenberger, WE, Seba.

Comert cu materiale pentru ambalaje: benzi poliester pt. legare, fixare si paletizare; hartie si folie pentru ambalaje cu protectie anticoroziva; benzi adezive din hartie; hartie pt. cuptor.

Mase plastice industriale sub forma de semifabricate (cat si produse finite): bare, bucse, placi din teflon, poliamida, polietilena de inalta densitate.

Prima firma romaneasca specializata in tehnologia codurilor de bare. Ofera o gama larga de solutii de etichetare, marcare industriala si culegere automata a datelor.

Comert cu ridicata de scule si produse industriale (rulmenti, cutite de strung, electrozi si sarma de sudura, suruburi si piulite, materiale protectia muncii).

Companie specializata in activitatea de comert cu amanuntul si en-gros de piese si accesorii pentru autocamioane, remorci si semiremorci.

Usi sectionale de garaj si industriale, sisteme de automatizari porti, bariere de acces, rampe hidraulice, vitrine cu sticla securizata.

Comercializare suruburi si accesorii metalice. Constructii. Servicii de constructie. Organe de asamblare. Utilaje pt. industria alimentara. Distributie de produse si materiale tehnice. Materie prima, materiale si accesorii pt. mobila - furnizare.

Comercializare produse de metalurgie. Activitati de recuperare de deseuri metalice.

Comert metal. Comert cu materiale de constructie.

Comercializare en-gros a produselor industriale. Comercializare produse de metalurgie. Comert cu materiale de constructie. Comercializare accesorii si aparate electrice.

Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale. Confectii, profile si armaturi metalice. Transport rutier intern si international de marfa.

Proiectare si cercetare in metalurgie.

Comercializare suruburi si accesorii metalice.

Organe de asamblare. Comercializare suruburi si accesorii metalice.

Comercializare suruburi si accesorii metalice.

Comercializare de produse din industria metalurgica. Comert metal. Comert cu produse de uz general. Transport rutier intern si international de marfa.

Comercializare suruburi si accesorii metalice. Organe de asamblare. Masini de gaurit prin percutie. Piese si accesorii pt. masini-unelte. Masini electrice.

Servicii funerare complete, transporturi funerare, cortegii funerare, limuzine funerare, capace frigorifice, sicrie speciale, sicrie la comanda, sicrie XXL, urne personalizate, servicii de incinerare, morminte.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web