Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
3 companii din judetul Arad activeaza in domeniul Industrial, sectiunea Comert.

Companie specializata in activitatea de comert cu amanuntul si en-gros de piese si accesorii pentru autocamioane, remorci si semiremorci.

Comert metal. Comert cu materiale de constructie.

 

Comercializare suruburi si accesorii metalice. Organe de asamblare. Masini de gaurit prin percutie. Piese si accesorii pt. masini-unelte. Masini electrice.

www.sinterstop.ro


Recomandari: 20 companii cu activitate in domeniul Industrial, sectiunea Comert din judetele invecinate ( Timis, Bihor, Hunedoara, Cluj ).

Scule profesionale din Germania pentru toate domeniile din industrie. Importator Knipex, Wiha, Heyco, Padre, Rothenberger, WE, Seba.

Comert cu materiale pentru ambalaje: benzi poliester pt. legare, fixare si paletizare; hartie si folie pentru ambalaje cu protectie anticoroziva; benzi adezive din hartie; hartie pt. cuptor.

Comercializam europaleti.

Mase plastice industriale sub forma de semifabricate (cat si produse finite): bare, bucse, placi din teflon, poliamida, polietilena de inalta densitate.

Prima firma romaneasca specializata in tehnologia codurilor de bare. Ofera o gama larga de solutii de etichetare, marcare industriala si culegere automata a datelor.

Companie cu capital integral privat romanesc, membra a Grupului Loading Romania, avand ca domeniu principal de activitate comercializarea si montarea sistemelor - echipamentelor de automatizare.

Companie tinara, intermedieri produse alimentare si nealimentare, consultanta fonduri structurale, sondaje, cercetari de MK, state de plata.

Comert cu ridicata de scule si produse industriale (rulmenti, cutite de strung, electrozi si sarma de sudura, suruburi si piulite, materiale protectia muncii).

Usi sectionale de garaj si industriale, sisteme de automatizari porti, bariere de acces, rampe hidraulice, vitrine cu sticla securizata.

Comercializare de produse din industria metalurgica.

Comert metal. Distributie de produse si materiale tehnice.

Comercializare suruburi si accesorii metalice. Constructii. Servicii de constructie. Organe de asamblare. Utilaje pt. industria alimentara. Distributie de produse si materiale tehnice. Materie prima, materiale si accesorii pt. mobila - furnizare.

Comercializare produse de metalurgie. Activitati de recuperare de deseuri metalice.

Servicii de recuperare hartie uzata. Oxigen imbuteliat. Confectii, profile si armaturi metalice. Comercializare de produse din industria metalurgica.

Comercializare produse de metalurgie. Furnizor otel-beton. Articole din metal cu prelucrare la rece. Comert cu materiale de constructie. Comercializare de produse din industria metalurgica.

Proiectare si cercetare in metalurgie.

Organe de asamblare. Comercializare suruburi si accesorii metalice.

Comert metal.

Comercializare de produse din industria metalurgica. Metal. Magazin metalo-chimice.

Comert cu materiale de constructie.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web