Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
4 companii din judetul Bacau activeaza in domeniul Chimic, sectiunea Lacuri & Vopsele.

Magazin metalo-chimice. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Comercializare accesorii pt. retele electrice.

Aranjamente si amenajari interioare. Materiale pt. finisaje in constructii. Lacuri si vopsele pt. orice intrebuintari.

 

Producator de lacuri si vopsele. Pigmenti. Comercializare de faianta si gresie. Comert cu materiale de constructie. Comert metal. Comercializare en-detail de produse chimice. Marcare drumuri.

www.metalbacfarbe.com

Producator de lacuri si vopsele. Pigmenti. Servicii de ignifugari pt. materiale inflamabile.

www.epoxi.ro


Recomandari: 23 companii cu activitate in domeniul Chimic, sectiunea Lacuri & Vopsele din judetele invecinate ( Neamt, Vrancea, Iasi, Vaslui ).

Comert en gross si en detail cu lacuri/vopsele, adezivi. Materiale de costructii si amenajari interioare.

Producator de lacuri si vopsele marca "Spectral": emailuri, grunduri, lacuri alchidice, vopsele lavabile, adezivi, diluanti, marcaj rutier, vopsele epoxidice, vopsele decorative marca R.

Unic importator si distribuitor de lacuri, vopsele si tencuieli decorative Sniezka-Polonia si Brillux-Germania.

Comercializam produse italiene de uz profesional ale firmei ICA, lider in industria fanricarii vopselelor pentru lemn, lacuri, grunduri, baituri.

Comercializam vopsele lavabile, gleturi pasta, vopsele, tencuieli decorative, chituri, sisteme de termoizolatie.

Unul dintre cei mai recunoscuti producatori de vopseluri lavabile din estul Romaniei. Materiile prime importate de la grupul german BASF. Produse ecologice, realizate pe baza de apa.

Produse profesionale de finisare Renner pt. mobilier masiv, MDF pt. interior si exterior pe baza de solvent si apa (lacuri, grunduri, diluanti, impregnanti, tratamente fungicide), articole ambare.

Societatea noastra comercializeaza o gama larga de lacuri, baituri si impregnanti nitrocelulozici si pe baza de apa, atat de interior cat si de exterior pentru finisarea produselor din lemn.

Materiale, echipamente si produse abrazive. Distributie de lacuri si vopsele pt. magazine cu profil chimic. Productie de adezivi si derivate ale acestora. Materie prima, materiale si accesorii pt. mobila - furnizare. Comert cu materiale de constructie.

Distributie de lacuri si vopsele pt. magazine cu profil chimic. Produse tehnico-sanitare. Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale.

Comert en-gros a materialelor de constructie. Distributie de lacuri si vopsele pt. magazine cu profil chimic. Comercializare en-detail de produse chimice. Comercializare de produse chimice si petrochimice. Magazin metalo-chimice.

Comercializare de faianta si gresie. Comercializare en-detail de articole sanitare. Distributie de lacuri si vopsele pt. magazine cu profil chimic. Articole sanitare din acril.

Vulcanizare auto. Comercializare anvelope autoturisme si utilitare. Comert cu accesorii si piese de schimb auto. Service auto general. Toate marcile de masini.

Producator de lacuri si vopsele. Pigmenti. Producator de detergenti.

Import de anvelope pt. autoturisme si utilitare.

Comert cu materiale de constructie. Distributie de lacuri si vopsele pt. magazine cu profil chimic. Instalatii in constructii.

Producator de lacuri si vopsele. Pigmenti.

Magazin metalo-chimice. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Comert cu materiale de constructie.

Producator de lacuri si vopsele. Pigmenti. Producator de var lavabil. Rasini sintetice.

Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Producator de lacuri si vopsele. Pigmenti. Import/export de produse chimice.

Distributie de lacuri si vopsele pt. magazine cu profil chimic. Comert cu materiale de constructie. Magazin metalo-chimice. Productie de adezivi si derivate ale acestora. Comert en-gros a materialelor plastice.

Aranjamente si amenajari interioare. Materiale pt. finisaje in constructii. Lacuri si vopsele pt. orice intrebuintari.

Producator de lacuri si vopsele. Pigmenti. Productie de adezivi si derivate ale acestora.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web