Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
8 companii din judetul Iasi activeaza in domeniul Chimic, sectiunea Lacuri & Vopsele.

Distributie de lacuri si vopsele pt. magazine cu profil chimic. Produse tehnico-sanitare. Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale.

Producator de lacuri si vopsele marca "Spectral": emailuri, grunduri, lacuri alchidice, vopsele lavabile, adezivi, diluanti, marcaj rutier, vopsele epoxidice, vopsele decorative marca R.

www.spectraltrust.ro

 

Producator de lacuri si vopsele. Pigmenti. Producator de detergenti.

www.casalebada.ro

Comercializam produse italiene de uz profesional ale firmei ICA, lider in industria fanricarii vopselelor pentru lemn, lacuri, grunduri, baituri.

Producator de lacuri si vopsele. Pigmenti. Producator de var lavabil. Rasini sintetice.

www.nationalpaints.ro

Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Producator de lacuri si vopsele. Pigmenti. Import/export de produse chimice.

policolor.ro

Produse profesionale de finisare Renner pt. mobilier masiv, MDF pt. interior si exterior pe baza de solvent si apa (lacuri, grunduri, diluanti, impregnanti, tratamente fungicide), articole ambare.

www.smartcomiasi.ro

Aranjamente si amenajari interioare. Materiale pt. finisaje in constructii. Lacuri si vopsele pt. orice intrebuintari.

www.alutech.ro


Recomandari: 18 companii cu activitate in domeniul Chimic, sectiunea Lacuri & Vopsele din judetele invecinate ( Vaslui, Neamt, Suceava, Botosani ).

Comert en gross si en detail cu lacuri/vopsele, adezivi. Materiale de costructii si amenajari interioare.

Unic importator si distribuitor de lacuri, vopsele si tencuieli decorative Sniezka-Polonia si Brillux-Germania.

Comercializam vopsele lavabile, gleturi pasta, vopsele, tencuieli decorative, chituri, sisteme de termoizolatie.

Societatea noastra comercializeaza o gama larga de lacuri, baituri si impregnanti nitrocelulozici si pe baza de apa, atat de interior cat si de exterior pentru finisarea produselor din lemn.

Materiale, echipamente si produse abrazive. Distributie de lacuri si vopsele pt. magazine cu profil chimic. Productie de adezivi si derivate ale acestora. Materie prima, materiale si accesorii pt. mobila - furnizare. Comert cu materiale de constructie.

Distributie de lacuri si vopsele pt. magazine cu profil chimic. Produse tehnico-sanitare. Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale.

Distributie de lacuri si vopsele pt. magazine cu profil chimic. Producator de var lavabil. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Aranjamente si amenajari interioare. Comert cu materiale de constructie. Comercializare de perdele.

Comert en-gros a materialelor de constructie. Distributie de lacuri si vopsele pt. magazine cu profil chimic. Comercializare en-detail de produse chimice. Comercializare de produse chimice si petrochimice. Magazin metalo-chimice.

Vulcanizare auto. Comercializare anvelope autoturisme si utilitare. Comert cu accesorii si piese de schimb auto. Service auto general. Toate marcile de masini.

Import de anvelope pt. autoturisme si utilitare.

Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale.

Producator de lacuri si vopsele. Pigmenti.

Magazin metalo-chimice. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Comert cu materiale de constructie.

Decoratiuni interioare. Productie de adezivi si cleiuri de uz casnic/industrial. Lacuri si vopsele pt. orice intrebuintari. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial.

Distributie de lacuri si vopsele pt. magazine cu profil chimic. Comert cu materiale de constructie. Magazin metalo-chimice. Productie de adezivi si derivate ale acestora. Comert en-gros a materialelor plastice.

Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Comert cu diluanti, lichid frana, parbriz, antigel, consumabile. Unelte si scule autovehicule.

Materiale prefabricate din beton pt. constructii. Produse chimice de uz industrial. Lacuri si vopsele pt. orice intrebuintari.

Producator de lacuri si vopsele. Pigmenti. Productie de adezivi si derivate ale acestora.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web