Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
2 companii din judetul Arges activeaza in domeniul Echipamente, sectiunea Protectia Muncii.

Salopete, combinezoane, veste, pantaloni cu pieptar, haine vatuite, halate, lavete. Se pot inscriptiona la cerere prin xerigrafiere sau broderie cu logo-ul clientului. Preturi excelente, pe site!

catalina_srl.idilis.ro

Constructii civile si industriale. Distribuitor echipamente-protectia muncii.

 

Recomandari: 26 companii cu activitate in domeniul Echipamente, sectiunea Protectia Muncii din judetele invecinate ( Valcea, Dambovita, Olt, Bucuresti ).

Produse si servicii destinate prevenirii si stingerii incendiilor.

Echipamente de protectia muncii si produse de unica folosinta.

Infiintata in anul 2003. Obiect de activitate: comercializare echipamente de masurare a zgomotului si a vibratiilor, masurarea zgomotului si a vibratiilor, realizare harti de zgomot.

Distribuitor autorizat al firmelor Crowcon, Casella, Lighthouse in Romania. Furnizeaza detectoare de gaze, aparatura pt. igiena industriala, numaratotare de particule, aparatura meteo.

Companie dedicata importului de echipamente de protectie pentru lucru la inaltime si alpinism utilitar: centuri, hamuri, opritoare, franghii, accesorii.

Distribuitor echipamente de protectie si lucru, casti, antifoane, masti, ochelari, salopete, halate, combinezoane, tricouri, pufoaice, geci impermeabile, pelerine, veste avertizoare, pantofi, bocanci.

Comercializam echipamente de protectie si lucru - imbracaminte, incaltaminte, manusi, protectiea capului, auditiva si respiratorie, pentru lucrul la inaltime, echipamente de avertizare si prim ajutor.

Importator si distribuitor de consumabile service auto, produse de igiena si protectie la locul de munca. Oferim produse de calitate germana, destinate service-urilor de tinichigerie-vopsitorie.

Ofera o gama variata de echipamente de lucru si protectia muncii (costum salopeta cu/fara pieptar, halate, combinezon, tricou, lavete, veste, pantaloni, bluze, camasi).

Comercializeaza aparate (alcoolteste, sonometre, manometre, luxmetre, etc) si echipamente (masti, semimasti, filtre, costume, etc) pentru departamentele de protectia muncii.

Comercializeaza echipamente de protectie si costume de lucru, scule de mana profesionale, care au o durata de utilizare ridicata in conditii de maxima siguranta.

Furnizorul complet de echipamente pentru atelierul dumneavoastra. Tehnica de fixare. Instrumente. Echipamente pt. uzine si ateliere. Siguranta muncii si protectia mediului.

Unic importator si distribuitor pentru Romania al Giblor's srl Italia, precum si Industrial Starter SpA Italia - echipamente de protectia muncii.

Producator echipamente de protectie de unica folosinta: sorturi, manusi, cotiere, botosei, masti protectie.

Comercializarea echipamentelor de protectia muncii si accesorii de protectie, accesorii de protectie in sudura, accesorii pentru sudura MIG TIG Plasma.

Comercializam echipamente individuale de lucru si protectie.

Importatori de articole de unica folosinta (manusi examinare, role cearceaf hartie, masti, botosi, cotiere, sorturi). Producatori de uniforme de lucru. Produsele noastre sunt marca Missena.

Importator direct si distribuitor Oel Kleen in Romania. Domeniul de activitate este comertul industrial cu absorbanti de hidrocarburi si substante chimice sub diverse forme.

Distributie de salopete, bocanci, pantofi bombeu, halate, pelerine, manusi.

Securitatea&sanatatea muncii. Echipamente si materiale de protectia muncii.

Service pt. echipamente de protectia muncii. Protectia mediului. Producator de echipamente de salvare acvatica. Aparate de masura si control cu diferite aplicatii. Sisteme si echipamente pt. automatizari. Proiectare si executie conducte de gaz natural.

Echipamente si materiale de protectia muncii. Confectii si profile din aluminiu. Echipamente si instalatii de incalzire centrala.

Echipamente si materiale de protectia muncii.

Site specializat in importul si comercializarea de articole de unica folosinta, articole din hartie, uniforme de lucru, articole menaj si echipamente de protectie.

Va punem la dispozitie echipamente de protectie din stoc sau la comanda in functie de nevoile dvs. Echipamente de protectie si de lucru nu reprezinta un moft, ci o necesitate.

Distribuitor cu peste 20 de ani de traditie pe piata sculelor si echipamentelor tehnice. Gasesti echipamente de protectie, imbracaminte de protectie, incaltaminte de protectie, bocanci de protectie si multe altele. Iti oferim dispozitive cu laser, echere, nivele, rulete si alte instrumente de masura.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web