Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
23 companii din judetul Bucuresti activeaza in domeniul Echipamente, sectiunea Protectia Muncii.

Importatori de articole de unica folosinta (manusi examinare, role cearceaf hartie, masti, botosi, cotiere, sorturi). Producatori de uniforme de lucru. Produsele noastre sunt marca Missena.

www.dispotrading.ro

Importator si distribuitor de consumabile service auto, produse de igiena si protectie la locul de munca. Oferim produse de calitate germana, destinate service-urilor de tinichigerie-vopsitorie.

www.starauto.ro

 

Echipamente de protectia muncii si produse de unica folosinta.

www.adonisgrup.ro

Comercializeaza echipamente de protectie si costume de lucru, scule de mana profesionale, care au o durata de utilizare ridicata in conditii de maxima siguranta.

www.aprodem.com

Securitatea&sanatatea muncii. Echipamente si materiale de protectia muncii.

Service pt. echipamente de protectia muncii. Protectia mediului. Producator de echipamente de salvare acvatica. Aparate de masura si control cu diferite aplicatii. Sisteme si echipamente pt. automatizari. Proiectare si executie conducte de gaz natural.

www.draeger.com

Infiintata in anul 2003. Obiect de activitate: comercializare echipamente de masurare a zgomotului si a vibratiilor, masurarea zgomotului si a vibratiilor, realizare harti de zgomot.

www.envi.ro

Va punem la dispozitie echipamente de protectie din stoc sau la comanda in functie de nevoile dvs. Echipamente de protectie si de lucru nu reprezinta un moft, ci o necesitate.

www.echipamentelucru.ro/

Furnizorul complet de echipamente pentru atelierul dumneavoastra. Tehnica de fixare. Instrumente. Echipamente pt. uzine si ateliere. Siguranta muncii si protectia mediului.

www.europart.ro

Comercializam echipamente de protectie si lucru - imbracaminte, incaltaminte, manusi, protectiea capului, auditiva si respiratorie, pentru lucrul la inaltime, echipamente de avertizare si prim ajutor.

Comercializeaza aparate (alcoolteste, sonometre, manometre, luxmetre, etc) si echipamente (masti, semimasti, filtre, costume, etc) pentru departamentele de protectia muncii.

www.sonometru.ro

Echipamente si materiale de protectia muncii.

www.gcg.ro

Distribuitor cu peste 20 de ani de traditie pe piata sculelor si echipamentelor tehnice. Gasesti echipamente de protectie, imbracaminte de protectie, incaltaminte de protectie, bocanci de protectie si multe altele. Iti oferim dispozitive cu laser, echere, nivele, rulete si alte instrumente de masura.

www.tresa.ro

Distribuitor autorizat al firmelor Crowcon, Casella, Lighthouse in Romania. Furnizeaza detectoare de gaze, aparatura pt. igiena industriala, numaratotare de particule, aparatura meteo.

www.incotech.ro

Comercializarea echipamentelor de protectia muncii si accesorii de protectie, accesorii de protectie in sudura, accesorii pentru sudura MIG TIG Plasma.

www.echipamenteprotectie.ioel.ro

Distribuitor echipamente de protectie si lucru, casti, antifoane, masti, ochelari, salopete, halate, combinezoane, tricouri, pufoaice, geci impermeabile, pelerine, veste avertizoare, pantofi, bocanci.

Distributie de salopete, bocanci, pantofi bombeu, halate, pelerine, manusi.

midas.ro

Site specializat in importul si comercializarea de articole de unica folosinta, articole din hartie, uniforme de lucru, articole menaj si echipamente de protectie.

www.mkd-professional.ro

Producator echipamente de protectie de unica folosinta: sorturi, manusi, cotiere, botosei, masti protectie.

petmar.ro

Companie dedicata importului de echipamente de protectie pentru lucru la inaltime si alpinism utilitar: centuri, hamuri, opritoare, franghii, accesorii.

www.rockplast.ro

Unic importator si distribuitor pentru Romania al Giblor's srl Italia, precum si Industrial Starter SpA Italia - echipamente de protectia muncii.

www.sabconcept.ro

Ofera o gama variata de echipamente de lucru si protectia muncii (costum salopeta cu/fara pieptar, halate, combinezon, tricou, lavete, veste, pantaloni, bluze, camasi).

www.shuffle.ro

Comercializam echipamente individuale de lucru si protectie.

www.unlimitedprotection.ro


Recomandari: 8 companii cu activitate in domeniul Echipamente, sectiunea Protectia Muncii din judetele invecinate ( Ilfov, Prahova, Dambovita, Giurgiu ).

Productie, import si distributie echipament individual de protectie si de lucru.

Noi producem in special produse din piele (incaltaminte, sorturi) inclusiv pt. conditii de lucru deosebite: lucrul in medii petroliere, temp.inalte, temp.scazute, echipament sudor.

Producator si importator al intregii game de echipamente si sisteme profesionale de protectia muncii. Distributie specializata.

Echipamente si materiale de protectia muncii.

Ofera servicii de curatenie, echipamente de protectia muncii si produse de curatare industriala, la cele mai bune preturi din Giurgiu.

Echipamente si materiale de protectia muncii. Producator de accesorii si piese de schimb pt. autoturisme. Prelucrare de materiale plastice. Benzi pt. legat ambalaje. Panouri, placi, semnalizare pt. drumuri. Producator de materiale promotionale.

Serviciile noastre: auditare si certificare OHSAS 18001; sanatate si securitate ocupationala ISO 27001; securitatea informatiilor ISO 31000; managementul riscurilor SA 8000. Responsabilitate sociala.

Importatori si distribuitori de echipamente individuale de protectie. Va stam la dispozitie pentru a va oferi cele mai bune solutii in domeniul echipamentelor de protectie a muncii.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web