Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
5 companii din judetul Arges activeaza in domeniul Echipamente, sectiunea Produse Industriale.

Instalatii aer conditionat si ventilatii industriale.

www.anel.ro

Importator unic si distribuitor al produselor Fiorentini in Romania, comercializeaza o gama larga de masini automate pentru spalat/aspirat, monodisc, aspiratoare.

www.ingfiorentini.it

 

Importator/exportator produse electronice. Repere industriale pt. piese de schimb. Achizitie de date pt. automatizari. Protectia mediului. Service pt. echipamente de protectia muncii. Servicii industriale.

www.mobilindustrial.ro

Distribuitor certificat pentru produsele Parker Hannifin: echipamente hidraulice, electro-pnumatice, pentru controlul fluidelor (electrovalve), filtre, furtunuri de presiune, conectica.

www.phfiltre.ro

Organe de asamblare. Piese de schimb diverse. Comert cu accesorii si piese de schimb auto.


Recomandari: 45 companii cu activitate in domeniul Echipamente, sectiunea Produse Industriale din judetele invecinate ( Valcea, Dambovita, Olt, Bucuresti ).

Sisteme de pardoseli industriale pe baza de rasini sintetice. Instalatii si echipamente vopsire. Aparate de masura. Lacuri si vopsele. Acoperiri speciale PTFE. Freze beton. Unelte si scule finisaj.

Echipamente, pistolete, consumabile si accesorii pentru sudare cu arc electric, sudarea bolturilor si sudarea prin presiune: TBi Industries, MAHE, Selco, HBS, DALEX. Cu noi ai sudura de calitate!

Comercializare echipamente tipografice; service si consultanta in domeniul tipografic.

Comercializare echipamente tipografice; service si consultanta in domeniul tipografic.

Reprezentant pentru export al tuturor producatorilor autohtoni de rulmenti, masini-unelte, organe de asamblare, importator bunuri industriale, echipamente sudura; distribuitor constructii metalice PEB.

Proiectare, productie si service de teren in domeniul energetic: cazane si auxiliare, turbine si echipamente auxiliare sala masini, pachete de service (intretinere, reparatii, retrofit, modernizare).

Proiectam si executam echipamente cu comanda numerica CNC pentru prelucrat polistiren cu fir cald si routere 3D pentru prelucrat materiale plastice si neferoase.

Echipamente electronice (automatizari, convertoare analog-digital, achizitie de date), duze pulverizare apa (panificatie), duze pulverizare combustibil (motorina, pacura, CLU), mecanica generala.

Proiecteaza, produce echipamente electronice de putere si electrotehnice, ofera solutii complete de modernizare si automatizare ale proceselor tehnologice, asigura asistenta tehnica PIF si service.

Reprezentanta concernului multinational IMCA, Olanda. Stoc urias permanent (utilaje noi si second-hand); se impune ca cel mai mare distribuitor cu masini de cusut industriale.

Solutii pentru tratarea suprafetelor. Echipamente pentru sablare-ecruisare cu aer comprimat si turbine. Compresoare, abrazivi metalici, nemetalici. Echipamente vopsire, metalizare, filtrare, aspiratie.

Asistenta tehnica, service, reparatii locomotive, motoare diesel, grupuri electrogene, compresoare, transmisii hidraulice, diverse echipamente necanice, executie constructii metalice, utilaje complexe.

Comercializeaza sisteme de marcare cu jet continuu de cerneala noi sau reconditionate, ofera service, piese de schimb si consumabile pentru toate tipurile de echipamente Ink Jet.

Solutii industriale de marcare a produselor, bazate pe tehnologia japoneza Hitachi.

Infintata in 1998, are ca activitate principala comercializarea de produse industriale pentru mecanizarea procesului de productie cu predilectie in constructii si instalatii.

Echipamente si solutii avansate pt. testarea/analiza materialelor. Incercari mecanice. Spectrometre, durimetre. Masurare lumina/culoare. Metalografie. Testare materiale plastice.

Companie specializata in proiectarea, executia si reparatia echipamentelor destinate industriei.

Importa, distribuie si ofera suport tehnic pentru o gama larga de echipamente-sisteme SCADA, sisteme distribuite DCS, instrumentatie pentru automatizari industriale, siguranta.

Service echipamente industriale, industria alimentara, management deseuri, prese de balotat, statii de sortare, tocatoare deseuri, reciclare cauciuc, DEEE, linii imbuteliere, ambalare, distribuitor.

Comercializare en-detail. Comercializare en-detail pt. produse de cosmetica/galanterie. Articole pt. uz casnic si gospodaresc.

Comercializare en-detail produse alimentare. Comercializare en-detail.

Comercializare en-gros produse alimentare. Magazin de imbracaminte/confectii dama. Magazine de prezentare si de moda. Comerciant de produse textile si incaltaminte. Transport de materiale de constructii. Prestari de servicii. Distributie de produse alimentare.

Comercializare en-detail a produselor industriale. Prestari de servicii. Aranjamente si amenajari interioare.

Comercializare en-detail produse alimentare.

Stivuitoare. Echipamente de ridicat. Utilaje de ridicat/depozitat. Utilaje pt. sapat, transport. Utilaje pt. constructii. Piese de schimb diverse. Utilaje pt. constructie si intretinere drumuri. Masini si utilaje de ridicat marfuri si lucru la inaltime.

Furnizare de echipamente pt. productie ciment. Confectii, profile si armaturi metalice. Forja. Repere industriale pt. piese de schimb. Prelucrari mecanice prin aschiere. Sudura traditionala si oxiacetilenica. Bobinaj si service pt. motoare electrice.

Echipamente si instalatii pt. producere de energie electrica. Utilaj tehnologic. Prese pt. uleiuri vegetale. Piese de schimb diverse.

Comercializare en-detail a produselor industriale. Scule si accesorii.

Comercializare en-detail a produselor industriale. Servicii in constructie.

Comercializare en-detail.

Comercializare en-detail. Discoteca. Jocuri de lumini.

Comert en-gros si en-detail. Comercializare en-detail.

Comercializare en-gros a produselor industriale. Comercializare en-detail a produselor industriale. Magazin de desfacere pt. incaltaminte. Incaltaminte - comercializare en-gros. Comercializare produse textile en-detail. Comert cu produse de uz general.

Utilaj pt. industria petroliera. Confectii, profile si armaturi metalice. Reparatii de utilaj petrolier. Piese de schimb diverse. Repere industriale pt. piese de schimb. Servicii de amenajare de statii de carburanti.

Comercializare en-detail a produselor industriale.

Agentie imobiliara ful-service. Comercializare en-gros a produselor industriale.

Crescatorie si furnizare de struti. Comercializare en-detail.

Furnizeaza materiale din aliaje cu aluminiu. Comercializare en-gros a produselor industriale.

Comercializare en-detail a produselor industriale. Comercializare en-detail de produse chimice. Comercializare de faianta si gresie. Comercializare en-detail de articole sanitare.

Comercializare en-detail. Comercializare en-detail pt. produse de cosmetica/galanterie. Imbracaminte.

Comercializare en-detail a produselor industriale. Comert cu materiale de constructie.

Cooperatie. Comercializare en-detail.

Cooperatie. Comercializare en-detail.

Utilaje pt. industria de constructii. Constructii mecanice Piese turnate si forjate. Repere industriale pt. piese de schimb. Turnatorie din metale neferoase. Confectii metalice din materiale inoxidabile.

Comercializare en-detail a produselor industriale. Comerciant de produse textile. Magazin de desfacere pt. incaltaminte. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Comert cu accesorii si piese de schimb auto. Birotica si papetarie.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web