Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
23 companii din judetul Bucuresti activeaza in domeniul Echipamente, sectiunea Produse Industriale.

Proiecteaza, produce echipamente electronice de putere si electrotehnice, ofera solutii complete de modernizare si automatizare ale proceselor tehnologice, asigura asistenta tehnica PIF si service.

www.electrotehnica.ro

Partener Rexroth - comercializare, proiectare, suport tehnic si service a instalatiilor/echipamentelor de actionare-automatizare industriale hidraulice/pneumatice/mecanice/electrice.

www.progressfluid.ro

 

Sisteme de pardoseli industriale pe baza de rasini sintetice. Instalatii si echipamente vopsire. Aparate de masura. Lacuri si vopsele. Acoperiri speciale PTFE. Freze beton. Unelte si scule finisaj.

www.pardoseli-industriale.com

Echipamente si solutii avansate pt. testarea/analiza materialelor. Incercari mecanice. Spectrometre, durimetre. Masurare lumina/culoare. Metalografie. Testare materiale plastice.

www.standardservice.ro

Proiectare, productie si service de teren in domeniul energetic: cazane si auxiliare, turbine si echipamente auxiliare sala masini, pachete de service (intretinere, reparatii, retrofit, modernizare).

www.alstom.com

Companie specializata in proiectarea, executia si reparatia echipamentelor destinate industriei.

www.automatizari-industriale.com

Proiectam si executam echipamente cu comanda numerica CNC pentru prelucrat polistiren cu fir cald si routere 3D pentru prelucrat materiale plastice si neferoase.

www.cam-engineering.com

Comercializeaza sisteme de marcare cu jet continuu de cerneala noi sau reconditionate, ofera service, piese de schimb si consumabile pentru toate tipurile de echipamente Ink Jet.

www.dora.ro

Service echipamente industriale, industria alimentara, management deseuri, prese de balotat, statii de sortare, tocatoare deseuri, reciclare cauciuc, DEEE, linii imbuteliere, ambalare, distribuitor.

www.dragonaragrup.ro

Stivuitoare. Echipamente de ridicat. Utilaje de ridicat/depozitat. Utilaje pt. sapat, transport. Utilaje pt. constructii. Piese de schimb diverse. Utilaje pt. constructie si intretinere drumuri. Masini si utilaje de ridicat marfuri si lucru la inaltime.

www.edicom.ro

Echipamente si consumabile pentru inscriptionarea industriala, servicii de asistenta tehnica.

www.euro-jet.ro

Echipamente si instalatii pt. producere de energie electrica. Utilaj tehnologic. Prese pt. uleiuri vegetale. Piese de schimb diverse.

Solutii pentru tratarea suprafetelor. Echipamente pentru sablare-ecruisare cu aer comprimat si turbine. Compresoare, abrazivi metalici, nemetalici. Echipamente vopsire, metalizare, filtrare, aspiratie.

www.fratitech.ro

Reprezentanta concernului multinational IMCA, Olanda. Stoc urias permanent (utilaje noi si second-hand); se impune ca cel mai mare distribuitor cu masini de cusut industriale.

www.imca.net

Solutii industriale de marcare a produselor, bazate pe tehnologia japoneza Hitachi.

www.printing-systems.ro

Reprezentant pentru export al tuturor producatorilor autohtoni de rulmenti, masini-unelte, organe de asamblare, importator bunuri industriale, echipamente sudura; distribuitor constructii metalice PEB.

www.romanianbearings.ro

Comercializare echipamente tipografice; service si consultanta in domeniul tipografic.

Echipamente electronice (automatizari, convertoare analog-digital, achizitie de date), duze pulverizare apa (panificatie), duze pulverizare combustibil (motorina, pacura, CLU), mecanica generala.

ravaprod.uv.ro

Asistenta tehnica, service, reparatii locomotive, motoare diesel, grupuri electrogene, compresoare, transmisii hidraulice, diverse echipamente necanice, executie constructii metalice, utilaje complexe.

www.servicefaur.ro

Comercializare echipamente tipografice; service si consultanta in domeniul tipografic.

Importa, distribuie si ofera suport tehnic pentru o gama larga de echipamente-sisteme SCADA, sisteme distribuite DCS, instrumentatie pentru automatizari industriale, siguranta.

www.sisinternational.ro

Echipamente, pistolete, consumabile si accesorii pentru sudare cu arc electric, sudarea bolturilor si sudarea prin presiune: TBi Industries, MAHE, Selco, HBS, DALEX. Cu noi ai sudura de calitate!

www.sudura.com

Piese de schimb diverse.

www.tms-romania.ro


Recomandari: 17 companii cu activitate in domeniul Echipamente, sectiunea Produse Industriale din judetele invecinate ( Ilfov, Prahova, Dambovita, Giurgiu ).

Importator de vane, filtre si armaturi industriale, debitmetre industriale pentru apa, gaze, produse chimice si petroliere, distribuitor de echipamente de automatizare, masura si control.

Sudura si echipamente de sudura si taiere cu plasma.

Produce echipamente electrice de joasa si medie tensiune; aparataj electric; echipamente electronice de automatizare; transformatoare electrice intre 8?250Kva; constructii metalice si subansamble.

Fabricarea produselor metalice obtinute prin deformare plastica, tratarea metalelor, prelucrari mecanice, fabricarea de organe de asamblare, activitati de intermediere.

Filiala in Romania a societatii Siti Italia, producator de reductoare, variatoare de turatie si reductoare planetare.

Amenajare de santier de constructie si imprejmuiri. Utilaje pt. constructii. Repere industriale pt. piese de schimb. Confectii, profile si armaturi metalice.

Furnizare de echipamente pt. productie ciment. Confectii, profile si armaturi metalice. Forja. Repere industriale pt. piese de schimb. Prelucrari mecanice prin aschiere. Sudura traditionala si oxiacetilenica. Bobinaj si service pt. motoare electrice.

Comercializare en-gros a produselor industriale. Comert en-gros a materialelor de constructie.

Comercializare en-detail a produselor industriale. Rulmenti cu aplicatii diverse. Comercializare en-gros a produselor industriale. Productie/comert furtunuri presiuni medii si mari. Curele de transmisie. Productie si furnizare echipamente de munca si protectie a muncii.

Comercializare anvelope autoturisme si utilitare. Comercializare en-gros a produselor industriale.

Utilaj pt. industria petroliera. Confectii, profile si armaturi metalice. Reparatii de utilaj petrolier. Piese de schimb diverse. Repere industriale pt. piese de schimb. Servicii de amenajare de statii de carburanti.

Instalatii electrice si retele.

Magazin universal.

Repere industriale pt. piese de schimb. Utilaje si echipamente petrochimice.

Comercializare en-detail a produselor industriale. Comert cu materiale de constructie.

Utilaje pt. industria de constructii. Constructii mecanice Piese turnate si forjate. Repere industriale pt. piese de schimb. Turnatorie din metale neferoase. Confectii metalice din materiale inoxidabile.

Stivuitoare. Utilaj pt. transport si ridicat greutati. Repere industriale pt. piese de schimb. Importator de baterii si acumulatori casnici.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web