Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
8 companii din judetul Arges activeaza in domeniul Electrice, sectiunea Instalatii & Reparatii.

Instalatii electrice si retele.

Instalare comercializare sisteme alarma/supraveghere video, automatizari industriale, casnice, auto control, acces. Dezvoltam proiecte complexe electric/electronic/prelucrari mecanice.

www.electric-control.ro

 

Reparatii si intretinere a instalatiilor electrice.

www.ecl.ro

Instalatii electrice si retele. Confectii, profile si armaturi metalice. Automatizari. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari.

www.gruptransco.com

Comercializare accesorii pt. retele electrice. Instalatii electrice si retele. Finisaje pt. constructii civile.

www.imsatag.ro

Instalatii electrice si retele. Aranjamente si amenajari interioare. Comert cu materiale de constructie.

www.arcaoffice.ro

Reparatii si intretinere a instalatiilor electrice.

Instalatii electrice, termice, antiefractie si climatizare. Retele de date si telefonie.


Recomandari: 42 companii cu activitate in domeniul Electrice, sectiunea Instalatii & Reparatii din judetele invecinate ( Valcea, Dambovita, Olt, Bucuresti ).

Instalatii termice, solutii in domeniul energetic.

Rebobinari - reparatii motoare electrice de orice tip - garantie 18 luni.

Instalari si service: instalatii electrice; paratrasnete; inpamantari; automatizari; centrale telefonice; sisteme de alarma si supraveghere video; antene terestre si satelit; stingerea incendiilor.

Proiectare si executie instalatii electrice de forta, iluminat, interfon, videofon, camere de supraveghere, automatizari locuinte.

Asiguram proiectare, executie, garantie, mentenanta si service pentru urmatoarele tipuri de lucrari: instalatii electrice exterioare/interioare, automatizari, sisteme de protectie si paza.

Execut si/sau reparar instalatii electrice cu curenti de joasa si medie tensiune in cladiri civile(vile, blocuri de locuinte, birouri); automatizari, porti, sisteme protectie, audio-video, alarme.

Furnizor de echipamente de climatizare auto pentru autovehicule si aplicatii speciale, instalatii de refrigerare si congelare auto, piese de schimb si service.

Company with private capital, specialized in electrical installations for civil and industrial buildings, electrical distribution & automation boards, specialized in lighting design.

Instalatii electrice civile si industriale. Producator de tablouri electrice de joasa tensiune.

Instalatii electrice pana la 0.4 kv, montare camere de supravegrere, alarme antiefractie.

Atestata de A.N.R.E executa in jud. Ilfov bransamente electrice mono si trifazice, aeriene si subterane, instalatii electrice interioare, verificari prize (impamantare).

Servicii executie, proiectare, intretinere instalatii electrice, tablouri electrice, paratraznete.

Lucrari de instalatii electrice pentru persoane juridice. Sisteme de securitate si de avertizare incendiu.

Electrician autorizat ANRE. Proiectare si executie instalatii electrice, automatizarii, retele calculatoare, telefonie, TV.

Proiectare si executie retele electrice de joasa tensiune si retele de curenti slabi pentru orice tip de obiectiv civil sau industrial.

BMS (Business Management System pentru obiective civile, industriale si rezidentiale), instalatii electrice, automatizari, materiale electrice, servicii (proiectare si verificare instalatii electrice).

Lucrari de instalatii electrice.

Instalari si service: instalatii electrice; paratrasnete; inpamantari; retele telefonice; retele internet.

Realizeaza proiectare, consultanta, executie, vinzare echipamente electrice si punere in functiune Voce Date, Automatizari, Efractie, Control Acces, BMS.

Alarme auto. Montaj preturi bune. Boxe dimensiuni. Boxe pe masina. Senzori parcare. Montaj la pret bun.

Reprezentant in Romania a firmelor poloneze: FARO Electric Links, ASSA Poland si Malik&Malik. Instalare si PIF retele de date, cablare strucutrata, sisteme de telefonie, interfonie, paza si alarmare.

Proiectam si executam cu maxima seriozitate instalatii paratrasnet. Puteti obtine siguranta unei instalatii executata cu materiale de cea mai buna calitate la preturi accesibile.

Societate comerciala specializata in executia instalatiilor electrice, ofera servicii de calitate in domeniul montajului, echiparii si service-ului pt. instalatiile si echip. electrice.

V-ati construit o casa noua si nu aveti energie electrica? Sau instalatia electrica din locuinta dumneavoastra nu mai functioneaza? Acum ati gasit solutia!

Automatizari industriale cu automate programabile S5/S7, service utilaje industriale, comercializare piese de schimb diverse. Convertizoare de frecventa, senzori inductivi si optici, regulatoare.

Toata gama de materiale electrice, cabluri si conductoare, trasee electrice, corpuri de iluminat, prize si intrerupatoare, apa.

Oferim echipamente si solutii pentru case inteligente din zona rezidentiala (case, vile) sau de afaceri (centre comerciale, cladiri de birouri, hoteluri, scoli, centre medicale, gradinite).

Executam lucrari de bransamente electrice, masuratori PRAM, intocmeste documentatia necesara conectarii la reteaua de energie electrica, pentru persoane fizice si companii.

Executam tablouri si instalatii electrice de iluminat si prize pentru spatii comerciale.

Executam instalatii electrice noi sau inlocuiri de instalatii electrice, montari corpuri de iluminat, tablouri electrice. Executam retele structurate date-voce CAT5e, CAT6, reparatii si modificari.

Import de materiale electrice de joasa tensiune proiectate si fabricate, in totalitate, in Germania.

Instalatii electrice blocuri si locuinte, tablouri electrice, monitorizare video, senzori prezenta! Probabil cel mai mare rival de pe piata a celor mai puternici in materie de retele electrice!

Stim cat de importante sunt bunurile si economiile adunate sub un acoperis: casa dvs. Daca va faceti griji pt. protejarea lor, noi avem solutia: sistem de interfon sau videointerfon.

Efectuam instalatii electrice, reparatii, montaj in orice fel de cladire, masuratori PRAm.

Instalatii electrice. Executam toata gama de instalatii electrice, paratrasnete, prize de pamant, tablouri electrice, reparatii electrice, sisteme de alimentare AAR (aclansare automata de rezerva).

Oferim gama completa de servicii in domeniul electric, proiectare, executie, reparatii, modernizari, service, interventii de urgenta, impamantare, paratrasnet, contorizare, tablouri electrice.

Aparaturi industriale - comercializare en-gros.

Executie lucrari de instalatii electrice si automatizari aferente ansamblurilor de locuinte, spatiilor comerciale, birourilor. Reparatii si remedieri.

Prestam servicii in urmatoarele domenii: instalatii sanitare; instalatii termice; instalatii electrice; instalatii gaze; automatizari; supraveghere.

Executam instalatii pt. constructii. Instalatii electrice pt. cladiri civile si industriale. Retele electrice aeriene si subterane. Instalatii de paratraznet si impamantare.

Executa reparatii si rebobinari pentru orice tip de motor electric. Reabilitari piese de schimb. Garantie.

Sisteme de receptie individuale sau colective, terestre sau prin satelit. Sisteme de sonorizare pentru uz industial si civil. Sisteme de detectie si alarma antiefractie, incendiu,control acces.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web