Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
4 companii din judetul Arges activeaza in domeniul Electrice, sectiunea Energie Distributie & Retele & Echipamente.

Retele de energie electrica.

Distribuitor de energie electrica.

 

Distribuitor de energie electrica.

www.electrica.ro

Constructii speciale. Furnizare de materiale de constructii. Retele electrice de tensiune. Servicii de amenajare de statii de carburanti.


Recomandari: 46 companii cu activitate in domeniul Electrice, sectiunea Energie Distributie & Retele & Echipamente din judetele invecinate ( Valcea, Dambovita, Olt, Bucuresti ).

Distribuitor complet de echipamente electrice.

Proiecteaza, executa si asigura service pentru instalatii electrice de orice tip: linii si racorduri (LEA, LES 20-0.4kV), posturi (PTA, PTZ), bransamente inst. iluminat sau interioare, prize pamant.

Centrale eoliene, centrale solare, microhidrocentrale, panouri fotovoltaice, generatoare eoliene, instalatii electrice, automatizari industriale, rezidentiale, consultanta, fezabilitate, proiectare.

Furnizor de sisteme si echipamente de energie alternativa (regenerabila). Sistemele captatoare de energie solara (panouri solare, colectoare solare), eoliana (generatoare eoliene), hidro (micro).

Executii bransamente electrice de joasa, medie si inalta tensiune.

Magazin on-line de multimetre digitale, clesti de curent, testere electrice, osciloscoape, camere termoviziune, intreaga gama de accesorii pentru produsele Fluke.

Magazin de materiale electrice.

Producem si comercializam tablouri electrice distributie, control/protectie pompe, compensare factor de putere, AAR-uri, SCADA. Producem statii de epurare containerizate folosind tehnologie daneza.

Sisteme supraveghere video, reparatii calculatoare, web design si retele de calculatoare.

Elemente de conectica (cleme sir, accesorii), conectica speciala (cleme etajate, cu deconectare, pentru blocuri de masura, cu diode, cu LED cu sigurante, pentru termocuple).

Va ofera din stoc si la comanda produse conforme cu standardele de referinta ISO 9001 / ISO 14001, precum si cu specificatiile unificate ENEL.

Comercializarea de transformatoare de curent de joasa tensiune, reductori de curent de joasa tensiune, trafo de curent de joasa tensiune.

Producator de aparate electrice de joasa tensiune (sigurante automate, relee, contactoare, cofrete, dulapuri de distributie), cabluri, corpuri de iluminat si cablare structurata (Made Austria).

Experienta vasta in domeniul energiilor regenerabile. Va oferim panouri fotovoltaice, centrale termice, sisteme de incalzire in pardoseala.

Sisteme de comanda, protectie si control a energiei electrice. Echipamente si instalatii de vidare - furnizare. Inginerie; proiectare. Consultanta. Automatizari.

Retele electrice de tensiune. Corpuri de iluminat, aplice, lampadare, lustre.

Servicii si retele de telecomunicatii. Constructie civila. Retele electrice de tensiune. Constructie si proiectare de retele. Telecomunicatii mobile.

Productie de energie electrica si termica. Distribuitor de energie termica. Distribuitor de energie electrica.

Constructie civila. Retele electrice de tensiune.

Echipamente si instalatii pt. distributia energiei electrice. Echipamente pt. telecomunicatii. Producator de componente si subansamble pt. industria electronica. Import/export de produse electrotehnice. Tablouri si panouri electrice. Comercializare accesorii.

Achizitie de date pt. automatizari. Sisteme de comanda, protectie si control a energiei electrice. Echipamente de inalta tensiune. Echipamente si aparatura pt. termocentrale si hidrocentrale.

Constructii pt. industria energetica. Constructii si reparatii pt. industria energetica. Instalatii electrice si retele.

Retele electrice de tensiune. Instalatii electrice si retele.

Distribuitor de energie electrica.

Distribuitor de energie electrica.

Distribuitor de energie electrica.

Energie electrica. Distribuitor de energie electrica. Retele electrice de tensiune.

Distribuitor de energie electrica.

Contoare si echipamente de masura. Distribuitor de energie electrica. Containere din metal. Producator de accesorii si piese de schimb pt. autoturisme. Tamplarie din aluminiu. Automatizari.

Retele electrice de tensiune. Instalatii electrice si retele. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista.

Constructii pt. industria energetica. Furnizor pt. industria energetica. Confectii, profile si armaturi metalice. Constructii si reparatii pt. industria energetica. Asistenta tehnica pt. industria energetica.

Producator si furnizor de baterii si acumulatori. Grupuri electrogene, generatoare energie electrica. Sisteme de comanda, protectie si control a energiei electrice.

Echipamente si aparatura pt. termocentrale si hidrocentrale. Amenajari de cursuri de apa. Instalatii electrice si automatizari. Metrologie si servicii de masurare. Monitorizare. Transport rutier intern si international de marfa. Constructii hidrotehnice.

Inginerie; proiectare. Consultanta in domeniul energetic. Energetica. Servicii de conservare a energiei electrice. Centru de documentare, informare, studii. Servicii informatice. Servicii de testari metale - rezistenta la rupere, coroziune.

Consultanta in domeniul energetic. Echipamente si aparatura pt. termocentrale si hidrocentrale. Instalatii electrice si automatizari. Sisteme si echipamente pt. automatizari. Furnizor pt. industria energetica. Cercetare aplicata in domeniul energetic.

Aparate de masura si control cu diferite aplicatii. Achizitie de date pt. automatizari. Echipamente si aparatura pt. termocentrale si hidrocentrale. Instrumente si echipamente electronice. Sisteme de comanda, protectie si control a energiei electrice.

Instalatii electrice si retele. Retele electrice de tensiune. Tablouri si panouri electrice. Vopsitorie in camp electrostatic.

Retele electrice de tensiune. Instalatii electrice si retele.

Instalatii electrice si retele. Tablouri si panouri electrice. Posturi electrice de transformare tensiune. Retele electrice de tensiune.

Echipamente si aparatura pt. termocentrale si hidrocentrale.

Instalatii electrice si retele. Echipamente si instalatii pt. distributia energiei electrice.

Constructii-montaj. Constructii pt. industria energetica. Constructii si reparatii pt. industria energetica. Instalatii si distributie de gaz metan.

Condensatori de putere. Condensatori pt. industria electrotehnica. Echipamente de control si verificare acces. Aparate de masura si control cu diferite aplicatii. Echipamente si instalatii pt. distributia energiei electrice. Echipamente si aparatura electronica.

Automatizari. Echipamente si aparatura electrica. Instalatii electrice si retele. Echipamente si instalatii pt. distributia energiei electrice.

Echipamente si aparatura pt. termocentrale si hidrocentrale. Constructii si reparatii pt. industria energetica. Consultanta in domeniul energetic. Echipamente si instalatii pt. producere de energie electrica.

Grupuri electrogene, generatoare energie electrica. Surse autonome de putere pt. aparate electrice. UPS. Acumulatori pt. autoturisme, baterii auto, componente. Aparate electrice pt. puncte de transformare energie electrica.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web