Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
31 companii din judetul Bucuresti activeaza in domeniul Electrice, sectiunea Energie Distributie & Retele & Echipamente.

Sisteme de comanda, protectie si control a energiei electrice. Echipamente si instalatii de vidare - furnizare. Inginerie; proiectare. Consultanta. Automatizari.

www.adrem.ro

Echipamente si instalatii pt. distributia energiei electrice. Echipamente pt. telecomunicatii. Producator de componente si subansamble pt. industria electronica. Import/export de produse electrotehnice. Tablouri si panouri electrice. Comercializare accesorii.

www.comtec-int.ro

 

Achizitie de date pt. automatizari. Sisteme de comanda, protectie si control a energiei electrice. Echipamente de inalta tensiune. Echipamente si aparatura pt. termocentrale si hidrocentrale.

Producem si comercializam tablouri electrice distributie, control/protectie pompe, compensare factor de putere, AAR-uri, SCADA. Producem statii de epurare containerizate folosind tehnologie daneza.

www.digitech-srl.ro

Distribuitor de energie electrica.

www.electrica.ro

Contoare si echipamente de masura. Distribuitor de energie electrica. Containere din metal. Producator de accesorii si piese de schimb pt. autoturisme. Tamplarie din aluminiu. Automatizari.

www.electromagnetica.ro

Executam instalatii de compensare a energiei reactive, tablouri de distributie, comanda si automatizari, PIF. Comercializam aparate de masura si control, portabile, de masa sau de panou.

www.electronstar.ro

Retele electrice de tensiune. Instalatii electrice si retele. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista.

Va ofera din stoc si la comanda produse conforme cu standardele de referinta ISO 9001 / ISO 14001, precum si cu specificatiile unificate ENEL.

Magazin de materiale electrice.

www.elzetgrup.ro

Produce accesorii pentru cabluri de energie electrica de joasa si medie tensiune: mansoane de legatura sau de tranzitie, capete terminale de 1, 6, 10 si 20 kV, mufe si papuci.

www.energocom.ro

Producator si furnizor de baterii si acumulatori. Grupuri electrogene, generatoare energie electrica. Sisteme de comanda, protectie si control a energiei electrice.

www.fibat.ro

Experienta vasta in domeniul energiilor regenerabile. Va oferim panouri fotovoltaice, centrale termice, sisteme de incalzire in pardoseala.

www.galaxiaenergy.ro

Inginerie; proiectare. Consultanta in domeniul energetic. Energetica. Servicii de conservare a energiei electrice. Centru de documentare, informare, studii. Servicii informatice. Servicii de testari metale - rezistenta la rupere, coroziune.

www.icemenerg.ro

Consultanta in domeniul energetic. Echipamente si aparatura pt. termocentrale si hidrocentrale. Instalatii electrice si automatizari. Sisteme si echipamente pt. automatizari. Furnizor pt. industria energetica. Cercetare aplicata in domeniul energetic.

Aparate de masura si control cu diferite aplicatii. Achizitie de date pt. automatizari. Echipamente si aparatura pt. termocentrale si hidrocentrale. Instrumente si echipamente electronice. Sisteme de comanda, protectie si control a energiei electrice.

www.internet.ro

Furnizor de sisteme si echipamente de energie alternativa (regenerabila). Sistemele captatoare de energie solara (panouri solare, colectoare solare), eoliana (generatoare eoliene), hidro (micro).

www.mangus.ro

Executii bransamente electrice de joasa, medie si inalta tensiune.

Retele electrice de tensiune. Instalatii electrice si retele.

Magazin on-line de multimetre digitale, clesti de curent, testere electrice, osciloscoape, camere termoviziune, intreaga gama de accesorii pentru produsele Fluke.

www.eamc.ro

Distribuitor complet de echipamente electrice.

www.romelec.ro

Elemente de conectica (cleme sir, accesorii), conectica speciala (cleme etajate, cu deconectare, pentru blocuri de masura, cu diode, cu LED cu sigurante, pentru termocuple).

www.rominterface.ro

Producator de aparate electrice de joasa tensiune (sigurante automate, relee, contactoare, cofrete, dulapuri de distributie), cabluri, corpuri de iluminat si cablare structurata (Made Austria).

www.schrack.ro

Condensatori de putere. Condensatori pt. industria electrotehnica. Echipamente de control si verificare acces. Aparate de masura si control cu diferite aplicatii. Echipamente si instalatii pt. distributia energiei electrice. Echipamente si aparatura electronica.

Magazin de echipamente electrice de inalta si joasa tensiune, energie regenerabila si cladiri inteligente. Solutii de echipamente electrice complete si scalabile pentru orice aplicatie.

https://techro.ro

Automatizari. Echipamente si aparatura electrica. Instalatii electrice si retele. Echipamente si instalatii pt. distributia energiei electrice.

www.siriustrading.ro

Echipamente si aparatura pt. termocentrale si hidrocentrale. Constructii si reparatii pt. industria energetica. Consultanta in domeniul energetic. Echipamente si instalatii pt. producere de energie electrica.

Sisteme supraveghere video, reparatii calculatoare, web design si retele de calculatoare.

www.speedconsult.ro

Grupuri electrogene, generatoare energie electrica. Surse autonome de putere pt. aparate electrice. UPS. Acumulatori pt. autoturisme, baterii auto, componente. Aparate electrice pt. puncte de transformare energie electrica.

www.sunlight.ro

Comercializarea de transformatoare de curent de joasa tensiune, reductori de curent de joasa tensiune, trafo de curent de joasa tensiune.

www.tct.ro

Sisteme de comanda, protectie si control a energiei electrice. Grupuri electrogene, generatoare energie electrica. Comunicatii. Masini, echipamente si materiale pt. tipografii. Echipamente si aparatura electrica. Furnizor pt. industria energetica.

www.unitech.ro


Recomandari: 11 companii cu activitate in domeniul Electrice, sectiunea Energie Distributie & Retele & Echipamente din judetele invecinate ( Ilfov, Prahova, Dambovita, Giurgiu ).

Proiecteaza, executa si asigura service pentru instalatii electrice de orice tip: linii si racorduri (LEA, LES 20-0.4kV), posturi (PTA, PTZ), bransamente inst. iluminat sau interioare, prize pamant.

Contactoare Siemens, relee, relee termice, softstarter, motorstarter, intreruptoare usol, aparataj antiexploziv, transformatoare, corpuri de iluminat, sigurante automate, sigurante ultrarapide.

Retele electrice de tensiune. Corpuri de iluminat, aplice, lampadare, lustre.

Servicii si retele de telecomunicatii. Constructie civila. Retele electrice de tensiune. Constructie si proiectare de retele. Telecomunicatii mobile.

Distribuitor de energie electrica.

Distribuitor de energie electrica.

Cabluri electrice si accesorii de legatura. Retele electrice de tensiune. Grupuri electrogene, generatoare energie electrica.

Instalatii electrice si retele. Retele electrice de tensiune. Tablouri si panouri electrice. Vopsitorie in camp electrostatic.

Reparatii pt. transformatoare si motoare electrice. Constructii si reparatii pt. industria energetica. Reparatii si intretinere motoare electrice.

Distribuitor de energie electrica.

Constructii si reparatii pt. industria energetica. Intretinere si reparatii cazane. Turbine pt. hidrocentrale. Instalatii electrice si retele.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web