Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
8 companii din judetul Arges activeaza in domeniul Servicii, sectiunea Proiectare & Design.

Proiectare: amenajare paduri, reconstructii ecologice, drumuri forestiere, regularizari cursuri de apa si cadastru in domeniul silvic.

www.alfrid.ro

Aranjamente si amenajari interioare. Design.

 

Servicii de proiectare pt. constructii. Servicii de proiectare arhitectonica. Design.

Specializati in Ingineria de Proces, Ingineria de Produs, documentatie , traducere si interpretare tehnica in urmatoarele sectoare: aeronautica, automobilistica, farmaceutica, cosmetica.

www.interface-carpati.ro

Firme luminoase, litere volumetrice, bannere, totem-uri, standuri, inscriptionari.

spotpromo.ro

Intocmim documtatii tehnice de arhitectura si inginerie pentru obtinerea diferitelor avize, autorizatii, PUD si PUZ.

raduionut.home.ro

Proiectare drumuri, poduri, retele alimentare cu apa si canalizare, cladiri civile si industriale, constructii.

Proiectare CADAM, 2D-3D mecanica (dispozitive sudura cu roboti, posturi si linii tehnologice) pt. fabricatia automobilelor. Consultanta si asistenta tehnica la executia proiectelor.


Recomandari: 42 companii cu activitate in domeniul Servicii, sectiunea Proiectare & Design din judetele invecinate ( Valcea, Dambovita, Olt, Bucuresti ).

Proiectare si consultanta in domeniu de instalatii. Executie de instalatii electrice, termice, sanitare.

Servicii de arhitectura: proiectare, modelare 3d, relevee; design si grafica publicitara, design web, servicii de calitate la preturi rezonabile.

Consultanta pentru proiectarea, implementarea si certificarea de sisteme de management in conformitate cu ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001.

Arxtudio Ceramic Design - Studio de creatie si cercetare in industia ceramica. Productie de obiecte din portelan, faianta, vitrus, ceramica, decalcomanii personalizate, obiecte sanitare, trofee.

Activitati de management de proiect in cadrul unui sistem integrat de servicii de consultanta specializata de arhitectura, urbanism, constructii, afaceri imobiliare si dezvoltari urbane.

Servicii complete de web design, proiectare baze de date, realizare carti de vizita, realizare materiale publicitare, tehnoredactare.

Proiectare instalatii frigorifice, termice, de ventilare si climatizare (instalatii frigorifice in industria alimentara, patinoare, cazane de abur).

Arhitectura, servicii ingineresti, project management.

Consultanta pentru societati comerciale, identitate vizuala de firma si web design site.

Proiectare, consultanta, expertiza constructii civile, locuinte, spatii comerciale; consolidari si modernizari, tehnologii spitale existente si noi.

Proiectare arhitectura: autorizatie construire, urmarire santier; prezentari 3D; amenajari de interior si peisagistice; consultanta imobiliara.

Multimedia, design, site-uri flash, organizari evenimente. Departament de proiectare rezistenta structuri.

Ingineria mediului: proiecte de alimentare cu apa si canalizare, statii de tratare si epurare a apelor uzate. Studii de impact, bilanturi de mediu, studii integrate sau specializate pt. aer, apa, sol.

Proiectarea si realizarea de pagini si aplicatii web.

Realizam, promovam si gazduim site-uri web.

Companie de web design si promovare web. Fondatorii companiei sunt licentiati in jurnalism, stiinte economice si informatica, cu o activitate de mai mult de 7 ani in media.

Proiectare, consultanta, arhitectura, constructii, instalatii - cea mai buna oferta.

Companie specializata in proiectare asistata (CAD) si executie de prototipuri. Asiguram un pachet complet de servicii de proiectare, de la modelarea solidelor (3D) pana la desenele de executie (2D).

Proiectare si consultanta in design si amenajari interioare; constructii civile si industriale; amenajari peisagere; urbanism.

Vreau sa-mi fac o casa! Am certificat de urbanism, cu o lista lunga de avize! Incotro sa o iau? N-am timp sa stau la rand, si de cate ori ma invoiesc de la servici? Noi suntem solutia ta!

Companie romaneasca de consultanta si proiectare. Furnizor de bunuri si servicii in domeniile: automatizari, electrotehnica si management energetic. Distribuitor exclusiv: MTL, ASCO, Kuebler, RTK, HUB.

Compania noastra ofera trei pachete de servicii: identitate de corporatie (sigle, carti de vizita, agende pixuri, afise, bannere); consultanta in achizitii si vanzari; organizari de evenimente.

Servicii de inalt profesionalism in urmatoarele domenii: consultanta in investitii; proiectare, urbanism, inginerie si alte servicii tehnice.

Atelier de proiectare si consultanta in domeniul arhitecturii - constructiilor civile si industriale, design, amenajari interioare, documentatii urbanism.

Daca doriti un site care sa se potriveasca obiectivelor firmei dumneavoastra, atunci aici gasiti oferta potrivita si o echipa de specialisti care va sta la dispozitie cu sfaturile necesare.

Arhitectura, rezistenta, instalatii pentru hale metalice, sedii de birouri, show room-uri auto, supermarket-uri, depozite si antrepozite. Documentatii de executie si montaj in cele mai mici detalii.

Companie tanara avand ca principal obiect de activitate proiectarea de arhitectura.

Servicii de design si proiectare tipare pentru industria de confectii - tipare de baza/gradare/plotare/incadrare, consumuri/mostre/design modele, colectii/productie de serie in atelierul propriu.

Servicii de management pentru certificare in domeniul ISO: consultanta ISO 9001, ISO 14001, consultanta HACCP/ISO 22000, OHSAS 18001 si sisteme integrate de management.

Design web, logo, pliante, afise, brosuri.

Proiectare, cercetare-dezvoltare, consultanta, management pentru material rulant feroviar si urban si componente pentru acestea.

Ofera in principal servicii de arhitectura si modelare/vizualizare 3D (randari statice si animatii). Sectia de design se ocupa de graphic design, webdesign si machetare.

Avand personal specializat format din ingineri CFDP cu 5-10 ani experienta, oferim servicii de proiectare si asistenta tehnica drumuri, platforme, sistematizari verticale.

Studii de urbanism si fezabilitate; proiecte de arhitectura pentru cladiri cu functiuni complexe: administrare de proiecte; controlul costurilor; documentatii pentru avizare; arhitectura de interioare.

Proiecte complete de case, vile, hale, depozite, birouri. Catalog de proiecte ieftine de case. Obtinere autorizatie de constructie / construire si a avizelor prevazute in Certificatul de urbanism.

Proiectare, amenajare si executie a facilitatilor de "wellness si SPA".

Companie de inginerie, proiectare, design si constructie la piscine, parcuri-acvatice, wellness si SPA center, saune, bai de aburi, cazi de hidromasaj.

Sibexcom Real Estate, caracterizata prin seriozitate, promtitudine, flexibilitate, pune la dispozitia clientilor sai servicii de calitate tinand o stransa legatura cu acestia pe termen lung.

Birou de proiectare - mecanica auto, mecanica aeronautica, instalatii generale, instalatii navale, documentatie tehnica, firma membra Segula Gorup din Franta. Suntem pe piata romaneasca din 1997.

Servicii de arhitectura si proiectare imobiliara, urbanism, PUG, PUZ, PUD, design interior, amenajare standuri expozitionale.

Proiectare instalatii pentru constructii: instalatii electrice; instalatii electrice de iluminat si prize; instalatii electrice de forta; instalatii de protectie prin legare la pamant.

Activitatea este orientata spre proiectarea mecanica si design-ul industrial, in automatizari industriale - recipiente in inox, aluminiu sau fier tratat, pentru ap. electronice, panouri, tastaturi.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web