Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
Profilele de la 1 la 50 din 65 companii din judetul Bucuresti activeaza in domeniul Servicii, sectiunea Proiectare & Design.
Din acelasi domeniu de activitate, din judetele invecinate: Ilfov, Prahova, Dambovita, Giurgiu.

Sibexcom Real Estate, caracterizata prin seriozitate, promtitudine, flexibilitate, pune la dispozitia clientilor sai servicii de calitate tinand o stransa legatura cu acestia pe termen lung.

www.sbx-re.ro

Proiectare, amenajare si executie a facilitatilor de "wellness si SPA".

www.spadesign-bg.com

 

Activitatea este orientata spre proiectarea mecanica si design-ul industrial, in automatizari industriale - recipiente in inox, aluminiu sau fier tratat, pentru ap. electronice, panouri, tastaturi.

www.techpointproject.com

Ofera o gama larga de servicii, atat pentru arhitectura si restaurare, cat si pentru servicii integrate de publicitate si grafica 3D.

www.4dimensions.ro

Fondata in 2000, Adest Architectue este un birou dinamic si eficient de arhitectura care ofera servicii de arhitectura si project management clientilor locali si straini.

www.adest.ro

Proiectare, consultanta, expertiza constructii civile, locuinte, spatii comerciale; consolidari si modernizari, tehnologii spitale existente si noi.

AMA&C asigura serviciile de proiectare arhitecturala, de la ridicarea topografica si obtinerea avizelor pana la incheirea santierului si servicii de consultanta legate de acestea.

www.amac.netau.net

Proiectare arhitectura: autorizatie construire, urmarire santier; prezentari 3D; amenajari de interior si peisagistice; consultanta imobiliara.

Atelier de proiectare si consultanta in domeniul arhitecturii - constructiilor civile si industriale, design, amenajari interioare, documentatii urbanism.

www.alfa-design.ro

Ofera servicii proiectare si consultanta in constructii, privind urmatoarele categorii: instalatii HVAC; instalatii electrice; instalatii sanitare si incendiu.

www.antalexco.ro

Companie tanara avand ca principal obiect de activitate proiectarea de arhitectura.

www.architectural-design.ro

Proiectare si consultanta in design si amenajari interioare; constructii civile si industriale; amenajari peisagere; urbanism.

www.arheco.ro

Proiectare, consultanta, arhitectura, constructii, instalatii - cea mai buna oferta.

www.arhivent.ro

Arxtudio Ceramic Design - Studio de creatie si cercetare in industia ceramica. Productie de obiecte din portelan, faianta, vitrus, ceramica, decalcomanii personalizate, obiecte sanitare, trofee.

ceramica.arxtudio.ro

Proiectare si consultanta in domeniu de instalatii. Executie de instalatii electrice, termice, sanitare.

Proiectare instalatii pentru constructii: instalatii electrice; instalatii electrice de iluminat si prize; instalatii electrice de forta; instalatii de protectie prin legare la pamant.

www.aveinstalproiect.ro

Servicii de consultanta in admnistrarea afacerilor online, traduceri, web design, creare pagini web, inscriere in directoare web si motoare de cautare, publicare anunturi online.

www.secretara-online.ro

Vreau sa-mi fac o casa! Am certificat de urbanism, cu o lista lunga de avize! Incotro sa o iau? N-am timp sa stau la rand, si de cate ori ma invoiesc de la servici? Noi suntem solutia ta!

www.claudiaexim.ro

Servicii de arhitectura: proiectare, modelare 3d, relevee; design si grafica publicitara, design web, servicii de calitate la preturi rezonabile.

www.cmdesign.ro

Eliberam certificatul energetic in maxim 24 ore sau in regim de urgenta. Suntem auditori autorizati.

www.certificatenergetic24ore.ro

Servicii de inalt profesionalism in urmatoarele domenii: consultanta in investitii; proiectare, urbanism, inginerie si alte servicii tehnice.

www.crd.com.ro

Activitati de management de proiect in cadrul unui sistem integrat de servicii de consultanta specializata de arhitectura, urbanism, constructii, afaceri imobiliare si dezvoltari urbane.

www.dasein.ro/

Consultanta pentru accesare fonduri stucturale, alte fonduri europene, management proiect. Proiectare si implementare sisteme de management, conform ISO 9001/ ISO 14001/ ISO 18001/ alte standarde.

www.decum.ro

Decoratiuni interioare. Aranjamente si amenajari interioare. Design. Sculptura. Produse artistice din sticla.

Ingineria mediului: proiecte de alimentare cu apa si canalizare, statii de tratare si epurare a apelor uzate. Studii de impact, bilanturi de mediu, studii integrate sau specializate pt. aer, apa, sol.

www.ecoterra.ro

Grafician independent cu experienta din 2008 in identitate corporativa, identitate vizuala si grafica pubicitara, ofer servicii de logo design & webdesign profesional.

www.eidesign.ro

Proiectare structuri de rezistenta pt. constructii: constr. civile (case, vile, blocuri, cladiri birouri); industriale (hale industriale, de depozitare); speciale (turnuri eoliene, antene).

www.estacons.ro

Va oferim urmatoarele servcii: web design, servicii web, webdesign, tarife web design, web design preturi, firma web design, realizare site, mentenanta lunara, intranet, web hosting, gazduire web.

www.euro-web-hosting.ro

Proiectare energetica. Conducte si instalatii. Consultanta in domeniul energetic.

www.exelectro.ro

Proiectare energetica. Conducte si instalatii.

www.roeng.ro

Ofera in principal servicii de arhitectura si modelare/vizualizare 3D (randari statice si animatii). Sectia de design se ocupa de graphic design, webdesign si machetare.

www.fishstudio.ro

Proiectare instalatii frigorifice, termice, de ventilare si climatizare (instalatii frigorifice in industria alimentara, patinoare, cazane de abur).

Consultanta pentru societati comerciale, identitate vizuala de firma si web design site.

www.herald.ro

Inginerie; proiectare. Consultanta in domeniul energetic. Energetica. Servicii de conservare a energiei electrice. Centru de documentare, informare, studii. Servicii informatice. Servicii de testari metale - rezistenta la rupere, coroziune.

www.icemenerg.ro

Consultanta in domeniul energetic. Echipamente si aparatura pt. termocentrale si hidrocentrale. Instalatii electrice si automatizari. Sisteme si echipamente pt. automatizari. Furnizor pt. industria energetica. Cercetare aplicata in domeniul energetic.

Oferim servicii de design scenografie, incluzand supervizarea constructiei decorului (optional productie decor), light-design (solutii iluminare), formate tv, grafica de canal tv sau emisiuni.

www.in-action.ro

Proiectare, cercetare-dezvoltare, consultanta, management pentru material rulant feroviar si urban si componente pentru acestea.

www.integralconsulting.ro

Inregistrare marci si drepturi de autor. Consultanta juridica si reprezentare. Consultanta in design. Consultanta in domeniul proprietatii industriale, OSIM.

Proiecte complete de case, vile, hale, depozite, birouri. Catalog de proiecte ieftine de case. Obtinere autorizatie de constructie / construire si a avizelor prevazute in Certificatul de urbanism.

www.ioanco.ro

Servicii de proiectare pt. constructii. Proiectare energetica. Conducte si instalatii. Instalatii si echipamente. Automatizari. Comercializare accesorii si aparate electrice. Design.

Multimedia, design, site-uri flash, organizari evenimente. Departament de proiectare rezistenta structuri.

www.limetrend.ro

Companie de web design si promovare web. Fondatorii companiei sunt licentiati in jurnalism, stiinte economice si informatica, cu o activitate de mai mult de 7 ani in media.

www.loadmedia.ro/

Intocmire documentatii urbanism PUD PUZ PUG.

www.proiecte-urbanism.ro

Arhitectura, servicii ingineresti, project management.

www.mrm.ro

Arhitectura, rezistenta, instalatii pentru hale metalice, sedii de birouri, show room-uri auto, supermarket-uri, depozite si antrepozite. Documentatii de executie si montaj in cele mai mici detalii.

www.metalconcept.ro

Companie de inginerie, proiectare, design si constructie la piscine, parcuri-acvatice, wellness si SPA center, saune, bai de aburi, cazi de hidromasaj.

www.nola7.com

Daca doriti un site care sa se potriveasca obiectivelor firmei dumneavoastra, atunci aici gasiti oferta potrivita si o echipa de specialisti care va sta la dispozitie cu sfaturile necesare.

www.web.onlyonedesign.ro

Companie specializata in proiectare asistata (CAD) si executie de prototipuri. Asiguram un pachet complet de servicii de proiectare, de la modelarea solidelor (3D) pana la desenele de executie (2D).

www.ping-design.ro

Servicii de design si proiectare tipare pentru industria de confectii - tipare de baza/gradare/plotare/incadrare, consumuri/mostre/design modele, colectii/productie de serie in atelierul propriu.

www.porto.ro

Inscriptionare tricouri, echipamente protectie si orice suport textil.


1 - 50 din 65
 50 - 100  
Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web