Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
20 companii din judetul Arges activeaza in domeniul Afaceri, sectiunea Intermedieri & Consultanta Financiar & Juridica.

Reprezentanta in asigurari si reasigurari. Consultanta in asigurari.

Consultanta in afaceri.

www.adeseda.ro

 

Import de accesorii si piese de schimb pt. autoturisme. Consultanta pt. management. Servicii de epurare si tratare a apei. Servicii de protectia mediului.

www.atva.ro

Contabilitate pe calculator si declaratii fiscale. Consultanta financiar-contabila; audit; contabilitate. Evaluari si expertize.

Consultanta pt. intreprinderi mici si mijlocii. Cabinet de avocatura, avocat, consultatii juridice. Consultanta juridica si reprezentare.

Consultanta si brokeraj in asigurari.

www.condorbroker.ro

Consultanta. Consultanta. Consultanta in afaceri. Consultanta in domeniul relatiilor comerciale internationale.

Consultanta financiar-contabila; audit; contabilitate.

Reprezentanta in asigurari si reasigurari. Consultanta in asigurari.

Reprezentanta in asigurari si reasigurari. Consultanta in asigurari.

Reprezentanta in asigurari si reasigurari. Consultanta in asigurari.

Reprezentanta in asigurari si reasigurari. Consultanta in asigurari.

Bonitatea partenerilor de afaceri. Incidente de plata inscrise in CIP. Istoric de creditare. Litigii in curs. Recuperarea de creante. Insolventa.

www.raportdebonitate.ro

Societate specializata in recuperarea de creante civile si comerciale, societate ce urmareste sa recupereze sumele de bani ce vi se cuvin, fara ca dvs sa depuneti vreun efort in acest sens.

www.marculescusiasociatii.ro

Consultanta industriala in proiecte de anvergura. Comert cu produse de uz general.

Furnizor si service pt. case de marcat fiscale.

Consultanta si brokeraj in asigurari.

Cabinet de avocatura, avocat, consultatii juridice. Consultanta juridica si reprezentare.

www.cataniciu.ro

Proiectarea si implementarea sistemelor de management, metodele de lucru concepute fiind adaptate cerin?elor aplicabile ale SR EN ISO 9000, SR EN ISO 14000, OHSAS 18000, ISO/TS 16949, SR EN ISO 22000.

Lichidator societati comerciale.


Recomandari: 30 companii cu activitate in domeniul Afaceri, sectiunea Intermedieri & Consultanta Financiar & Juridica din judetele invecinate ( Valcea, Dambovita, Olt, Bucuresti ).

Societate de avocatura ofera consultanta juridica gratuita in probleme de revendicari, finantare sau achizitii drepturi litigioase in domeniul imobiliar-drepturi de proprietate.

Serviciile CreditPlus sunt: recuperare debite comerciale, consultanta de risk management, sisteme de vanzari si rapoarte de credit. Portofoliu SCHERING, BASF, AUSTROTHERM, ELTON CORPORATION, HENKEL.

Portalul tau de imobiliare.

Servicii de consultanta si investitii imobiliare in Bucuresti. Real estate consulting and investments services in Bucharest.

Intermedieri comert - Contracte de mandatare - Comisionari.

Oferim oportunitati de import/export Italia in domeniul confectii/imbracaminte/portelan.

Creative Business Partners este specializata in a-si ajuta clientii sa isi maximizeze eficienta operationala prin oferirea de servicii de consultanta de inalta calitate. Partener Business Objects.

Servicii de management si consultanta in afaceri, intermedieri si comert cu amanuntul.

Clubul Antreprenorilor este un cadru in care intreprinzatori tineri si dinamici interactioneaza cu scopul de a acumula cunostinte practice si de a-si imbunatati aptitudinile necesare afacerilor.

AM71Consulting Bucuresti asigura consultanta in afaceri pentru infiintare firme si societati comerciale noi, acte aditionale si modificari acte constitutive, acte cadastru si intabulare, contabilitate.

Consultanta in managementul firmei, pentru accesare de finantari, precum si in domeniul comunicarii. Oferim de asemenea servicii de traducere si consultanta juridica si financiara.

Consultanta fiscala pt. firme straine si autohtone. Contabilitate (productie, comert, import-export, prestari servicii); resurse umane, audit, expertize Contabile.

Consultanta pentru afaceri si management; divizare; fuziune; merger&aquisitions; due diligence; alte servicii de consultanta; administrare de intreprinderi.

Training, cursuri, consultanta. Plan de afaceri. Management strategic, operational. Management financiar. Contabilitate manageriala. Bugete si control bugetar. Metodologii si formulare de lucru.

Consultanta fiscala * Contabilitate * Bilant * Evaluari * Audit * Analiza diagnostic * Divizare * Fuziune * Merger&Aquisitions * Expertiza * Alte servicii financiar-contabile si de consultanta.

We develop total leaders.

Servicii de consultanta in domeniul finantarii.

Furnizor aut. CAFR de servicii de audit financiar, asistenta in intocmirea situatiilor financiare, proceduri agreate, due diligence, training. Resurse interne certificate ACCA/CECCAR. 100% competenta.

Servicii de colectare a debitelor pentru persoane fizice (B2C). Servicii de colectare a debitelor pentru persoane juridice (B2B). Servicii de colectare de debite internationale.

Consultanta pentru afaceri si management; servicii: consiliaza agentii economici interesati in implementarea si dezvoltarea unui SMC - ISO 9001:2000; ISO 14001:2000.

Consultanta de afaceri.

Infiintari asociatii, fundatii, organizatii sindicale si patronale, societati comerciale; intocmire de contracte colective de munca, asistarea angajatorului in probleme legate de dreptul muncii.

Consultanta in afaceri si marketing. Dezvoltare personala. Training si coaching. Strategii de marketing. Campanii advertising, promotii. Resurse umane.

Recuperare creante si datorii.

Consultanta si intermediere afaceri in diverse domenii de activitate.

Consultanta Forex.

Consultanta in afaceri. Solutii integrate de management, marketing, constructii, investitii, credite, consultanta juridica prin birou propriu de avocatura.

Firma de consultanta din Bucuresti specializata pe prevenirea riscurilor in afaceri si preintampinarea vulnerabilitatilor privind viitorii parteneri in investitiile din Romania.

Consultanta in management.

Urban si Asociatii este leader de piata pe segmentul recuperarii si colectarii de debite in Romania. Printre alte servicii se numara: infiintari firme, bonitate in afaceri, bursa creantelor.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web