Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
4 companii din judetul Alba activeaza in domeniul Sport, sectiunea Articole Sportive & Productie & Comert.

Producator de echipament sportiv.

www.ariesul.ro

Comercializare echipament sportiv. Echipamente de uz turistic si escalada, alte sporturi. Comert en-detail. Comercializare produse de marochinarie. Articole de imbracaminte pt. activitati sportive.

 

Echipamente de uz turistic si escalada, alte sporturi.

Producator incaltaminte. Echipamente de uz turistic si escalada, alte sporturi. Export de produse finite - pantofi, cizme, ghete. Productie si furnizare echipamente de munca si protectie.

www.playsport-srl.com


Recomandari: 31 companii cu activitate in domeniul Sport, sectiunea Articole Sportive & Productie & Comert din judetele invecinate ( Sibiu, Hunedoara, Cluj, Mures ).

Producator imbracaminte sportiva (motociclism si alpinism) si accessorii (manusi, parazapezi, caciuli, fulare, cagule).

Firma de distributie echipament sportiv, mingi si dotari sali de sport, servicii de impresariat sportiv.

Magazin virtual de articole de munte si Camping Mormotland, corturi, saci dormit, bocanci de munte, busole, barci rafting, rucsaci, primusuri, harti turistice.

Importator echipament sportiv.

Comercializare articole, aparate, echipamente sportive, en-gros si en-detail.

Productie - camping&sport - echipament indoor&outdoor. Producator - imbracaminte - protectie, munca, siguranta. Comert - sport - pescuit, vanatoare, arme. Servicii - broderie.

Site specializat in vanzarea si inchirierea de aparate si accesorii profesionale pentru darts. Unic importator in Romania al firmei Harrows, lider mondial.

Magazin de articole sportive. Comercializam articole inot, fitness, box, arte martiale, fotbal, echipamente sport, rucsaci, genti, imbracaminte sport, mingi la cele mai bune preturi.

Aparate profesionale pentru fitness si culturism, instalatii si echipamente sportive pentru handbal, fotbal, baschet, volei, tenis, badminton, tabele electronice, echipamente si aparate gimnastica.

Totul pentru karting de competitie si agrement. Karturi, echipament piloti, accesorii, piese de schimb, sisteme de cronometrare, circuit karting in Sibiu, scoala de pilotaj, consultanta.

Agentie de productie publicitara. Productie produse pentru premiere/protocol: cupe, trofee, medalii, embleme, plachete, insigne. Imprimari digitale de mari dimensi indoor - outdoor.

Fabricarea articolelor de voiaj si marochinarie si a articolelor de harnasament. vanzarea cu ridicata, cu amanuntul in magazine specializate, case de comenzi si pe internet a articolelor de sport.

Compania noastra este specializata in productia, dezvoltarea si instalarea de echipamente, aparatura sportiva si accesorii pentru toate nivelele si categoriile de utilizatori.

Producem cutii de sah din lemn, o gama variata de dimensiuni si culori de la 15 cm x 15cm pana la 70cm x 70cm. Joc table, piese de sah, pull-uri.

Productie si comert mese de pingpong, isopreme, pluta de inot, tinte pentru tras cu arc(2Dsi3D), placi spume polietilenica, poliuretanica, polimerica, pt. articole de sport si marochinarie, ambalaje.

Artificii - prestator de servicii. Productie de explozivi de uz civil.

Comercializare echipament sportiv.

Echipamente de uz turistic si escalada, alte sporturi.

Comercializare echipament sportiv.

Producator de echipament sportiv. Echipamente de uz turistic si escalada, alte sporturi. Producator de confectii textile diverse.

Comercializare echipament sportiv.

Productie mobila. Mobilier pt. gradina. Producator de echipament sportiv.

Comercializare de produse nutritive si concentrate pt. sportivi.

Reprezentanta comerciala pt. echipamente sportive.

Importator de materiale textile. Comercializare echipament sportiv. Producatori de prosoape, halate de baie, covorase baie. Productie si comercializare en-gros lenjerie de pat. Echipament hotelier. Cuverturi, plapumi, paturi, perne. Decoratiuni interioare.

Reprezentanta comerciala pt. echipamente sportive. Parc de distractii si recreere.

Furnizor echipament de bowling. Comercializare echipament sportiv.

Echipamente de uz turistic si escalada, alte sporturi. Importator de biciclete.

Comercializare echipament sportiv. Servicii de alpinism utilitar si lucru la inaltime.

Singura companie de pe piata din Romania specializata in domeniul sportiv care va ofera servicii profesionale in montare, asamblare, proiectare, modificare a salilor de sport cu puzle tatami, tatami fix, saltele de tatami, ring box, cusca MMA. In Europa suntem printre primi montatori de tatami fix, ringuri de box profesionale si neo profesionale pt. sali de antrenamente cu exigenta, competitii de arte martiale, box. Compania noastra va poate oferi pachete de produse care se potrivesc cel mai bine nevoilor dumneavoastra la cele mai bune preturi de pe piata.

Fabrica de Plase Sport ofera clientilor sai o gama larga de plase textile de calitate superioara si un serviciu precis si personalizat. Firma mama este situata in Italia, fiind infiintata in anul 1956. Cu o experienta de peste 60 de ani, suntem sinonimul garantiei calitatii.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web