Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
4 companii din judetul Mures activeaza in domeniul Sport, sectiunea Articole Sportive & Productie & Comert.

Comercializare echipament sportiv.

Productie mobila. Mobilier pt. gradina. Producator de echipament sportiv.

www.larix-mobila.eu

 

Producator imbracaminte sportiva (motociclism si alpinism) si accessorii (manusi, parazapezi, caciuli, fulare, cagule).

www.narves.go.ro

Importator echipament sportiv.


Recomandari: 32 companii cu activitate in domeniul Sport, sectiunea Articole Sportive & Productie & Comert din judetele invecinate ( Harghita, Cluj, Bistrita-Nasaud, Sibiu ).

Producem si comercializam o gama variata de articole/echipamente sport, cu/fara inscriptionari, plase fotbal/tenis, saltele sport, aparate sali/terenuri sport, saci/manusi box, sah, table, veste salvare.

Firma de distributie echipament sportiv, mingi si dotari sali de sport, servicii de impresariat sportiv.

Magazin virtual de articole de munte si Camping Mormotland, corturi, saci dormit, bocanci de munte, busole, barci rafting, rucsaci, primusuri, harti turistice.

Import echipamente si accesorii sportive, branduri originale. Distribuitor al firmei italiene Legea. Comercializam si marcile Diadora, Lotto, Mizuno, Adidas, Puma.

Fabrica de snururi si franghii, beneficiind de tehnologie americana este prezent pe piata romanesca cu o gama larga de snururi, franghii, cordeline si plase.

Comercializare articole, aparate, echipamente sportive, en-gros si en-detail.

Productie - camping&sport - echipament indoor&outdoor. Producator - imbracaminte - protectie, munca, siguranta. Comert - sport - pescuit, vanatoare, arme. Servicii - broderie.

Productia de ambarcatiuni de sport si de agrement: barci de pescuit cu motor sau fara, salupe, canoe, caiac, yahturi cu vele. Productie peridoc transport barca. Organizare croaziere pe ape curgatoare.

Site specializat in vanzarea si inchirierea de aparate si accesorii profesionale pentru darts. Unic importator in Romania al firmei Harrows, lider mondial.

Magazin de articole sportive. Comercializam articole inot, fitness, box, arte martiale, fotbal, echipamente sport, rucsaci, genti, imbracaminte sport, mingi la cele mai bune preturi.

Aparate profesionale pentru fitness si culturism, instalatii si echipamente sportive pentru handbal, fotbal, baschet, volei, tenis, badminton, tabele electronice, echipamente si aparate gimnastica.

Specializata in producerea si comercializarea aparatelor sportive profesionale pt. fitness, bodybuilding si recuperare medicala pt. toate tipurile de utilizatori.

Totul pentru karting de competitie si agrement. Karturi, echipament piloti, accesorii, piese de schimb, sisteme de cronometrare, circuit karting in Sibiu, scoala de pilotaj, consultanta.

Agentie de productie publicitara. Productie produse pentru premiere/protocol: cupe, trofee, medalii, embleme, plachete, insigne. Imprimari digitale de mari dimensi indoor - outdoor.

Fabricarea articolelor de voiaj si marochinarie si a articolelor de harnasament. vanzarea cu ridicata, cu amanuntul in magazine specializate, case de comenzi si pe internet a articolelor de sport.

Firma are la baza un personal cu experienta in domeniul producerii, asamblarii si furnizarii, comercializarii de produse pentru premiere si protocol (cupe, medalii, figurine, plachete).

Compania noastra este specializata in productia, dezvoltarea si instalarea de echipamente, aparatura sportiva si accesorii pentru toate nivelele si categoriile de utilizatori.

Producem cutii de sah din lemn, o gama variata de dimensiuni si culori de la 15 cm x 15cm pana la 70cm x 70cm. Joc table, piese de sah, pull-uri.

Productie si comert mese de pingpong, isopreme, pluta de inot, tinte pentru tras cu arc(2Dsi3D), placi spume polietilenica, poliuretanica, polimerica, pt. articole de sport si marochinarie, ambalaje.

Bar de zi. Atmosfera relaxata. Importator de biciclete. Echipamente sportive pt. schiat.

Echipamente de uz turistic si escalada, alte sporturi.

Comercializare echipament sportiv.

Producator de echipament sportiv. Echipamente de uz turistic si escalada, alte sporturi. Producator de confectii textile diverse.

Reparatii echipamente si utilaje industriale. Echipamente sportive pt. schiat.

Comercializare de produse nutritive si concentrate pt. sportivi.

Reprezentanta comerciala pt. echipamente sportive.

Echipamente de uz turistic si escalada, alte sporturi. Pescuit si vanatoare.

Importator de materiale textile. Comercializare echipament sportiv. Producatori de prosoape, halate de baie, covorase baie. Productie si comercializare en-gros lenjerie de pat. Echipament hotelier. Cuverturi, plapumi, paturi, perne. Decoratiuni interioare.

Reprezentanta comerciala pt. echipamente sportive. Parc de distractii si recreere.

Echipamente de uz turistic si escalada, alte sporturi. Importator de biciclete.

Comercializare echipament sportiv. Servicii de alpinism utilitar si lucru la inaltime.

Singura companie de pe piata din Romania specializata in domeniul sportiv care va ofera servicii profesionale in montare, asamblare, proiectare, modificare a salilor de sport cu puzle tatami, tatami fix, saltele de tatami, ring box, cusca MMA. In Europa suntem printre primi montatori de tatami fix, ringuri de box profesionale si neo profesionale pt. sali de antrenamente cu exigenta, competitii de arte martiale, box. Compania noastra va poate oferi pachete de produse care se potrivesc cel mai bine nevoilor dumneavoastra la cele mai bune preturi de pe piata.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web