Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
Profilele de la 101 la 150 din 123 companii din judetul Bucuresti activeaza in domeniul Afaceri, sectiunea Servicii Contabilitate & Audit.
Din acelasi domeniu de activitate, din judetele invecinate: Ilfov, Prahova, Dambovita, Giurgiu.

Servicii de contabilitate. Evidenta financiara. Contabil. Contabilitate si servicii de contabilitate. Contabilitate pe calculator si declaratii fiscale. Consultanta financiar-contabila; audit; contabilitate. Consultanta fiscala pt. impozite si taxe datorate statului.

www.ngcontainvest.ro

Optim was established to be the answer to the request of professional support for businesses operating in Romania, providing services in accountancy, audit and related services.

www.optimconsulting.ro

 

Servicii oferite: contabilitate ON-LINE, situatii financiare; consultanta financiar-contabila ON-LINE; expertiza; cenzorat; resurse umane si salarizare.

cabinetcontabilitate.webgarden.ro/

Activitati de contabilitate, revizie contabila si consultanta in domeniul fiscal.

Consultanta si audit. Reprezentanta internationala. Servicii de audit financiar/contabil. Consultanta financiar-contabila; audit; contabilitate. Consultanta in afaceri. Consultanta.

www.pwc.com

Servicii de audit financiar/contabil.

Servicii contabilitate primara, contabilitate avansata, audit, salarizare, resurse umane si consultanta pentru firme din Bucuresti si Ilfov. Certificare CECCAR. Profesionalism si preturi competitive.

www.birou-contabilitate.ro

Servicii de contabilitate. Evidenta financiara.

www.servicii-imm.ro

Contabilitate si servicii de contabilitate. Consultanta financiar-contabila; audit; contabilitate. Servicii de audit financiar/contabil. Consultanta fiscala pt. impozite si taxe datorate statului. Consultanta in afaceri. Consultanta pt. intreprinderi mici si mijlocii.

Probleme cu contabilitatea? Consideri ca nu ai o comunicare eficienta cu contabilul tau? Pentru profesionalism si seriozitate, contactati-ne!

www.accounting-leader.ro

Consultanta financiar-contabila; audit; contabilitate. Servicii de audit financiar/contabil.

www.scot.ro

Evidenta contabila completa (balante lunare, declaratii, state salarii, bilant), consultanta fiscala, consultanta in afaceri si management. Detalii complete in pagina web.

www.servconsult.ro

Oferim solutii software complete farmaciilor pentru comenzile la distribuitori, pentru gestiune, solutii pentru cabinete medicale si cabinete stomatologice, dar si solutii de calcul al salariilor.

www.setrio.ro

Servicii complete de contabilitate si salarizare, inclusiv operare REVISAL la preturi negociabile si adaptate pentru fiecare client in parte. Infiintari, dizolvari si lichidari de firme.

www.smartadvisors.ro

Servicii contabilitate, salarizare, declaratii salariale, declaratii fiscale, calcul impozit pe profit, reprezentare fiscala. Cu noi aveti contabilitatea pusa la punct.

www.syscont.ro

Servicii de contabilitate. Evidenta financiara.

www.syscontconsulting.ro

Servicii de audit financiar/contabil.

Servicii de audit financiar/contabil.

Echipa TQM Grup va sta la dispozitie prin serviciile de consultanta pentru sisteme de management, implementari SMC si certificare ISO.

www.tqmgrup.go.ro

Firma de contabilitate, membra CECCAR, ofera servicii de contabilitate completa, salarizare, relatia cu ITM-ul si administratiile financiare, intocmire si depunere deconturi, declaratii, state, bilant.

www.trust-cont-expert.ro

Oferim servicii de consultanta fiscala, contabilitate, pregatire a dosarului de preturi de transfer si evaluari de afaceri. Pentru consultanta gratuita accesati termenii si conditiile de pe site.

www.viboal.ro

Contabil. Contabilitate si servicii de contabilitate. Consultanta financiar-bancara; audit. Consultanta financiar-contabila; audit; contabilitate. Consultanta.

www.vld-finance.ro

Societate de contabilitate, contabilitate internationala, expertiza contabila si servicii de consultanta in domeniul financiar contabil.

www.contexpert.eu


  0 - 50   50 - 100 101 - 150 din 123
Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web