Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
Profilele de la 51 la 100 din 123 companii din judetul Bucuresti activeaza in domeniul Afaceri, sectiunea Servicii Contabilitate & Audit.
Din acelasi domeniu de activitate, din judetele invecinate: Ilfov, Prahova, Dambovita, Giurgiu.

Servicii de audit financiar/contabil. Servicii de contabilitate. Evidenta financiara.

www.contmarc.ro

Servicii financiar contabile pt. intreprinderi mici si mijlocii, consultanta fiscala, consultanta afaceri, resurse umane.

 

Consultanta financir bancara, contabilitate, management afaceri.

Intocmire situatii financiare si audit financiar contabil.

www.countax.ro

Contabilitate financiara, stocuri (inclusiv alimentatie publica), salarii, declaratii, bilant, ITM, protectia muncii.

Oferim servicii contabile complete, profesionale si de calitate perfect adaptate afecerilor dumneavoastra.

Contabilitate si analiza financiara, fiscalitate, salarizare, expertiza contabila si consultanta de afaceri prin Datacont Expert-Solutii financiare pentru afacerea ta.

www.datacont.ro

Servicii de audit financiar/contabil. Consultanta si audit. Reprezentanta internationala.

www.deloitte.com

Contabilitate completa, depunere declaratii, salarizare, refaceri evidente, tarife incepand cu 5 RON, Bucuresti si Ilfov.

contabilieftin.wordpress.com

Servicii complete de contabilitate. Expert contabil.

Servicii contabilitate. Grup de contabili profesionisti ce ofera servicii complete de contabilitate societatilor cu sediul (sau puncte de lucru) in Bucuresti si Ilfov.

www.bestservices.ro

ContaBizz (prin firma mama Ecoterm Serv SRL) ofera servicii contabilitate si consultanta, asistenta infiintare si/sau modificare firma, servicii de audit si expertiza contabila, gazduire sediu social.

contabiz.ro

Contabilitate si servicii de contabilitate.

Servicii de audit financiar/contabil.

Firma de contabilitate atestata CECCAR, ofera servicii complete de evidenta contabila: consultanta financiara si fiscala, contabilitate generala si de personal - salarizare.

www.emexcont.ro

Servcii contabilitate financiara si de gestiune, salarizare si resurse umane, consultanta fiscala, intocmire si certificare situatii financiare anuale declaratii fiscale anuale.

www.accounting4u.ro

Servicii de audit financiar/contabil.

www.esaudit.ro

Contabilitate, expert contabil, expertiza contabila, gestiune, declaratii, salarii, relatia cu camera de munca.

www.expertcontabili.ro

Servicii de contabilitate. Evidenta financiara. Contabilitate si servicii de contabilitate.

Euroglobal S.E.E Audit Limited (ex BKR Damianou & Partners Ltd) este o companie regionala de auditori si profesionisti contabili, specializata in furnizarea de servicii profesionale de asigurare.

www.euglobal.eu

Servicii de audit financiar/contabil. Contabilitate si servicii de contabilitate. Contabil. Consultanta financiar-contabila; audit; contabilitate.

www.evcont.ro

Servicii de contabilitate, audit, analiza financiara, consiliere fiscala.

www.exaexpert.ro

Servicii de audit financiar/contabil. Contabilitate si servicii de contabilitate. Consultanta financiar-contabila; audit; contabilitate. Contabil.

www.excelcont.ro

Productivitate, controlling. Firma capabila sa sustina mediul de afaceri romanesc cu scopul clar de a creste competitivitatea prin reduceri sistematice de costuri.

www.exegens.com/

Servicii complete de contabilitate finaciara, gestiune si salarii, expertize contabile extrajudiciare.

www.egc.ro

Firma de contabilitate, expertiza contabila si audit financiar creata din dorinta de a veni in sprijinul antreprenorilor mici si mijlocii.

egacont.ro

Servicii de audit financiar/contabil.

Servicii de contabilitate, consultanta fiscala, asistenta la infiintarea unei societati, analize economico-financiare, intocmire/depunere declaratii fiscale si sociale, intocmire/depunere bilanturi.

www.fnx01.ro

Servicii de contabilitate. Evidenta financiara.

Evidenta contabila completa, activitati de personal-salarizare, relatii cu Administratia Financiara si Inspectoratul Teritorial de Munca, consultanta financiar-fiscala, dosare pentru credite, leasing.

www.globalconta.ro

Servicii contabilitate, salarizare, consultanta fiscala, intocmire si certificare bilanturi. Servicii prestate personalizat si tarife negociate cu fiecare client in parte. Recunoscuti CECCAR.

www.global-office.ro

Contabil. Consultanta financiar-contabila; audit; contabilitate. Consultanta fiscala pt. impozite si taxe datorate statului.

www.gmbfinancialservices.ro

Contabilitate generala, contabilitate primara, servicii complete personal (ITM), realizare si inregistrare declaratii, CAS, somaj, situatii finaciar-contabile, documentatii pentru credite bancare.

www.greenland.ro

Companie multidisciplinara care dezvolta proiecte PHARE, Banca Mondiala, studii si training pentru clienti institutii publice din Romania si alte tari europene.

www.gieltd.com

Societate de contabilitate, expertiza contabila, audit si servicii de consultanta financiar-contabila si fiscala. Autorizat CAF, CECCAR.

Audit financiar, contabilitate, expertiza contabila, consultanta, resurse umane.

www.interaudit.ro

Servicii de consultanta financiar-contabila, studii de fezabilitate, contabilitate si audit.

Servicii complete de contabilitate, analize economico-financiare. Verificarea contabilitatii tinute de departamentul dvs. si certificarea situatiilor financiare. Expertize contabile si fiscale.

Servicii financiar-contabile.

Servicii de audit financiar/contabil. Evaluari si expertize. Consultanta financiar-contabila; audit; contabilitate. Studii de fezabilitate; analize tehnice.

www.jparomania.ro

Controlling, kaizen, TargetCosting-POST, KaizenCosting-POST, Lean-POST, SixSigma-POST, IAS, IFRS, Poka YOKE, consolidare, grup, marketing, management, strategie, SMED, TPM, DFM, DFC, DFMA, SIPOC, ABC.

www.kaizen-consulting.ro

Servicii de audit financiar, audit intern si consultanta oferite de o echipa de profesionisti cu o experienta vasta in firme de audit internationale si mari companii multinationale.

www.kmpartners.ro

Va oferim servicii contabile si de consultanta la cele mai ridicate standarde, dar la preturi accesibile oricui.

www.krystal.ro

Eurocontabilitate este o firma care presteaza servicii de contabilitate, consultanta in domeniul economico financiar si de afaceri pentru societati comerciale.

www.eurocontabilitate.ro

Servicii in domeniul financiar-contabil: contabilitate, gestiune comerciala, imobilizari, salarizare resurse-umane, consultanta fiscala si management financiar-contabil.

www.mariageneral.ro

Firma de contabilitate si consultanta fiscala, in domenii ca intocmire contabilitate si intocmire bilant, control financiar, impozit sau declaratie profit, va stam cu placere la dispozitie.

www.mattig-petrescu.ro

Servicii de audit financiar/contabil. Consultanta financiar-contabila; audit; contabilitate.

www.mazars.ro

Servicii oferite: audit, consultanta financiara si de afaceri, contabilitate si expertize contabile, evaluari, fuziuni. Echipa formata de-a lungul unei perioade de 12 ani este foarte stabila.

www.midconsulting.ro

We offer legal services based on assistance and councelling, in the commercial law, civil or criminal law, financial and tax law, banking and investments law, accountancy, customs law.

Desfasoara activitati atat de contabilitate si audit financiar cat si de consultanta in domeniul fiscal, mizand pe calitatea serviciilor prestate.


  0 - 50 51 - 100 din 123
 100 - 150  
Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web