Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
3 companii din judetul Vrancea activeaza in domeniul Transport, sectiunea Marfa International & Expeditii.

Transporturi si expediti interne si internationale.

Comercializare de produse petroliere.

 

Comisionar in vama si servicii de declarare vamale. Transporturi si expediti interne si internationale.


Recomandari: 47 companii cu activitate in domeniul Transport, sectiunea Marfa International & Expeditii din judetele invecinate ( Buzau, Bacau, Galati, Braila ).

Transport international de marfuri si confectii, in principal pe relatia Italia. Camioane de 2,5t si 35mc si de 22t si 90mc.

Transporturi interne si internationale. Asistenta vamala. Comert exterior.

Firma de transport de marfa international si intern-capacitate de transport per camion - 24 tone-util / 3,8 tone - util.

Contractele si colaborarile solide cu un mare numar de transportatori verificati, ne dau posibilitatea de a asigura in conditii de siguranta si eficienta transport rutier de marfa in regim de grupaj.

Transport intern&international de marfuri. Expeditii.

Casa de expeditii si transport intern si international de marfuri.

Efectuam transporturi rutiere de marfuri si expeditii de marfuri generale in regim de gupaj sau avia, cu camion 7,5T, in tarile intracomunitare si extracomunitare.

Logistica in transporturi, gestionarea flotelor comerciale din domeniul distributiei.

Transport marfa international.

Servicii in constructie. Mecanizare pt. constructii. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii. Transport rutier intern si international de marfa. Comert cu materiale de constructie. Statie de carburant pt. autovehicule. Comercializare produse carburanti.

Certificari ISO 9001:2000; ISO 14001:2004; OHSAS 18001:2007. Transport rutier intern de marfa. Transport specializat si agabaritic. Transportator rutier de marfuri periculoase. Transport cu cisterne de produse petroliere. Intermediere de transporturi. Constructii.Servicii constructii.Constructii civile si industriale.

Service auto general. Toate marcile de masini. Transport rutier intern si international de marfa.

Transport rutier international. Vulcanizare auto. Comercializare anvelope autoturisme si utilitare.

Transport intern si international marfuri generale max. 22 To. Transport rutier intern si international de marfa. Transport rutier intern de marfa. Transportator international de marfa. Intermediere de transporturi. Expeditii de marfa internationale.

Transporturi si expediti interne si internationale. Transport de marfa.

Transport de marfa. Curierat rapid - servicii de livrare door-to-door. Transport rutier intern de marfa. Transport international de articole finite textile. Expeditii de marfa internationale. Servicii de recuperare hartie uzata.

Transport rutier intern si international de marfa. Transportator international de marfa. Expeditii de marfa internationale. Transporturi si expediti interne si internationale. Transport rutier intern de marfa. Intermediere de transporturi.

Comisionar in vama si servicii de declarare vamale. Transporturi si expediti interne si internationale. Transport de marfa. Transport de marfa in regim international. Intermediere de transporturi. Transport de marfa in container.

Transport rutier intern si international de marfa. Transport rutier intern de marfa. Transportator international de marfa. Intermediere de transporturi. Transport mecanizat in domeniul agricol. Spalatorie auto. Tractari si servicii de depanare la fata locului.

Producator polistiren expandat ignifugat. Producator carton bitumat asfaltat. Producator termobeton, termobloc. Producator de materiale de constructii. Bitum si materii prime pt. asfalt. Produse din polistiren. Comert cu materiale de constructie.

Transport rutier intern si international de marfa. Transport rutier intern de marfa. Transportator international de marfa. Intermediere de transporturi. Transportator rutier de marfuri periculoase.

Transport rutier intern si international de marfa. Intermediere comerciala de produse diverse.

Transport rutier intern si international de marfa. Intermediere de transporturi.

Certificare ISO 9001:2000. Transport rutier intern si international de marfa. Transport specializat si agabaritic. Intermediere de transporturi. Scoala de soferi. Service auto general. Toate marcile de masini. Statie autorizata de inspectie tehnica periodica.

Transport rutier intern si international de marfa. Transportator rutier de marfuri periculoase. Activitati de recuperare de deseuri metalice. Comert cu materiale de constructie. Furnizor otel-beton. Comercializare de produse din industria metalurgica.

Transport rutier intern si international de marfa. Service si asistenta tehnica pt. autovehicule.

Transport rutier intern si international de marfa. Expeditii de marfa internationale.

Transport rutier intern si international de marfa.

Transport rutier intern si international de marfa.

Transporturi si expediti interne si internationale. Transport de marfa.

Certificare SR EN ISO 9001:2001. Transport rutier intern si international de marfa. Transport rutier intern de marfa. Intermediere de transporturi. Transport specializat si agabaritic. Transport de materiale de constructii. Comert cu materiale de constructie.

Panificatie. Transport de mic tonaj intern si international. Transport rutier intern si international de marfa. Furnizor linii de panificatie si utilaje.

Transport rutier intern si international de marfa. Transport rutier intern de marfa. Transportator international de marfa. Expeditii de marfa internationale. Intermediere de transporturi.

Transport rutier intern si international de marfa. Comercializare de faianta si gresie. Importator de faianta si gresie. Comercializare en-detail de articole sanitare. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial.

Transport rutier intern si international de marfa. Transportator international de marfa.

Comisionar in vama si servicii de declarare vamale. Transporturi si expediti interne si internationale.

Transport rutier intern si international de marfa. Intermediere de transporturi. Expeditii de marfa internationale.

Cherestea. Prelucrare lemn. Exportator de lemn. Transport rutier intern si international de marfa. Transport de lemn. Transport de marfa in container. Import de anvelope pt. autoturisme si utilitare. Transport rutier international. Proiectare si dezvoltare de proiecte imobiliare.

Transportator international de marfa.

Comisionar in vama si servicii de declarare vamale. Transporturi si expediti interne si internationale.

Comisionar in vama si servicii de declarare vamale. Transporturi si expediti interne si internationale.

Comisionar in vama si servicii de declarare vamale. Transporturi si expediti interne si internationale.

Producator de mobilier comercial din sticla. Mobila pt. dotari spatii comerciale si magazine.

Servicii de transport feroviar. Transport de marfa in regim international. Transporturi si expediti interne si internationale. Cai ferate.

Inchiriere de spatii comerciale si spatii de birouri. Transportator international de marfa.

Transport rutier intern si international de marfuri. Transporturi agabaritice si escorte. Transport rutier intern si international de marfa. Transport specializat si agabaritic. Expeditii de marfa internationale. Transportator international de marfa. Transport rutier intern de marfa. Intermediere de transporturi.

Transport rutier intern si international de marfa. Comerciant si distribuitor autovehicule. Statie de carburant pt. autovehicule. Service si asistenta tehnica pt. autovehicule. Limitatoare de viteza, tahografe, vitezometre. Aparate de masura auto.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web