Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
18 companii din judetul Vrancea activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Materiale Constructii Comert.

Comert cu materiale de constructie.

Comert cu materiale de constructie. Distributie de lacuri si vopsele pt. magazine cu profil chimic. Instalatii in constructii.

www.hardindustry.ro

 

Productia de agregate balastiera, nisip si sorturi naturale si concasate.

Productie si comercializare de plasa de sarma.

www.gabioane.ro

Comert cu materiale de constructie.

Comercializare de produse petroliere.

Comert cu materiale de constructie.

Comert cu materiale de constructie. Betoane si agregate de balastiera.

Comert cu materiale de constructie. Comert en-gros a materialelor de constructie. Distribuitor materiale de constructii.

Comert cu materiale de constructie.

Comert cu materiale de constructie. Cupole si acoperisuri. Distribuitor materiale de constructii.

www.prodcombilc.ro

Comert cu materiale de constructie. Transport rutier intern de marfa.

Depozit materiale constructie. Otel beton, ciment, sisteme gipscarton, termosisteme, izolatii, mortare, tencuieli, zidarii, caramida, BCA, gleturi, varuri.

Materiale prefabricate din beton pt. constructii. Caramida pt. constructii.

Comert cu materiale de constructie. Comercializare ciment. Furnizor otel-beton. Confectii, profile si armaturi metalice.

www.somir.ro

Constructii civile si industriale.

Utilaje pt. industria alimentara. Confectii metalice din materiale inoxidabile. Comert cu materiale de constructie.

www.vertoservice.ro

Mobila. Comert cu materiale de constructie.


Recomandari: 32 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Materiale Constructii Comert din judetele invecinate ( Buzau, Bacau, Galati, Braila ).

Transport cu camioane/prelate intern si extern, expeditii.

Intermedieri, prestari servicii in constructii si comert.

Distributie materiale de constructii amenajari-spume poliuretanice, siliconi, adezivi, organe de asamblare, benzi adezive.

Comert materiale de constructii. Produse oferite: BCA, caramida plina, caramida eficienta mare-mica, cherestea, plasa sudata, ciment, var, otel beton OB+PC. Inchiriere moto-stivuitor 4 tone.

Distribuitor de materiale de constructii. Toate produsele pe care le comercializam sunt insotite de certificate de atestare a calitatii, cele mai multe fiind vandute si pe piata europeana. Calitate!

Producator de materiale de constructie, pavaje decorative, boltari.

Comercializam si vindem decofrol concentrat si ulei emulsionabil. Produsul este omologat de INCERC Bucuresti. Detinem certificat de calitate ISO9001, ISO14001. Cel mai mic pret din tara.

Materiale de constructie, constructii, case, vile, hidroizolatii, termoizolatii, finisaje interioare, finisaje exterioare.

Producator de masini pentru fabricarea boltarilor vibropresati din beton dar si a pavelelor stradale si a bordurilor; utilaje pentru fabricat beton celular usor - BCU; betoniere.

Totul despre materiale de constructii. Compania MUV va pune la dispozitie utilaje pentru balastiere si cariere de piatra.

Magazin online cu materiale de constructii si amenajari, materiale de constructii si accesorii, materiale metalurgice, adezivi si chimice, hidroizolatii, instalatii sanitare si termice.

Comercializare si montaj acoperis din tigla metalica lucioasa sau mata, tigla metalica cu piatra naturala, tabla cutata, panouri sandwich, zugraveli decorative, pardoseli epoxidice si poliuretanice.

Certificata SR EN ISO 9001; 14001; 18001. Constructii. Servicii de constructie. Constructii civile si industriale. Dirigentie de santier. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Constructie de hale industriale pentru productie si depozitare. Fatade si finisaje in constructii.

Inchirieri utilaje pentru constructii. Lucrari excavatii si demolari. Certificata ISO 9001/2001. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii. Servicii in constructie. Servicii de demolare constructii.

Constructii civile si industriale. Comert cu materiale de constructie. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Servicii in constructie. Mecanizare pt. constructii. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii. Transport rutier intern si international de marfa. Comert cu materiale de constructie. Statie de carburant pt. autovehicule. Comercializare produse carburanti.

Retea depozite. Comert cu materiale de constructie. Comercializare de faianta si gresie. Comercializare en-detail de articole sanitare.

Comert cu materiale de constructie. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Comercializare de produse chimice si petrochimice.

Depozit si distributie materiale de constructii si finisaje: sisteme de acoperis, tigla metalica, profile, gips-carton, plasa fibra sticla, termosistem, abrazive, smirghel, sisteme de fixare, suruburi, dibluri. Comert cu materiale de constructie.

Comert cu materiale de constructie. Acoperiri sindrila si bituminoase. Izolatori hidro, termici si fonici. Materie prima si materiale pt. izolatii termice/hidroizolatii.

Comert cu materiale de constructie. Comercializare electrocasnice en-detail. Comerciant de produse textile si incaltaminte.

Aranjamente si amenajari interioare. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Comert cu materiale de constructie. Comercializare de faianta si gresie.

Distributie si comert cu ridicata. Echipamente si materiale de protectia muncii. Comercializare de echipamente de protectie. Imbracaminte de protectie. Uleiuri si lubrifianti auto - comercializare. Uleiuri ne-alimentare si lubrifianti.

Comert cu materiale de constructie. Constructii. Servicii de constructie. Constructii civile si industriale. Finisaje pt. constructii civile. Fatade si finisaje in constructii. Constructii la cheie. Aranjamente si amenajari interioare.

Comert cu materiale de constructie. Cherestea. Comert metal.

Comert cu materiale de constructie. Placi de teracota pt. sobe. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Cherestea. Organe de asamblare.

Comert cu materiale de constructie. Pavaj; pavele beton. Boltari pt. constructii. Furnizor otel-beton. Placi de teracota pt. sobe. Cherestea. Comercializare de produse din industria metalurgica. Tabla si produse laminate. Scule de mana profesionale.

Comert cu materiale de constructie. Comercializare de produse din industria metalurgica. Constructii civile si industriale.

Comert cu materiale de constructie. Comercializare de faianta si gresie. Articole si subansamble si articole pt. decoratiuni interioare. Comercializare de produse chimice si petrochimice. Magazin metalo-chimice. Vanzare cu amanuntul a articolelor de uz casnic.

Comert cu materiale de constructie. Aprovizionare cu materiale de constructii. Materii prime si materiale pt. constructii. Cherestea. Comercializare de produse din industria metalurgica. Organe de asamblare. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic.

Comert cu materiale de constructie. Comercializare en-detail de produse chimice.

Comert en-gros si en-detail. Comert cu materiale de constructie. Comert cu produse de uz general.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web