Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
2 companii din judetul Vrancea activeaza in domeniul Calculatoare, sectiunea Servicii.

Service PC, comert PC, web-design; etichete - pliante - carti de vizita - site-uri; colaborari cu diverse firme.

www.ascomputergroup.3x.ro

Dezvoltare aplicatii software, pagini web, service calculatoare, servicii multimedia si publicitate online.

validsoftware.ro

 

Recomandari: 23 companii cu activitate in domeniul Calculatoare, sectiunea Servicii din judetele invecinate ( Buzau, Bacau, Galati, Braila ).

Zebbra ofera servicii de web design si dezvoltare Web pentru ca site-ul tau sa fie cat mai atractiv, interesant si usor de folosit.

Aplicatii software la cererea clientului; program contabilitate si gestiune contabila; service hardware/software (instalari, devirusari, recuperare date, admin baze de date); retele de calc.

Inregistrare domenii si gazduire web (conturi email, subdomenii si baze MySql nelimitate + 2 luni gratuite). Creare site-uri la cele mai bune preturi si la standarde internationale. Evaluare gratuita!

Oferim servicii de: programare, web design, gazduire, service, proiectare, retele, cablare structurata, comunicatii, sisteme securitate, supraveghere video, reparatii, consultanta, administrare retele.

Depanare calculatoare la domiciliul / sediul clientului in Bucuresti si Iasi. Contracte de mentenanta si abonamente. Cablari si intretineri retele profesionale. Oferta de sisteme si componente.

Probleme cu calculatorul? Computer Troubleshooters te poate ajuta. In fiecare zi, specialistii nostri din toata lumea ajuta persoane care se confrunta cu astfel de probleme.

Oferim servicii profesionale de optimizare pentru motoarele de cautare si promovare web in directoare generale, directoare de articole, forumuri, bloguri si site-uri de anunturi.

Servicii IT profesionale. Servicii inteligente pt. tehnologii eficiente!

Servicii la cele mai inalte standarde de calitate conform normelor europene. Aveti probleme cu calculatorul sau cu orice alta componenta?

Producator software personalizat financiar, contabil, management. Software pt. contabilitate si relatia cu fiscul. Consultanta pt. management. Servicii hardware si software. Instalari soft. Devirusari. Software. Software si solutii informatice personalizate. Retele. Consultanta in ingineria calculatoare.

Producator software standardizat financiar-contabil. Software pt. contabilitate si relatia cu fiscul. Software. Software si solutii informatice personalizate. Servicii informatice. Servicii hardware si software. Instalari soft. Devirusari. Evaluator imobiliar.

Parc de soft. Software si solutii informatice personalizate. Servicii hardware si software. Instalari soft. Devirusari. Servicii informatice.

Centru de fotocopiere. Birotica si papetarie. Editare pe calculator. Culegere text.

Comercializare de telefoane mobile.

Cursuri operare asistata de calculator. Reconversie profesionala. Servicii hardware si software. Instalari soft. Devirusari.

Servicii hardware si software. Instalari soft. Devirusari. Software si solutii informatice personalizate.

Productie software contabilitate gestiune hoteliera/restaurant. Software pt. contabilitate si relatia cu fiscul. Contabilitate si servicii de contabilitate. Consultanta financiar-contabila; audit; contabilitate. Servicii informatice. Servicii hardware si software.

Servicii hardware si software. Instalari soft. Devirusari. Comert cu calculatoare.

Servicii informatice. Servicii hardware si software. Instalari soft. Devirusari. Software si solutii informatice personalizate.

Centru de fotocopiere. Comert cu calculatoare. Telecomunicatii mobile. Servicii hardware si software. Instalari soft. Devirusari. Birotica si papetarie.

Software. Software si solutii informatice personalizate. Servicii hardware si software. Instalari soft. Devirusari. Creare/intretinere pagini web si site-uri complexe. Hosting/gazduire pagini de internet.

Servicii informatice. Servicii hardware si software. Instalari soft. Devirusari. Calculatoare. Retele de calculatoare. Service, depanare, reparatii calculatoare. Consultanta in domeniul tehnicii de calcul. Laptop-uri, componente. Sisteme IT. Tehnica de calcul.

Servicii informatice. Servicii hardware si software. Instalari soft. Devirusari. Tehnica de calcul. Telecomunicatii mobile.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web