Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
1 companii din judetul Vrancea activeaza in domeniul Servicii, sectiunea Resurse Umane & Recrutare.

Societate infiintata in anul 2006, cu sediul in Focsani, se ocupa cu selectia si plasarea fortei de munca, atat in tara cat si in strainatate.

www.agentieplasare.ro


Recomandari: 22 companii cu activitate in domeniul Servicii, sectiunea Resurse Umane & Recrutare din judetele invecinate ( Buzau, Bacau, Galati, Braila ).

Societate de asistenta tehnica si consultanta de specialitate, recrutare, selectie si plasare de personal calificat in strainatate, in domeniile: petrol si gaze, constructii civil/industriale.

Consultanta ISO 9001, 14001, HACCP, organizare cursuri calificare auditori interni.

 

Recrutare si selectie personal, administrare resurse umane, salarii, intocmiri dosare somaj si pensii, consiliere in cariera, consultanta juridica.

Servicii de consultanta in resurse umane si marketing, formare profesionala, evaluare de personal, normarea muncii.

Primul site de recrutare online din Moldova, servicii specilizate de recrutare pentru firme, editarea de anunturi, posibiltatea de a viziona CV potentialilor angajati online.

Protectia muncii. Oferim consultanta in domeniul securitatii si sanatatii in munca. Realizam instructajul personalului si toata documentatia necesara. Societate atestata de Ministerul Muncii.

Cursuri de calificare, perfectionare, specializare: constructii, SSM, PSI, protectie civila, RU, IT, comert, contabilitate, calitate, mediu, manager proiect. Consultanta in afaceri si management.

Ofera solutii de externalizare totala sau partiala a activitatilor de salarizare, administrare a personalului si recrutare pentru companiile mici si mijlocii.

Societate de selectie si plasare forta de munca internationala.

Calitate deosebita a serviciilor. Companie recunoscuta in Bacau pe piata serviciilor aferente activitatii de protectia muncii si PSI.

Selectie si plasare forta de munca in strainatate. Plasare de forta de munca permanenta si sezoniera. Agentie de recrutare, evaluare si selectie de personal. Servicii de traducere. Consultanta juridica si reprezentare. Consultanta personala. Servicii de emigrare si consultanta.

Plasare de forta de munca permanenta si sezoniera.

Agentie de recrutare, evaluare si selectie de personal. Sisteme de management. Consultanta pt. management. Consultanta pt. intreprinderi mici si mijlocii.

Consultanta in afaceri. Agentie de recrutare, evaluare si selectie de personal.

Recrutare si plasare profesionala. Agentie de recrutare, evaluare si selectie de personal.

Agentie de recrutare, evaluare si selectie de personal. Plasare de forta de munca permanenta si sezoniera. Servicii de consultanta in domeniul naval.

Consultanta protectia muncii, distributie autorizata echipamente si materiale protectia muncii. Securitatea&sanatatea muncii. Echipamente si materiale de protectia muncii. Productie de echipamente de protectie. Comercializare de echipamente de protectie.

Securitatea&sanatatea muncii. Cursuri de perfectionare si recalificare profesionala. Substante PSI, spuma carbonica, stingatoare. Inspectorat Judetean pt. Situatii de Urgenta. ISCIR.

Securitatea&sanatatea muncii. Stingatoare. Servicii de ignifugari pt. materiale inflamabile.

PFA Inspector Resurse Umane, autorizat ITM. Consultanta managementul resurselor umane, recrutare si selectie, headhunting, administrare de personal si completare REVISAL.

Locuri de munca in strainatate si Romania, consultanta CV gratuita, sfaturi si informatii in vederea angajarii si plecarii la munca in strainatate pentru cetatenii romani.

Societate specializata in recrutarea de personal de cea mai inalta calitate profesionala pentru angajatorii din Marea Britanie.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web